Срокът за разследване по досъдебното производство за отвличане на Янек Миланов е удължен! Днес търсиха труп във водоеми край Дупница  

30 септември 2020 15:51   3 коментара   3896 прочита


Действията по разследването на извършеното престъпление срещу Янек Миланов от Дупница  продължават  С постановление на наблюдаващия прокурор срокът на разследването е удължен и търсенето му продължава .Днес отново бяха проверени водоеми край Дупница ,но до момента следи от мистериозно и безследно изчезналия Янек Миланов няма .Работата по издирването му не е спряла .

Пръв на разпит бе призован бившият гард на братята Галеви В. Капланов-Каплата ,чиято жена е бивша приятелка на Миланов и двамата имали близки отношения преди време .Каплата е и последният ,с когото Миланов се е видял. Двамата имали уговорка да се видят и поговорят, с колата на Каплата пътували от блока,където живее Миланов ,до село Крайници,в чийто район издирването е най-трескаво. След тази среща от Янек Миланов следа няма .

Цялата общественост в Дупница се вдигна в търсенето му . Образувано бе производство за отвличане . Случаят ангажира лично главния прокурор Иван Гешев и въпреки високия обществен интерес до момента няма никакви следи или улики и случаят виси страховито,припомняйки на дупничани страшните времена от ерата на братята Галеви . .

П. Петров  
 


Още за: янек   издирване   водоеми   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
30 Септември 2020 18:22 | Дупница
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Този индивид Каплата със сигурност е заличил следите на престъплението. БОГ ВИЖДА ВСИЧКО, от БОЖИЕТО НАКАЗАНИЕ НЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА.


01 Октомври 2020 01:03 | Дупничанин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Бой и бой на този гнида докато не си каже всичко


01 Октомври 2020 09:09 | За гешо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Защо премълчавате тежката корупция за това деяние? Адвоката на тоя боклук е мъж на СЪДИЙКАТА ПО ДЕЛОТО!!!!! КАК ОПАКВАТЕ ДА ИМА РАЗСЛЕДВАНЕ ????
И съдийката и мъжа й с белезници и при подзащитния им. И тримата да ги вкарате в хлебарницата, как тоя очилат психопат е вкарвал хора!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар