След серията самоубийства, отново смърт в Благоевград! Син вдигна полицията на крак: 10 дни баща ми го няма, не вдига телефона, не съм го виждал...

26 октомври 2021 08:59   5 коментара   37986 прочита


Откриха 46-годишния мъж  мъртъв, в квартира на ул. "Кл. Охридски"!  70г. издъхна на работното си място в офис на ул. Тодор Александров

След серията самоубийства, белязали миналата седмица Благоевград, вчера отново 2-ма мъже бяха намерени мъртви от екипи на полицията. Преди обед, 18-годишно момче се обадило в полицията, за да съобщи, че повече от 10 дни нито е чувало, нито е виждало баща си , научи Struma. com. Започнало търсенето на 46 годишния Петър К. и той е открит мъртъв ,в квартира на ул. Климент Охридски в Благоевград. Няма следи от насилие, вероятно се касае за сърдечен проблем и инфаркт, но трупът е закаран за аутопсия.

Часове по- рано в офис на фирма на ул. Тодор Александров в областния център е открит мъртъв 70- годишния Иван Ст. от Кочериново. Вероятната причина за смъртта му е инфаркт, твърдят лекарите, видели трупа му.

Това са поредните случаи, на сигнали за нелепо  починали хора в Благоевград. Миналата седмица бе белязана от самоубийства. Трупът на Евгени Т бе намерен зад блок на ул. "Даме Груев", мъжът се самоуби със скок от  от високите етажи. Бил болен и отчаян, разказват съседите му.

Труп на самоубил се мъж бе намерен и в ж. к Струмско -център. В началото на миналата седмица лекарите спасиха живота на 30- годишен от км. Еленово ,свален от бесило,както и на  млада жена, погълнала коктейл сънотворни, в опит да умре.

Напрежението си казва думата, стресът е огромен, хората се поболяха   от тежкия живот и кризата. Напоследък все повече хора изпадат в тежки психични съсояния  ,заради  страха от Ковид, казват психиатри, които ежедневно консултират множество такива пациенти. От друга страна е нелекувания Ковид, който също погуби много хора и увреди трайно здравето им. 
Петя Колева 

5 коментара
26 Октомври 2021 09:13 | Баба Вуна
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Това е благодарение на"хубавия" живот осигорен от от 12 годишното управление на герб (гроб).


26 Октомври 2021 10:13 | Чука
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Всичко това е резултат на едноличното и „мъдро” управление на сатрапа от Славяново. Дай на комуниста власт и война не ти трябва. След тях само трупове и мизерия!


26 Октомври 2021 10:16 | Баубау
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

До там доведохте хората с тази масова психоза ....


26 Октомври 2021 10:29 | До Чука толупа
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

По големи комунисти от герберастите НЯМА, начело с цар тиква - дългогодишен член на БКП. Най много бивши членове на БКП има в парламентарната група на герб. ФАКТ.


26 Октомври 2021 20:20 | Кольо Безин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

е кой бачка на 70 г. бее-аман се каза, глей си живота що е останал, пий си аперитивите и си барай меките ташаци.... а ся-умрел бил
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар