Спирачките на “виетнамка” отказаха, шофьорът на директора на Горското Ст. Пачевуров скочи в движение, за да се спаси, но загина дни преди пенсия

29 септември 2009 00:15   4354 прочита

Спътникът му - началник-участък К. Чепишев, оцеля, следствието установява дали сечта е законна или бракониерска

Шофьорът на директора на Държавно горско стопанство - Катунци Сталин Стоянов Пачевуров бе прегазен от задната гума на неизправен товарен камион ГАЗ 66, “виетнамка”, който бил натоварен с дървесина. Спътникът му - началник-участък в същото горско стопанство, Костадин Георгиев Чепишев се е отървал с охлузни рани по тялото и крайниците и след преглед в Спешен център е освободен. Пътният инцидент станал завчера към 16.00 ч. Близо 4 часа оцелелият в катастрофата К. Чепишев е правил опити по мобилния телефон да сигнализира в Спешен център и полицията и успял към 20.00 ч. да се свърже. По данни на оцелелия К. Чепишев спирачките на камиона изпуснали и двамата взели решение да скочат, за да се спасят. Ст. Пачевуров скочил, но заради наклона на пътя тялото му се изтласкало обратно на пътя и бил прегазен от задните гуми. Главата и горната част на трупа му били смазани. Гледката била ужасяваща.
Вчера кметът на с. Катунци Георги Коцев обясни, че цялото село е потресено от нелепата смърт на съселянина им, който е с 45-годишен стаж като шофьор, и то на директорите в Горско стопанство. Въпреки рокадата на директорския пост Сталин Пачевуров запазвал мястото си като шофьор, трудовото му досие говори какъв човек е бил, каза още Г. Коцев.


Още за: С. Пачевуров   смърт   камион   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар