Стихосбирката „Огледало за обратно виждане“, която „стъпва“ смело на книжния пазар, ще бъде представена в Галерия „Еме“ в Благоевград 

22 май 2022 13:01   2 коментара   2590 прочита


 


Стихосбирката „Огледало за обратно виждане“, с автор  Фея Трендафилова, ще бъде официално представена в Благоевград. Премиерата ще се състои в галерия „Еме“ на 23 май от 19:00 часа. Впечатлена от поетичните произведения, поместени в изданието, за представянето на книгата ще пристигне харизматичната Катерина Хапсали, журналист, писател, PR. 
„Огледало за обратно виждане“ е първата стихосбирка на родената в Благоевград Фея Трендафилова, позната сред съгражданите като позитивен и упорит човек. 
Тя е учила в Езикова гимназия “Акад. Людмил Стоянов “ и Югозападен университет “Неофит Рилски”. 
Фея е бивш служител на Първа инвестиционна банка в родния си град. В момента работи като съветник в една от най-големите модни къщи в област Баден - Вюртемберг, Германия. 
Тя е майка на две момчета. По-големият ѝ син - Георги е на 21 години и е национален състезател по плуване, понастоящем студент в Колежа Бартън в Северна Каролина. По-малкият ѝ син Никола е на 16 и живее от 10 години с майка си в град Хайделберг, Германия. 

Ив. Иванова 
 


Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
22 Май 2022 15:31 | Петрова
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Струма - каква е тая позиция "съветник в най големите модни къщи в Baden-Württemberg... "Не пишете глупости.
На български-консултант продавач в магазин за дрехи


23 Май 2022 06:33 | Майка
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Майка за пример!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар