/Снимки/ Семейни войни в Петрич! Баща и синове нападнаха беззащитни жени в дома им, изпотрошиха къщата, за да отмъстят за счупени стъкла на автомобил

20 април 2018 09:07   24 коментара   32421 прочита


Мариана преживя кошмар в 4 сутринта, биха я пред очите на майка ѝ и 11-годишния ѝ син, полицията арестува участниците в страховитата фамилна баталия

Вражда между две фамилии в Петрич взе застрашителни размери завчера и приключи с арести. Битката в тлеещата от години фамилна война премина през бой, счупени прозорци на автомобили, изпотрошена покъщнина и приключи с арести. Всичко това се разигра в рамките на 2 дни.

Страховитата битка започнала, когато в дома на Марияна А. нахълтали баща и синове Пандови и я пребили пред очите на майка ѝ и 11-годишният ѝ син, заради стара вражда.

Виждайки в какво състояние е майка му, по големият син на Мариана, който се прибрал след нападението, грабва бухалката, за да защити майка си, и според полицията, изпотрошил стъклата на прозорците на автомобилите на Пандови, паркирани пред къщата им. Последвал ответен удар. Тримата мъже от фамилия Пандови се връщат в къщата на Мариана в 4 сутринта вчера, нахълтат с взлом в дома ѝ и започват да трошат покъщнината ѝ. В това време, уплашени Марияна, майка ѝ и детето и се заключили в една от стаите. Извикана е полиция.

Вчера бе арестуван синът на Мариана, Димитър, уличен в погром върху автомобилите на Пандови, а в късния следобед в полицията бяха доведени и мъжете, изпотрошили къщата на Мариана. Какъв е мотивът за тази ожесточена вражда полицията изяснява. Участниците в баталните сцени ще бъдат вкарани в съда за увреждане на имущество.

П. Петрова


Още за: вражда   фамилии   арести   Още от: Общество

Принтирай статия
24 коментара
20 Април 2018 09:53 | Дилилеа
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Хубав работа ама Сигански ;)))


20 Април 2018 12:37 | Б. Пандов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Нека маряна да не лъже няма как трима мъже да те бият и да нямаш никакви драскотини дори. След валдалщината на синът и, сама изпочупва покъщнината си за да защити синът си димитър който е съден за притежание на наркотици. Вражда няма само трябва да си плати кредита по който съпругата на пандов е поръчител и е изплатила повече от половината и продължава да плаща.


20 Април 2018 13:14 | Apon
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Сега и вие ще си изпочупите покъщнината и ще кажете че е жената. зъб за зъб. така е било и така ще е. бъдете убедени


20 Април 2018 14:05 | Бароц
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Тия пандови са пални ноклуци и измамници време е щом са посегнали на жена да си получат заслуженото.


20 Април 2018 14:10 | Христов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А защо полицайте неса взели мерки като са пребили пандови две жени. а са оставили нещата за другия ден. да се приеме закона кой ти влезе в кащи сас злом да се застреля. този закон требва да се гласува.


20 Април 2018 14:13 | Марин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И аз съм за закона. какви са тия простотии да плашат две жени и едно дете. на тях са способни. сега същото по същия начин и със тях да се случи.


20 Април 2018 14:21 | Б. Пандов
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

А въпросната жена че дължи пари никой ли не чете на вас ако някой ви дължи сумати пари как ще се почувствате и какво ще направите


20 Април 2018 14:28 | Алабон
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Има закони а на разбиваме варъата пребиваме две жени и едно дете. и лесно тя далжи пари. еми сащото и за на вас. зъб за зъб.


20 Април 2018 15:12 | Б. Пандов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Първо не е бита никой не и е чупил нищо неино и второ ние сме потърпевши със счупени стъкла


20 Април 2018 15:18 | Петрич
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Аз лично ги видях пандови в 4. 00 чеса сутринта на перманик. така че стига са се оправдавали. а да си получат заслуженото


20 Април 2018 15:32 | Барон петрич
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Добре твърдите че не са биени жените. защо тигава са ви счупени прозорците на колите както теърдите и ако е истина де или си е ваша интервенция. и другото защо после сте решили че е маряна. и сте отишли веднага да разбивате въртата у тях. и да чупите покъщината. сега щом сте такива биячи редно е да си понесете същото наказание да ви пребият жените и на вас. справедливо е така.


20 Април 2018 16:02 | Опренова
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Г-жо Петерова, хубаво е да излагате и двете гледни точки . 1въпросната Мариана ако беше пребита щеше да има мед. 2тя дължи пари на въпросното семейство, 3 полицията както твърдите че от там ви е информацията е прегледала запис на които ясно се вижда как голямия син на тази жена чупи колите с брадва, а не с бухалка и това се случва м-у 1-2след полунощ. И тя защо не е подала сигнала веднага ами чак на следващия ден когато Пандови са подали жалба с-у сина и .Така че нали знаете какво се случва с клеветите които изписвате, всеки трябва да е готов да си понесе отговорност след това пред законите ба България


20 Април 2018 16:18 | Барон петрич
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Еиии пандовии. 1 .вие гнусни лажци долни. отивате пребивате дее жени. което е доказано от полицията .2 изчезвате от там и си мислите че ще ви се размине. 3 всяко дете на което посегнете на майкаму ще еи скочи така че той е направил това за да защити майка си. 4 вие гнасотиии лажливи отиватв кам 4. 00чупите покащината което е доказано от полицията. и си мислите че ще ви се размине. ама няма да се размине. всеки си получава това което е заслужил. убедени да сте.


20 Април 2018 16:26 | Михото
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Какво то и да е тия са били две безащитни жени. сега да си понесат наказанието. така че да несмеят да излязат наван от страх силен удар требва. щом посягат на жени и деца. такива маже требва да се изтребват. и аз предлагам да направиме група да се сабереме да ги намериме и да си получат заслуженото.


20 Април 2018 16:28 | Михото
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Полицията е под всяка критика щом неможе да защити две жени и едно дете. значи ние требва да се събереме и пандови да ги накажеме.


20 Април 2018 16:38 | Патонецо
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Е тива да биеш жени и да плашиш деца. за това прошка нетребва да има. пък и влизане сас злом. защо аз несам бил там та сега да ги събира чисовникар семейство пандовии. бог ви е пазил кога сте били жените и съе влизали сас злом. палете свещи в черква че ако съм бил там отдавна да ви е взел свети петър.


20 Април 2018 16:43 | Бияча
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ама рекитйори са гледайте и си признават. аре да се събираме у групата и да ги разпукаме тия рекитйории и побойници.


20 Април 2018 17:24 | Опренова
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Какви рекитьори, какви побойници каква саморазправа бе хора, ами Вие какви ще сте ако отидете и се саморазправяте, оставете службите да си свършат работата, и да ви питам вие дето защитавате „безащитната женица ”ако Вие изплащахте нейния заем дали пак така щехте да говорите ??? Или щяхте и Вие да си търсите своето


20 Април 2018 18:20 | Бияча
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Има закони ако изобщо има такъв кредит. а не да влизаме да къртиме врати и да пребиваме две жени и едно неврастно малко дете. едно време рекитьорите неправеха така на жени и деца. а пък никой не вие карал с насила да ставате поръчител. мисля че това влизане сас злом и биене на жени пред дете. е просто нептостимоо. е така стават доста неприятни неща. зощото не е имал някой от нас там да им кажеме как се бият жени пред деца. и как се влиза сас злом. палете свещи че така сте се разминали.


20 Април 2018 19:24 | Свидетел
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Маряна заплашва Пандови и праща сина си да им счупи колите. След това чупат неиния прозорец тя въобще не е докосната. Та нали ако беше пребита щеше да има белези. Kакви беззащитни жени какво дете. Какви са тези измислици. Аман от всезнайковци


20 Април 2018 19:28 | Бияча
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Еййй пандовии всичко е видяно и доказано. така че нема смисал от оправдания. фактите когато говорят и боговете малчът. а нека пак да дойдете айде заповядайте сега.


20 Април 2018 19:31 | Бияча
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Ама защо ви са счупени стаклата а. явно е имало защо. така никой няма да ги счупи. явно сте били майкаму и бабаму. а бе идвайте сега когато кажете.


20 Април 2018 21:42 | Хаха
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Евала маро, ядеш ипиеш Пандови ти плащат сметката. Всеки иска така


21 Април 2018 07:35 | Златко
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Евала пандовии биете жени и деца после лажете тоя ви далжи пари другия третия. а бе ки си намерите майстора скоро ки е.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар