След сесията в петък! Маските падат! Екскметът Ат. Камбитов размаза съпартийците си от ГЕРБ, запазили на поста ОБС председателя Андон Тодоров

14 юни 2020 10:40   69 коментара   27409 прочита


Сесията в петък показа действията и поведението на хора, чиито лични амбиции и интереси са над всичко. За тях целта оправдава средствата!, Видя се за кого работеха на местните избори голяма част от т. нар. ръководство на общинската организация на ГЕРБ! “, обяви категорично бившият градоначалник ,изричайки на глас, това което всички в Благоевград коментират месеци след изборите..  

 

„Сесията  на Общински съвет в петък е логичен резултат, еманация, на всичко, което се случваше през последните години.  Резултат от безпринципните предизборни договорки, абсурдни политически коалиции, задкулисни предателства и от махленските пазарлъци в Общински съвет.

Резултат от действията и поведението на хора, чиито лични амбиции и интереси са над всичко. За тях целта оправдава средствата! Срамно и обидно! Срамно за ръководството на Общината и председателя на Общински съвет, които сътвориха този фарс, с любезното съдействие на едни многогодишни общински съветници, за които знаем, че нямат срам.

Обидно за Благоевград!

Вредно за Благоевград! "

P.S. Маските падат!
Поне на всички стана ясно кого подкрепиха и за кого работеха на
местните избори голяма част от т. нар. ръководство на общинската
организация на ГЕРБ!“

Това написа   във Фейсбук, бившият кмет Атанас Камбитов, след петъчната сесия на ОБС Благоевград, на която съветниците от ПП ГЕРБ по предложение на Кирил Илиев, отложиха детронирането на ОБС председателя Андон Тодоров. Камбитов съзря план за спасение на Тодоров, в който участват бившите му съпартийци -съветниците от ГЕРБ  и част от общинското и областно  ръководство  на партията.

"Маските падат ". обяви Камбитов, и окачестви действията  на герберите като "Срам и Обида" за Благоевград.  

Припомняме, че на сесията в петък общинският съветник Калоян Ханджийски внесе предложение, с което поиска предсрочно прекратяване на правомощията на Тодоров, заради влошените му отношения с  градоначалника  Румен Томов и  авторитарен  подход при ръководене на общински съвет. Ханджийски стъпи на текст от ЗМСМА, който обаче съветничката адв. Албина Анева  отхвърли категорично и заяви, че по този член свалянето на Тодоров е противозаконно. Непосредствено преди важното гласуване съветниците от ГЕРБ поискаха почивка и в " междучасието" пред очите на всички,  в кулоарите на общината, влетя областният лидер на ГЕРБ, евродепутатът Андрей Новаков, който привика 6-имата от ГЕРБ и ги "приклещи "в едно от кьошетата пред залата.

След кратки разяснения герберите  се върнаха на работните си места и Кирил Илиев обяви, че искат отлагане на гласуването до следващата сесия.  Така с гласовете на ГЕРБ,  Тодоров остана на поста си до следващата сесия, а предложението на Илиев отприщи бенда на коментари,характеризиращи   действията  герберите, които според кулоарната информация, минути по- рано са били в съглашателство с инициаторите на плана за незабавно сваляне на Тодоров. В началото на сесията предложиха точката от първа да отиде последна и с гласовете им това предложение бе прието ,а в края и поискаха отглагане на гласуването.Маневри,които разкриват нездрав политически разум и намерения за последващи задкулисни договорки.   

Илиев и компания дадоха възможност пазарлъците за поста на Тодоров да продължат още 2 седмици, до края на юни, когато е насрочена следващата сесия на местния парламент. Тези им действия провокираха гневния пост на Атанас Камбитов, подвигнал завесата и посочил основната причина за провала на партията и загубата на кметския пост в Благоевград при местните избори през 2019 -та година, а именно "безпринципните предизборни договорки, абсурдни политически коалиции, задкулисни предателства и  махленските пазарлъци".

Многократно сме писали, че защитната теза на разгрома, която развяваха герберите след изборите бе, че   Атанас Камбитов е причина за случилото се. С подобни твърдения част от тях се явиха и пред Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, където посочиха с пръст Камбитов и го заклеймиха като основен виновник за загубата на изборите. Много скоро  след местния вот обаче, това, което всички шушуаха, излезе наяве и стана ясно, че всъщност проблемът е в самия ГЕРБ. Герберите не са гласували за собствения си кандидат и партия  и така помогнаха на кандидата на БСП Румен Томов да седне в кметския стол.

Водени от неудовлетворени лични користни цели и амбиции, герберите свалиха собствения си кмет, предавайки партията на Борисов. Заверата "Антикамбитов" се провеждаше упорито от неговите, които и по време на изборите влязоха в срамни и безпринципни предизборни коалиции, довели до разгрома на ГЕРБ и принизяването и до нивото на партия, от която вече  нищо не зависи в областния град. Предизборната" Афера ГЕРБ" е все по-ясна и  видима днес.

С  хаотичните  и лишени от всякаква политика действия, в пресметливите им ходове и меркантилни търсения, герберите обезличиха партията на Борисов в Благоевград. На сесията в петък бе направено ИСТИНСКО  показно. "Цял" евродепутат, областният лидер, какъвто е Андрей Новаков, дойде на сесия, за да провежда "спявки " в ъгъла преди важно гласуване. Видяхме го след няколко месечно мълчание. Къде бяха  Новаков и ОБЛАСТНОТО  ръководство на  ГЕРБ, когато Румен Томов и БСП уволняваха и кадруваха безпощадно, когато реваншизмът на новите помиташе ежедневно млади хора, жители на Благоевград,, когато новият управленски екип правеше гаф след гаф, когато неоснователно плюеха по ГЕРБ, чието правителство изсипа в областния център над 300 000 000 лева за развитието на града, когато боклукът с месеци пътуваше до Костинброд и се   хвърлиха  милиони от парите на благоевградчани?!.

Мълчаха, гледаха отстрани И РАЗЧИТАХА НА ЧАСТ ОТ СЪВЕТНИЦИТЕ ОТ ГЕРБ И НОВИЯТ ОБЩИНСКИ ЛИДЕР Р. ДИМИТРОВА ДА  СЕ ЛУТАТ В ТЪРСЕНЕ НА НАДЕЖДА ЗА ВЪЗКРЕСЕНИЕ И ДА ГИ ОТСРАМВАТ ЕПИЗОДИЧНО. Безотговорно и наистина обидно за хората, които са им гласували доверие. Мълчание ,което унизи и смаза водещата политическа партия ГЕРБ. Мълчание в очакване на детронирането на Томов. Не си "изгориха " ръцете ръководителите на ГЕРБ да вадят "горещите кестени" в това размирно време, защото така са свикнали -Някой друг да им върши работата. Някой друг да Е ВИНОВЕН!

Затова и идват коментарите, че големите в ГЕРБ не искат избори в Благоевград, МОЛЯТ СЕ ДА НЯМА ИЗБОРИ В БЛАГОЕВГРАД,  обзалагат се, че избори няма да има, за да не лъсне безсилието им,   за да не се види провала им, защото този път ще им бъде много трудно да избягат от отговорност. Това, което в момента се усеща и коментира в Благоевград е , че въпреки шанса, които им даде Камбитов, разкривайки нарушението на Румен Томов, успехът на герберите в   изборите  със собствена кандидатура, Е СИЛНО СЪМНИТЕЛЕН, ДОРИ НЕВЪЗМОЖЕН!  

 Катарзисът е видим, а очакванията за ренесанс -утопия!.  

ЗА БЛАГОЕВГРАД!   ЗА ИСТИНАТА И  ЛЪЖИТЕ! ЗА  ГЕРБ И ПРОВАЛА ! ЗА ПРЕДАТЕЛСТВАТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СРЕЩУ ЖИТЕЛИТЕ НА ГРАДА,   ОЧАКВАЙТЕ ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ  С БИВШИЯ КМЕТ АТАНАС КАМБИТОВ!  СКОРО!  "МАСКИТЕ ПАДАТ "!  

П. Костадинов

СН. Съветниците зад колоната за инструкции  

69 коментара
14 Юни 2020 11:26 | Онзи
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

"Храни куче да те лае", Камбитов създаде и Новаков и Роска водоноска, сега те му акат в лицето.


14 Юни 2020 11:32 | Реалист
Оценка:
13
 (
23
 гласа)

Крайно време е ние членовете на Герб да потърсим сметка на самозабравилите се "многогодишни " съветници. В партията има толкова много млади качествени хора. Трябва да се поискат оставките на многогодишницити К. Илиев, Роячки, Бибов и на всеки уронил престижа на ППГЕРБ за сметка на личните си интереси


14 Юни 2020 11:36 | Някой си
Оценка:
15
 (
21
 гласа)

Истината е, че герб е към края си, всички, които сега са големи герберасти бързо ще се пребоядисат, няма да им е за първи път.


14 Юни 2020 11:40 | �� ������
Оценка:
21
 (
23
 гласа)

Не знам защо има учудени Кирчо Далаверката е всеки ден при Дончо. Въртят схеми със пупове и строителните разрешения. Бибов строи на зелените площи при гарата и. ако гласува срещу Дончо ще му спрат строежа. Не забравяйте че Томов даде на концесия строителството в. общината на Дончо. Всички трябва да си ходят. НОВИ ИЗБОРИ ЗА КМЕТ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТ.
КАЗАХ.


14 Юни 2020 11:51 | Иван
Оценка:
9
 (
27
 гласа)

Камбитов е крадец


14 Юни 2020 12:17 | Гошо
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

На брачеда дискотеката за без пари измамник


14 Юни 2020 12:27 | Бай Хой
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Струма - стършел.


14 Юни 2020 12:30 | Кирчо Далаверката
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Оплютите гербери се разпознаха и започнаха да пишат във форума. Коментарите при Бойко ПРЕДАТЕЛИ!


14 Юни 2020 12:34 | вражалец
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Той и Черепа реши да се дели с Баце и да воюва с гроб и му се падна Дубай! Камбич да не ти се падне Бобовдолай!


14 Юни 2020 12:34 | Смях
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Този крадец защо още ни занимава със себе си


14 Юни 2020 12:42 | де
Оценка:
-6
 (
18
 гласа)

Следващия кмет на Благоевград ще бъде от ДПС!


14 Юни 2020 12:43 | Бай Хой
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Тихо резан.


14 Юни 2020 12:47 | ?????
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Атанас Камбитов да си каже колко и на КОЙ от БСП Благоевград, който в момента живее в София, е дал 2 000 000/Два милиона лева/, за да НЕ СЕ кандидатира за Кмет и да предложи слаба фигура?? Но и това не му помогна....


14 Юни 2020 12:47 | Вук Секачо
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Камбич защо не се хванеш на хорото с ДПС?


14 Юни 2020 13:12 | ��������
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

Камбич ще се върне на бел кон а от вас спомени няма да има


14 Юни 2020 13:13 | Киро
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Мислете като политици, а не за Камбитов.
При едни бъдещи избори ГЕРБ ще има нужда от Дончо, те го закрепват сега, а той им помага за кмет. Това е хода!!!
И престанете да хвалите Камбата, то вече е аут. Още повече щом се заигра с Румен Томов.


14 Юни 2020 13:17 | ��������
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Ебати наглеците са тия от герб сега па камбитов е виновен заиграл се с томов. Абе лумпени той го сваля заиграл се с томов безсрамници .Тоз път интригата нема да мине. Бат бойко се опомни масови промени в герб и кмет който той каже


14 Юни 2020 13:28 | Йори
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

"бат" Бойко има по големи грижи от Томов и Камбитов. Герб си отива, СПЕТЕ СПОКОЙНО ДЕЦА.


14 Юни 2020 13:37 | Жжж
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Камбитов е зам. На Цветанов в новата им партия! Почват играта срещу ГЕРБ и продължават с изпирането на насраното от Насо ! Ако Томов проточи още отстраняването си, тези ще се изпотрепят помежду си! Селски джаз оркестър Благоевград!!!


14 Юни 2020 14:04 | Боко
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Храних Камба да ме лае!


14 Юни 2020 14:05 | Gocho
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Е Самба, защо се очудваш на Рашко, Тасков и други като тях, ти не виждаше съветниците които те поткрепвахе а угаждаше на политическите проститутки, сърбаай си попарата сега.


14 Юни 2020 14:07 | Боко
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Христинке, Камбитов ще се връща на бял кон само в новата си къща докле не я прибере КОНПИ, но ти няма да си в нея!


14 Юни 2020 14:16 | старогражданин
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

За да се подобрят условията за по-добър и качествен живот на гражданите на община Благоевград аз ще гласувам наесен на частичните избори за кмет за моят съгражданин Атанас Киряков, и няма да гласувам за нито една партия. Нито за БСП, нито за ГЕРБ, нито за друга партия. Защото от 1989 год. насам лошата общинска политика на партийните централи доведе Благоевград до стигне до дъното, доведе до спиране на развитието на града и общината. Работещите предприятия се затвориха, огромен дял от земеделските земи запустяха, животновъдството е сведено до минимум. Благоевград се обезлюдява, както и селата които останаха без училища, без здравеопазване, и без инфраструктура. Затова ще гласувам за моят съгражданин Атанас Киряков, защото желая община Благоевград да бъде на гражданите на общината, а не на партийните централи и техните партийни марионетки.


14 Юни 2020 14:22 | Веско
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Не ни пука ти за кой анонимник ще гласуваш.


14 Юни 2020 14:23 | Хари
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Какви страшни разбирачи и политолози има тук. Герб щяла да има нужда от Дончо Балито за избори. А Дончо има нужда от 1милион да си върне заемите, които взе да провали кандидата за кмет на Герб.


14 Юни 2020 14:26 | Хари
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Задачка:
Срещу какво Дончо ще подкрепи Герб ? Има и друг въпрос кой ще плати лихвите?
Отговорът е Гражданите на Благоевград


14 Юни 2020 14:31 | Васко
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Камбитов е номер едно


14 Юни 2020 14:34 | Браво
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

доц. Валентин Василев ще бъде какндидатурата на ГЕРБ за кмет на Благоевград !!


14 Юни 2020 14:37 | Даниел Иванов
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Не е много сигурно, този Боко не го е чувал.


14 Юни 2020 14:37 | Досталин
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Мале, Златанов-женския полов орган, прави се на мъж пред директорките, а тука наедно недоносче в очите го гледа. Мъж без чест,


14 Юни 2020 14:47 | Горна Джумая
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Атанас Киряков кмет на Благоевград, давай Войводо ти можеш.


14 Юни 2020 14:51 | Даниел Иванов
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Между 50 и 100 гласа.


14 Юни 2020 14:58 | ������
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Стига с тоя атанас киряков бе малуници, така си драскате мамицата ви дееба


14 Юни 2020 15:00 | Чао
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

балона герб се спука
отидоха на кино от пет без десет


14 Юни 2020 15:03 | Чао
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

сори герб
забавлението отива към края


14 Юни 2020 15:55 | Танчева
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

На някои от съветниците и имената не знаем. Веднъж не са се изказали! Само си кротуват, ослушкват и лапкат необезпокоявани. Кажете нещо за преференциите с които са станали съветници?


14 Юни 2020 16:13 | старогражданин
Оценка:
-6
 (
10
 гласа)

Аз, като гражданин на Благоевград, и като редовен данъкоплатец, искам отново да попитам, и да знам, дали постоянните общински съветници са редовни данъкоплатци, и как е постигнато тяхното забогатяеане. Затова искам да подсетя бъдещият кмет на Благоевград, моят съгражданин Атанас Киряков, да обърне специално внимание на приноса на тези постоянни общински съветници, от които през изминалите години зависеше икономическото и културно състояние, и социалната стабилност на общината. Защото техните действия са видими навсякъде - застроени зелени площи, взривени сградите на, Зърнени храни, природното богатство на града (минералната вода) приватизирана, унищожена минералната градска баня ( и пералнята), дрога в училищата и в общинските съруктури, обезлюден Благоевград и селата в общината, обезводнено плодородно поле, и т. н. Но, освен новият кмет Атанас Киряков, сериозно трябва да се намесят и данъчната служба и прокуратурата.


14 Юни 2020 16:21 | Мите
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

не само саветниците а и сички кметове кои са били кметове на благоев град от 1990 до днеска да им се направи ревизия


14 Юни 2020 16:32 | Ано
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Атанас Киряков пак е в Еврофутбол. От там ли ще управлява. Аман от тъпаци !!!


14 Юни 2020 16:40 | Деян
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Божков обявява от утре новата си партия, Българско лято, !


14 Юни 2020 17:49 | Нети
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

"Камбитов написа"- Камбата е платил на някой да му поддържа Facebook-ка. Съюзил се е с Цецо и ще работи за новата му партия. Само че, вече в Благоевград не го искаме.


14 Юни 2020 17:54 | Бриндо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

тоя сайт е на пеевски ма много малко хора го знаят


14 Юни 2020 18:00 | Маша
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Дончо спасен? До кога? Нека се избере кмет и неговия ред ще дойде. ГЕРБ не защити Тодоров даде си време, за да прецени ситуацията. Да видим и те с кой кандидат за председател на общински съвет ще цъфнат.


14 Юни 2020 18:05 | пепо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Най добре е да дигнат Киро Касетофончето, той знае как да преви далаверка


14 Юни 2020 19:21 | 123
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Ей КАМБА бегай прави свирчоци на управата че ни писна от тебе ПиПоН!!! Само ни пишеш тука за другите че били такива онакива. Интересно ми е ти какъв си Тумбак, ше ти напомна само един твой трагичен случай с Бриндовците и техните ЗАКОННИ Къщи. Бутна ли ги???


14 Юни 2020 19:23 | 123
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Ей КАМБА бегай прави свирчоци на управата че ни писна от тебе ПиПоН!!! Само ни пишеш тука за другите че били такива онакива. Интересно ми е ти какъв си Тумбак, ше ти напомна само един твой трагичен случай с Бриндовците и техните ЗАКОННИ Къщи. Бутна ли ги???


14 Юни 2020 19:32 | Зле е работата
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Какво реве Камбата, едвам се отървахме от него и сега този го бил предал и онзи не го слушал. 19 хиляди гласуваха да не е кмет демек 1/2 от града. Той е в миналото и там ще си остане! Това което герб направиха е висш пилотаж - нямаше как да се хванат на схемата на Томов и да му свършат мръсната работа, и за кой? за лъзгавия Тасков ли? да не са луди?


14 Юни 2020 19:40 | Злата Р.
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Когато Камбитов беше кмет и съветниците го слушаха той си гепеше и си траеше? Сега се опитва да се реабилитира пред ББ, че бил предаден, от кой и за какво, за това че не махнаха врага му а го държат докогато им е необходим, това не е предателство, а тактика, която ще му разбие съботьорските планове. Евала им за това, така се прави!


14 Юни 2020 20:10 | До Пепи
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Как да издигнат Касетофончето? Той какъв административен капацитет има? Той беше пресаташе на Камбитов, амбиция имаше Касетофончето за председател на ОБС, но ГЕРБ му дръпнаха юздите. Наред е поредната му амбиция да стане депутат на следващите избори. Касетофонче, Далаверчо беше с Хаджигаев, после усети вятъра на промяната и тихомълком при Камбата. Сега на къде хамелеонче, дружно с цялото ГЕРБ отборче вън ако искат хората да има силна дясна партия. Само с шушукане не става Далаверчо иска се мъжко достойнство, дума и чест, но спирам до тук, че в твоя тълковен речник тези думи отсъстват.


14 Юни 2020 20:19 | Обективен
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Щом искате да ви управляват Томов и Дончо, продължавайте в същия дух. Превърнахте местното самоуправление в евтина клоунада и за съжаление от клоуните, които се опитват да управляват в момента Благоевград, не става чеп за зеле, но всеки народ си заслужава управляващите...


14 Юни 2020 20:26 | Само питам
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

На кметО и председателя за какво им плащаме заплатите??? За да ръсят тъпотии и да си ги мерят кой е по-велик? Това е пълна подигравка с хората.


14 Юни 2020 20:35 | Савеклиева, Камбата т.н
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

ЗАЩО ПРОПУСКАТ ВСИЧКИ САВЕКЛИЕВА, която освен да лапка заплата в Парламента нищо друго не прави. Госпожата почива в Испания при кого-сестрата на Росица Димитрова. Жалко за истинските хора в ГЕРБ, които или бяха прокудени от нищо неизвестните на първите избори сервитьори, касетофончовци, плиткоумници с две думи в речниците си бедни- душевно и без финанси псевдодемократи. Защо ръководството не направи отчетно- изборно събрание? Активисти изметете тези подмолни душици от ГЕРБ ако искате да съществува тази партия като фактор в Благоевградска област. Относно Камбата, защо не постави нови лица на предните места, страх ли те беше или не ти пукаше може и двете. Как ние хората да ти повярваме и да гласуваме за теб. Защо не постави назад като се фукаше, че ти правиш листата- Илиев, Бибов, Роячки, Златанов, Петров и т. н. Камба не ти пука за нищо и никого Кучката кола за 150000, другата за 70000, апартаменти, Кенеди, Рашко, Миладинов, Вечния Мама кажа данъци - непотърсени, Езерец- м. вода .....


14 Юни 2020 20:54 | Обективен
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Да разбираме ли от всичко случващо се в политическият живот на града в последните 5-6 месеци, че наесен ще избираме кмет между двама основни кандидата -Андон Тодоров и Атанас Киряков ? Всъщност, то и други сериозни кандидатури засега освен тези две няма, и едва ли ще има по- сериозни кандидатури, като се има предвид краткото време което остаеа до изборите през месец септември.


14 Юни 2020 21:09 | 123
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Никой не желае да бъде кмет за краткото време от три години, при това особено тежко финансово състояние в което се намира общината сега. Следващият кмет, който и да е той, ще бъде изкупителната жертва, жертвеният агнец.


14 Юни 2020 21:19 | бай йордан гайдарджията
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

герп ке спечелат вече у благоевград ама тогава кога ке цъфнат налъмите


14 Юни 2020 21:24 | Нинджата
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Рашко ке е кмет и председател едновременно. Благоевград квартал на Симитли, а Поли премиер.


14 Юни 2020 21:27 | Нинджата
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

И ке си направиме Република Пиринска Македония


14 Юни 2020 21:32 | Само ГЕРБ
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Във форумите пишат само хора дето не разбират от политика и реално освен да плюват нищо друго не правят. Форумите са да давате идеи драги ми люзъри. Нека ви кажа, че в ГЕРБ има опитни политици, които не позволиха да са марионетки нито на Камбитов, нито сега на Тасков. Какво очаквате да се прегърнат с БСП да махнат Тодоров и после Борисов да ги размаже. Защо? За хубавите очи на Тасков, който вече се е разбрал с Томов? Е да ама не! Тези две седмици ГЕРБ с майсторство ще ви научи как се прави политика и как се управлява. Знам го и само гледайте.


14 Юни 2020 21:43 | ББ
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

В най-гадно положение са съветниците на ГЕРБ, защото трябва да избират межди Дончо (врага на техния идол Камбата) и Тасков вече като протеже на Томов сиреч БСП. Между чук и наковалня. Сега нямат полезен ход освен да са пас и кой стане с него ( като ДПС винаги с тоя дето е на власт) защото инак и в единия, и в другия случай ще са в изолация.


14 Юни 2020 21:44 | бай ангел кандилото
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

До само ГЕРБ
новаков оди си у пазаржик
там на твойте да им даваш акъл що го немаш
остави ни джумаята на мира
у джумаята герп ке спечелат ама тогава кога ке падне тавано на летното кино


14 Юни 2020 23:08 | Миташки
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Камбитов не е ГЕРБ и никога не е бил. Той спечели изборите на техен гръб и ги заеба.


14 Юни 2020 23:32 | запознат
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Страхотен анализ! Много точен и изцяло истински! Поздравления на автора, а поуката остава за ГЕРБ!


15 Юни 2020 00:14 | До Само Герб
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Герб Благоевград е най-куха та местна, структура в цяла България, Камбитов ги дърпаше напред, показателно е колко гласа имаше той като личност и Герб за листа, и на, децата им е яс о, че Дана, Роса, Илиянчо, Данчо Окото, Хаджигаева, Протежето на Камбитов А дрейчо, дето също играе кючек до Цветанов И Камбитов години наред работеха против него, но сега ще ги видим на изборите колко струват


15 Юни 2020 08:43 | До всички мишки
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Айде стига. ГЕРБ направи Камбитов, после той така се насра, че партията се чудеше как да замете лайната му. Пък дойде ред той да скача срещу тези, които му дадоха власт.


15 Юни 2020 09:16 | ДОНЧО
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Знам че ви були драги ми КАМБИТОВ, но твоите избранници (съветничетата ) видяха че ти само говориш и не даде на никои ништо. А АЗ ДРАГИМИ НИ ВЪРНАХ НИКОИ ОТ ТЯХ ЗА КАКВОТО И ДА БЕШЕ ДОШАЛ. НЕ СЕ КРИХ КАТО ТЕБ И САМО ДА ОБЕЩАВАМ. АЗ им помагах да си правят ДаЛаВеРкИтЕ... РАЗБРА ЛИ ПАЛЯЧООО...


15 Юни 2020 11:27 | Боко
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

А бе магарок див падешки! Преди да те направим кмет ти беше световно неизвестен магарок! Спомняш ли си кой те учи да говориш пред хора, кой ти пишеше речите кой ти казваше какви решения да вземаш и какви не? Магарок! Интервюта щел да дава, ти знаеш ли какво е това бе пейзан падешки? Кмет на годината кой те направи? Магарок! Седи си на задните части и не се чеши там дето не те сърби! И НЕ ТРИЙ КОМЕНТАРИТЕ ДА НЕ ТИ ЗАКРИЕМ КЛЮКАРНИКА!


15 Юни 2020 12:10 | Миро
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Наско Киряков ще бъде новият кмет на Благоевград


16 Юни 2020 18:43 | тото
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Камбитов само Струмата си го харесва ! Сигурно си я е купил вече !
Давай парички - нема лошо!


17 Юни 2020 11:20 | Kambata
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

и Камбата е за заворо. И още си плаща на Васко струмата
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар