Спешна реакция! Директорът на ЮЗДП разпореди проверка в ДГС "Кресна"

11 февруари 2019 14:09   5 коментара   10385 прочита


Със заповед на директора на Югозападното държавно предприятие инж. Дамян Дамянов от днес е назначена теренна и документална проверка в района на „ДГС Кресна”.

Проверката е във връзка с излъчен репортаж в сутрешния блок на национална телевизия, в който се съобщава за извършване на дейности в държавни горски територии, стопанисвани от териториалното поделение на ЮЗДП. Инспекцията е съвместно с представители на РДГ Благоевград, а резултатите ще станат ясни утре.

П. Иванов


Още за: реакция   директор   ЮЗДП   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
11 Февруари 2019 18:26 | Белица
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Г-н Дамянов направете проверка в Белица да видите как крадат Гъджата и Мечетата. Изкрадоха гората а вие не взимате никакви мерки. Засрамете се.


11 Февруари 2019 18:39 | хаха
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Както винаги ще стане ясно че виновни няма! Това е Герб! Документи със задна дата! Строителни разрешения с дата "Вчера". Фирмата и в зимни условия просто е решила да зачисти трасето и да вдигне некви колонки е така в полза роду!!! РОНСК СПЯТ УДОБНО и те така


11 Февруари 2019 18:43 | 1
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Сега е редно да направят и нов конкурс с нови количествени сметки и с нови цени!!! Така и така фирмата "ФАНТОМ"е подравнила и започнала да строи /без проект и разрешение разбира се/ама да се намалят парите в обществената поръчка щото терена е подравнен някак си! И в проекта количествата да си ги смените мушмуроци!!!


12 Февруари 2019 07:24 | горски
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

КАКВО СЕ ПРАВИМ НА ОЩИПАНИ. КОЙ ЩЕ РАБОТИ ТОЛКОВА ВРЕМЕ И С ТАКАВА ТЕХНИКА БЕЗ ЗНАНИЕТО НА А П И. НЕ ТЪРСЕТЕ ВИНАТА В ЕЛЕНКО ИЛИ ТАКА МУ СЕ ИСКА НА ДАМЯНОВ. ВИНАТА Е ОТ ГОРЕ НА ДОЛУ. ТОВА Е МАШИНАТА НА ББ. В МЪТНА ВОДА СЕ ЛОВИ РИБА


12 Февруари 2019 15:57 | горски
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ще се окаже, че най- виновен е Еленко. Смешна работа!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар