Софийски баровец с "Мерцедес" наглее в Благоевград!

09 септември 2019 12:44   5 коментара   41223 прочита


Шофьорът на лъскав "Мерцедес" със софийска регистрация разгневи живеещите на улица "Шар планина" в благоевградския квартал "Освобождение" с наглостта си като паркира върху току що циментирана шахта. В квартала текат подготвителни дейности преди асфалтирането на улиците "Дойран", "Шар планина" и "Вардар", за което struma.com писа.

При подготовката всички шахти по тези улици бяха повдигнати и циментирани, за което бяха сложени обозначителни ленти и клонки. Шахтите бяха оградени и с парчета от изрязания асфалт, но това не е спряло баровеца с "Мерцедес"- а, който е спрял точно върху прясно положения цимент около една от шахтите.

"Трудно ще ѝ е на Общината да стигне до очаквания резултат, ако и хората не съдействат", коментират живеещите в района и изразиха възмущението си от безочието на столичанина. На входа на всяко жилище и търговски обект на улиците е разлепено съобщение от Община Благоевград, което уведомява живеещите в "Освобождение", че в периода между 16 и 27 септември се забранява паркирането по улиците, които ще бъдат преасфалтирани.

Важно е жителите да проявят разбиране, за да може работата да върви гладко и да приключи в срок.

П. Пенева


Още за: шофьор   улица   шахта   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
09 Септември 2019 18:58 | Арабски принц
Оценка:
19
 (
19
 гласа)

Баровец. Ха ха. Кой знае кой селяк е това или някоя дива простакеса.


09 Септември 2019 20:41 | КРУМ
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

НА ТАЯ ШАР ПЛ НЕ САМО ТОЯ С ДЖИПА НО И ЖИВЕЩИТЕ ПАРКИРАТ КАТО АРАБИ В ПУСТИНЯ АВТОБУСИТЕ МИНАВАТ БУКВАЛНО НА КОСЪМ ЗА ДА УГОДЯТ НА КМЕТА, СЛЪНЦЕ, ПРЕДИЗБОРНО И СЕ БОЗЯТ ПО ЕДИН ИЛИ ДВАМА ПЪТНИЦИ ПЪЛЕН АБСУРТ И НИКАКВА РЕАКЦИЯ НА ПОЛИЦИЯ И ПАЯК СРАМ И РЕЗИЛ


09 Септември 2019 23:52 | От Илинден
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Освобождение ще го преасфалтира, а питам камбата и сие, кога ще асфалтирате между блоковото пространство на Илинден 2, започнахте го, някой прибра парите (Мишо Камбитов) и го оставихте пясък и кал. Поне предизборно си оправете марльотийте!


10 Септември 2019 02:54 | Кайо
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Обозначителни ленти и... КЛОНКИ ?!?!


10 Септември 2019 20:39 | Йаййайа
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кръст да бехте сложили
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар