Срамен гаф разкри истинските интереси на 20-те бегълци от сесията днес! Свалянето на председателя- Над Благоевград! Ето как се издъниха съветниците

03 юли 2020 14:09   13 коментара   10416 прочита


 
Срамен гаф разкри истинските намерения на 20- те бегълци от днешната сесия на ОБС Благоевград , които оформиха така наречената група контра председателя Андон Тодоров. Криейки се зад псевдогрижата за важни за града точки, които днес не успяха да разгледат, тъй като сесията едва започнала бе прекратена , 20 -те  /групта на Радослав Тасков ,БСП ,БЗНС , групата на Рашко Динков, Калоян Ханджийски от ДСБ/, направиха подписка и поискаха нова сесия в следващия петък.

Като мотив посочиха, че искат сесия, защото трябва да упълномощят кмета за важното заседание на ВиК асоциятата, на което ще се разглежда инвестиционната програма във ВиК сектора Скрити зад този мотив, съветниците от групата "АнтиТодоров" записаха като първа точка в дневния ред предсрочното прекратяване правомощията на председателя и после разглеждането на точката за ВиК.

И тук срамът е голям, тъй като в следващия петък, когато тези съветници искат сесия , събранието на ВиК асоциацията вече ще е минало. То е във вторник. Останалите 21 от общинските съветници, които днес не напуснаха залата, с идеята да продължат да работят по дневния ред, внесоха контра подписка с искане сесията да се проведе в понеделник, за да могат да вземат решение за ВиК асоциацията. ден преди заседанието, и да довършат днешната си работа.

Какво се оказа 20 съветника категорично показаха, че основната им цел не са интересите на жителите на града, а фикс идея е смяната на председателя и именно заради това свикват сесия, дори не са си направили труда да видят кога е заседанието на асоциацията и какво още е трябвало да гласуват днес.

Видяха съветниците-революционери, които искаха да свалят Тодоров, че не им стигат гласовете днес да го детронират и загърбиха отговорностите си, избягаха от сесията и я провалиха публично пред жителите на града , само защото планът  им не успя.

Е, няма такъв срам и такова показно на безотговорност!  Още едно доказателство за безхаберието на половината от общинските съветници в Благоевград, които загърбват интересите на тези, които ги изпратиха в парламента за сметка на собствените си ежби, разпри и лични интереси. Сесията на ОБС ще се проведе в понеделник. 

По повод случилото се днес в залата на ОБС Благоевград бившият кмет Ат Камбитов написа във Фейсбука си: 

"Поредният срамен епизод:
Сесията на ОбС – Благоевград

Циркът е пълен! За съжаление не е безплатен!
Честито на всички, които гласуваха за новото и промяната!
Е, вярно е, че има промяна и то пълна! Радвайте й се, но не забравяйте, че времето тече, а в града не се случва нищо!
P.S. Когато лъвът го няма, хиените се изяждат помежду си"…

П. Попов 


Още за: сесия   гаф   срам     Още от: Общество

Принтирай статия
13 коментара
03 Юли 2020 14:26 | До Калата
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Калоянчо Томов те използва и вече те е харизал. Уговорка с теб няма, а с Тасков. Не случайно той днес подскочи като петле. Курбан си Калояне.


03 Юли 2020 15:02 | Един
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Стига сте го защитавали този Тодоров.
А Камбитов вече прекалява, той го направи вече жалко, подигравателно не само към управляващите а и към жителите на града . Нито един от вас не заслужава Благоевград


03 Юли 2020 15:24 | Наблюдател
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Искам да Ви обърна внимание, че когато дойде следващият кмет на града Атанас Киряков, община Благоевград ще бъде на гражданите на общината, а не на партийните централи. Видяхме докъде доведоха Благоевград партийните централи и техните партийни марионетки с лошото си партийно управление от 1989 год до днес - до дъното. Трябва да има промени .Трябва да име чистене на корупцията и друг вид криминал от общинските структури, и тяхна темелна трансформация в демократична институция по Европейски образец.


03 Юли 2020 15:28 | До Един, двама и тн
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Аз не видях тука как защитават Тодоров. И той е боклук, та боклук. Ама тия поне да я бяха сложили тая точка накрая... да изимитират работна дейност. ЦЕЛИЯ СЪВЕТ са другата седмица, другия месец, другата години, и хоп - нов мандат!! Не им се получило, тръгнали си. Това да не е концерт по желание. Ебати и малоумниците.


03 Юли 2020 16:05 | Гери
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Боже, в какви ръце попадна Благоевград, Боже


03 Юли 2020 16:19 | в изгнание
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

1. Щом Камбитов милее за град, защо се отказа от мястото си в общински съвет?
2. Тодоров – да прочете малко, защото напълно издиша и няма представа какви глупости говори!
3. Всяка власт в първите 6-8 месеца, изяло е под давлението на предходното управление. Допи при наемането на нови служители, изпитателният срок е 6 месеца. Така, че Камбитов коментирайки – дава оценка на свийте действия.


03 Юли 2020 16:20 | ЗА ТОМОВ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Основния проблем е Томов, той е в основата на всички идиотщини и простотии в Общината. Томов Ходи си, че няма кой да застане зад теб, ще те извърлим като мръсно куче. Помияр такъв.


03 Юли 2020 16:29 | в изгнание
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

1. Щом Камбитов милее за града, защо се отказа от мястото си в общински съвет?
2. Тодоров – да прочете малко, защото напълно издиша и няма представа какви глупости говори!
3. Всяка власт в първите 6-8 месеца, изяло е под давлението на предходното управление. Дори при наемането на нови служители, изпитателният срок е 6 месеца. Така, че Камбитов коментирайки – дава оценка на своите действия.
4. Относно "лъва и хиените" - Когато няма личности, когато умственият капацитет е на ниво махленска култура, КАКВО очаквате. ..


03 Юли 2020 16:56 | До в ИЗГНАНИЕ
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Никога не са назначавани в община Благоевград толкова некомпетентни и прости хора както при Томов, не може сервитьори, продавачки и изхвърлени некадърници от къде ли не да се назначават само заради поети ангажименти...


03 Юли 2020 19:20 | Ойнан
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Винаги виждам печелившата карта
- Атанас Киряков
ще бъде следващият кмет на Благоевград


03 Юли 2020 20:29 | Гражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Публикувайте имената на тези които са напуснали сесията. Просто да знаем за кой сме гласували.


03 Юли 2020 22:27 | Ивана
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Като напускат сесията, ще получат ли заплати за днес??? Ако един обикновен служител или работник напусне работно място, ще го изгонят от работа, или ще го пуснат неплатен отпуск?
Срам за Благоевград с тия общински съветници!


03 Юли 2020 22:32 | Ивана
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Не си знаят и дневния ред, и събрания на АВИК. Само знаят договорки, политически обещания и да пресмятат ползи за лични облаги! Горкият Благоевград
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар