Стотачки хвърчат на "Зелендолско шосе" в Благоевград! Строителен работник извади невероятен късмет, след сполетяла го голяма беда

11 октомври 2021 15:14   1 коментар   32078 прочита


Добри хора помогнаха на разсеян шофьор 

Строителен работник от Благоевград извади невероятен късмет днес. Разсеяният мъж забравил портфейла си с току що взета заплата над 2 000 лева на капака на автомобила си и тръгнал от Зелен дол към Благоевград. На "Зелендолско шосе " от портфейла му започнли да хвърчат банкноти от по 100 и 50 лева, и документи. Колеги шофьори дали знак на мъжа да спре и 2-ма спрели, за да му помогнат да ги събере.

Започнала една "гонка"на парите по асфалта, в храстите, но в крайна сметка успели да ги съберат до стотинка. Късмет извадил работника, че попаднал на съвестни шофьори, които загубили от времето си, за да не го оставят в беда. Късметлията благодарил на отзивчивите шофьори, видимо бил силно притеснен и разстроен. "

Видях, че колегата пред мен наби спирачки и гледам по асфалта падат пари Спрях, видях мъжът от предната кола да тича разтреперан, каза ми бързо каквое направил, после спря и семейство, които се включиха в търсенето. Добре беше, че в този момент не минаваха много коли, иначе заплатата му щеше да отиде "на вятъра", късмет имаше просто, каза за Struma. com единият от свидетелите. 

Петя Петрова 

 

1 коментар
11 Октомври 2021 19:05 | Ами, да!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Явно държавата е започнала да изплаща дължимото на строителните фирми.
Ако няколко месеца не си получавал заплата, може да забравиш къде са парите ти и какво си направил с тях.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар