След разследване на Struma.com! Корнелия Нинова предава кмета на Рила Г. Кабзималски на прокурор

10 януари 2017 16:59   30 коментара   26978 прочита
К. Нинова
К. Нинова


К. Нинова

Това обяви лидерът на столетницата по време на изнесено заседание в Кюстендил

Лидерът на БСП Корнелия Нинова ще внесе до главния прокурор сигнали срещу кмета на Рила Георги Кабзималски, това съобщи днес тя на изнесено заседание в Кюстендил.

БСП стъпиха върху разследването на Struma.com, което започнахме миналата седмица и съобщихме, че разполагаме с документите от разследването на агент на ДАНС, който установил груби нарушения по проекти за изграждане на екопътека, рехабилитационни дейности в Бабина махала, реконструкция на Килийното училище в Рила, обекти за които съобщихме ние в първата част на разследването ни, години след като то бе приключило, и папките на агент Панчев тънеха в забвение.

За сведение на БСП ,това е само началото и добре би било да изчакат края на разследването ни и тогава да бързат с доклада до главния прокурор. А ние разполагаме със заключенията на агент Васил Панчев и по отношение на други проекти ,като например изграждане водопровод в едно от селата на община Рила, за отношенията на община Рила с фирма "Етиком - Живко Наков и Сие, която е получила 101 265 лева за изписани, изплатени, но неизвършени строително монтажни дейности, които с подписа си лично кметът Кабзималски е одобрил.

Агент Панчев открива и документ с невярно съдържание, от който се възползва кметът на Рила Кабзималски и още куп неща, които едва след разследването ни видяха бял свят. Заключението на агент Панчев е ,че данните описани от него "съдържат състава на извършени престъпления по чл.219 от НК от Георги Давидков Кабзималски и длъжностни лица от протоколи образец 19 и Констативния протокол от 30 .11 2007 година по гранд договор № ...... . Нанесената щета само по така описаните протоколи от 2007 година е 307 075 лв, заключва в една от преписките си агентът от ДАНС.

Нинова заяви, че имат информация и за други кметове в областта ,които са злоупотребявали с общински средства. Според червените изнесени заседания ще се провеждат във всички областни центрове -предизборно.

Ето първата част от нашето разследване, послужила на БСП ........

Скандално в папките на агент В. Панчев от ДАНС! На вниманието на Б. Борисов, Цв. Цветанов и прокуратурата!: Какви ги е вършил герберският кмет на Рила Г. Камзбималски, управлявал необезпокояван 18 години

Стотици хиляди левове щети на общината, заключение на проверяващия агент, че има престъпления при изграждането на общински обекти, и бездействие на контролните органи! Тема с продължение.......

Потресаващи разкрития, направени от агента на ДАНС-Кюстендил Васил Панчев, работещ в ресор "Корупция в местната власт", по отношение работата на кмета на Рила Георги Кабзималски и екипа му, години наред не виждат бял свят. 2 години Панчев е събирал доказателства, разпитвал свидетели, експерти, вещи лица, за да установи, че по няколко от големите европроекти за малката община Рила, в която живеят 2000 души, има сериозни нарушения от страна на герберския кмет Г. Кабзималски, причинили щети на община Рила в размер на стотици хиляди левове.

Преписките със заключенията на отговорния агент Панчев са докладвани на прокуратурата неколкократно, но резултат до преди няколко месеца нямаше. Съвсем наскоро прокуратурата в Дупница образувала досъдебно производство и активизирала разследването по проверките на агент Панчев, твърдят запознати.

Изпълнявайки служебните си задължения Панчев е проверявал как са усвоявани средствата по проекти за монтажни работи по ЛОТ 1 - Изграждане на екопътека в местността "Кръста" и Лот 2 - "Рехабилитационни дейности" Бабинска махала, Градски парк и реновация на музеен комплекс" и това е само началото на антикорупционната проверка. Стойността на проектите е съответно по ЛОТ 1 - 80 327 Евро и по ЛОТ 2-120 338 Евро. Проектите са от 2007 година..

Проверката на Панчев установява, че в процеса на отчитане на видовете строително монтажни работи са актувани неизвършени дейности, направени са протоколи за тях, издадени са фактури и изплатени на избраната от кмета и комисия фирма. И тук Панчев попада на истински парадокс. В качеството на инвеститорски контрол кметът Кабзималски е назначил Катя Димитрова.

Димитрова има заповед за назначение на работа на 04.09.2007 година, а е подписала 3 акта за извършени СМР-та на 03.09, т. е. без да е била назначена на работа. В същия ден сумата от 41 521. 94 Евро е преведена на фирма "Валдес 96 ЕООД", изпълнител на обектите. Налага се изводът, че актуваните Строително монтажни работи от 03.09 не би трябвало да бъдат изплатени, защото подписаният акт от Димитрова е нищожен и недействителен. Тя не е работила като контролиращ орган, а е подписвала важни финансови документи.

Въпросът е защо са бързали да преведат сумите при това в абсолютно нарушение, пита Панчев и прави извода, че по посочените проекти Кабзималски трябва да понесе отговорност за престъпление, касаещо причиняване на щети на общината. В случая близо 400 000 лева само от изброените по-горе проекти..

Разследването на Панчев продължава и по отношение на други обекти като изграждането на Килийно училище, водопровод в село Падала, екопътека в местността Кръста и т. н. и навсякъде агентът установява сериозни финансови нарушения, за които ще съобщим поетапно, за да не отегчаваме читателите си.

Две папки, в които е описана двугодишната проверката на Панчев около работата на кмета на Рила, са внесени в прокуратурата. Прави впечатление, че Окръжна прокуратура - Кюстендил, с мотив, че посочените нарушения не са в нейната компетентност ги препраща на районна прокуратура Дупница. Двама прокурори дават заключение, че преписките на агента на ДАНС трябва да бъдат прекратени и изпратени в районната прокуратура.

Започва премятане на проверката от прокуратура в прокуратура. ДАНС протестира остро и цялата документация е изпратена в Апелативна прокуратура, откъдето се разпореждат да се образува досъдебно производство. и то е образувано преди 2 месеца. 18-години Кабзималски управлява община Рила.. В последните години като кмет на ГЕРБ, а преди това от СДС и независим..

Междувременно агент Панчев е пенсиониран и двугодишната му упорита работа не дава резултат! Няма институция, която да е проверила констатациите на агента по корупцията в ДАНС и да излезе със становище има ли злоупотреби в общината, или Панчев нещо "се е объркал". Всъщност сме изненадани от констатациите на агент Панчев. Обикновено обект на наблюдение са кметовете на големите общини, а в малките се случват наистина потресаващи неща...... Очаквайте още от папките и интервю с агент Васил Панчев! Скоро за страха от репресии и престъпното мълчание в Рила!

Продължаваме да следим казуса с болния Иван Андонов, чийто живот май ще се окаже -обект на сделка! За него пишем дни наред в очакване институциите, подвластни на кмета Кабзималски да се задействат и настанят Иван в болница, а после и в социален дом.

 

30 коментара
10 Януари 2017 19:11 | Рила
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

да видим.... Сидеров не направи нищо въпреки заканите си, една бивша депутатка също


10 Януари 2017 22:20 | по темата - за НИНОВА
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Република България
Областна Дирекция *земеделие * Благоеврад
Общинска служба Земеделие Сандански
Удостоверение
Общинска служба Земеделие, гр. Сандански издава настоящето удостоверение в уверение на това, че За имот № 043001 с площ 2. 500 декара в местността Миндело в землището на с. Дебрене с ЕКАТЕ 20345, собственост на община Сандански, към днешна дата .няма влезли в сила решения за възстановяване на правото на собственост по реда Закона за собствеността и ползване на земеделските земи, доказващи реституционни претенции. няма образувани и приключили производства за обезщетяване и възстановянане по чл. 10 от ЗСПЗЗ както и данни за образувани производства за възстановяване на собственост по чл. ж от ППЗСПЗЗ във връзка с пар. 27, ал. 2 от ПЗР на ЗИДЗСПЗЗ .
АНДОН КОТЕВ началник на Общинска служба Земеделие гр. Сандански
Г-ЖО НИНОВА с таква престъпни удостоверения се изпродадоха сумати общински, частни и черковни имоти ..ЗАЩО НЕ СЕЗИРАШ ПРОКУРАТУРАТА ...ЗАЩО


11 Януари 2017 00:28 | Антон
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

И сега какво ли следва


11 Януари 2017 01:05 | Антон
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

И да не забравя- айде Рилаааа....


11 Януари 2017 06:10 | по темата - за НИНОВА
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Любомир Парапанов - проектант на бъдещата Спортна зала в # Сандански, представя замисъла си за съоръжението
ПОГЛЕДНАЛ СЕ ИЛИЯ СЕ У ТИЯ .....
ЗАД ТОВА МОМЧЕ СТОИ ГЛ. АРХИТЕКТ КРАСИМИР ПЕТКОВ
САНДАНСКИ ДИВОТИИ ....
КОТЕВИ ПРОСТОТИИ ....
ТАМ НЕ И Е МЯСТОТО НА ТАЯ ЗАЛА, НЯМА КОМУНИКАЦИИ.... КЕ СЕ УНИЩОЖАТ ПАК МНОГО ДЪРВЕТА .СМЕНИХМЕ ТАНДЕМА ВАСКА - БИЛЯНА С КРАСИМИР - ЛЮБОМИР .....ТОВА Е ПРОМЯНАТА ...И ЗАЩО ГИ РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА ..
ПРЕСТЪПНИЯ МОДЕЛ ТОТЕВ - КОТЕВ ДЕЙСТВА С ПЪЛНА СИЛА ..
ГРАЖДАНИ НА ГР. САНДАНСКИ ДА ИМ РИ4ПНЕМ НА ТЕЗ КЕЛЕШИ .
ЗАЩО Г-ЖО НИНОВА НЕ СЕЗИРАТЕ ПРОКУРАТУРАТА ....ЗА ТИЯ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА РЪКОВОДСТВОТО НА ГРАД САНДАНСКИ.


11 Януари 2017 06:22 | по темата - за НИНОВА
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

РЗС Сандански: Рязането на вековни дървета е престъпление, крайно време е злосторниците да си понесат наказанието..
Г-ЖО НИНОВА, ЯНЕТО КАКТО ОБИКНОВЕНО ВДИГНА ПУШИЛКА И НИЩО НЕ ПРЕДПРИЕ ПОНЕ ОТ КУМОВА СТРАНА .....СЕЗИРАЙТЕ ВИЕ ПРОКУРАТУРАТА ....


11 Януари 2017 07:40 | Рила
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

До Антон. Сега следва "политиката". Мислех да не коментирам, защото вече стана ясно, че е само политическо оплюване това което се случва в този сайта относно Кмета на Рила. Същите неща ги говореше и Волен Сидеров (подкован от протежетата Емилия Халилова и Д-р Станчева). Само да кажа ако журналиста пишещ настоящите статии представи и становището на ответната страна - Е тогава ще смятам, че това е журналистическа дейност - ДА АМА НЕ, няма становище, затова и от мен доверие ме е истина - НЯМА. Да продължа - материали писани с цел политическо оплюване нямам намерение да коментирам. Вече и на слепия е ясно, че г-н Николай Чифлигаров явно е платил доста на този сайт. Да не забравя, не съм от общината - просто съм работещ човек, погледни кога пиша коментари и ще разбереш (малко акъл трябва но увреме), а и правописа ми е по-добър от твоя. И да не забравя - айде Рилаааа.


11 Януари 2017 07:49 | кмете
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

врееее защо не си ходите СТИГАААА,..... -----


11 Януари 2017 08:32 | старогражданин
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Около Рилския манастир, около Сандански, Сапарева баня, Кюстендил, Белчин-това са заплюти места на петата колона. Там демокрацията минава и заминава около избори и винаги в "12 без пет". Тъпотия до шия.


11 Януари 2017 08:54 | До Рила
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Журналистът не е длъжен да търси ответната страна, когато за ответната страна всичко е описано в документи, има резултати от компетентен орган . Другата страна какво да коментира, че агентът си е измислил Документите, че е извършил нарушения Без да иска, ими какво . Другата страна се търси, когато има Дума срещу Дума, но срещу фактите и боговете мълчат ! Така, че хайде не се правете на професионалисти ! Другата страна, ако има документи, които да оборят становището на ДАНС ок-да ги представи през институциите ! Коментари обаче са излишни !


11 Януари 2017 08:56 | Антон
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

До Рила. Сигурно имаш доказателства за твърденията си, обвиняваш конкретни хора в конкретни престъпления... Нали всички искаме истината да възтържествува, или ти не ??? Аз като пиша нещо то е във връзка с дадената статия а имена не споменавам защото нямам доказателства... И все пак много защитаваш общинарите, да нямаш нещо далаверка с тях, а ? Има съд където ще се разбере истината, не искам да влизам в задочни спорове с теб ... Аз ще се радвам ако някой е крал да си понесе последствията, а дали това е така съдът ще каже... Не е зле да четеш и статията преди коментарите...


11 Януари 2017 09:34 | стефанов
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

А ако беше червен кмет ТИ ГОСПОЖО ЛЪЖА щеше ли да сезираш прокуратурата ..... И ти ГОСПОЖО ЛЪЖА кога ще върнеш ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ / 47 процента / от ТЕХНОИМПЕКС . Върни ги публично . Подари ги на някой дом за сираци ИЗЧИСТИ ИМЕТО СИ Не вярвам че ще направиш този жест НО ГОСПОД ГЛЕДА . ПОМНИ


11 Януари 2017 11:02 | БСП
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

БСП използваха разследването на струма ком за да си правят пиар .Защо бе господа червени не го направихте по рано, а сега в предизборно време пушилка . Срамота


11 Януари 2017 12:22 | Отец Иван
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

А ако не е вярно това което казва "ЛЪЖАТА"... дали ще се извини на кмета. Сигурно няма. Хвърлят бомбата омаскарят някой и после иди докажи, че нямаш сестра. Не го познавам кмета, но пък чак толкова пари да открадне от община с 2000 души означава, че е вземал и джобните пари на старците. Пък може и расработката на ДАНС да е поръчкова. Там където има много партии има и много лъжи и оклеветяване на невинни хора, и кражби и рушвети и др. В България има около 400 партии и движения, и обединения. Направете си извода..... Господ ще ги накаже тези които не спазват 10-те му заповеди. А Корнелия Нинова още първата не спази, а какво остава за останалите 9-заповеди


11 Януари 2017 12:31 | Отец Иван продължение
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Редно е да се проверят всички факти и ако той е направил гафове и присвояване на пари-на съд. Ако прокуратурата и съда не могат да докажат престъпление тогава на съд госпожата за клевета, а за такава клевета следва да си подаде и оставката.


11 Януари 2017 13:00 | !!!!
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Разследването е от 2007 година ! До момента никой нищо не е казал по темата, докато струма ком не извади преписките на ДАНС ! Тук се говори за констатации на агент от ДАНС не се раздават присъди ! Въпросът е защо БСП сега се юрнаха да го предават на прокурор ! Та нали на предишни избори искаха на подкрепят Кабзималски .Дайте си сметка що за партийно лицемерие ! Отврат !


11 Януари 2017 13:02 | Е да де
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

18 години всички си затварят очите ! Другарката Нинова сега се сети, преди избори . Яхна скандала, хайде да видим какви данни имат за други кметове, или чакат отново някой друг да свърши работата и после популизъм в действие и прокурорски заплахи


11 Януари 2017 13:03 | Пещо
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Естествено, така беше и със случая симитли, бойко борисов и кмета ! БСП пак се вкюлчиха като съдници, излагат се !


11 Януари 2017 13:54 | мама Божка
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

е, тая, ЛЪЖКИНЯ-Корнелия Нинова, умира да плюе и разследва хора и кметове на ГЕРБ, а трябва да работи, министрите от ГЕРБ почна, а тя НЕ РАБОТИ, с това плюене и лъжи не се печелят избори


11 Януари 2017 14:20 | тежко ни
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Госпожа лъжа има сериозни психически проблеми. Представете си един хубав ден въпросната госпожа със просташкото си каруцарско поведение стане министър председател. Вместо да крещите като обезумяла по добре кажете за 47 % присвоени от престоя си в Африка като външно търговски представител. Интригантката Корнелия забравя че този отгоре гледа. Бави но не забравя.


11 Януари 2017 15:20 | Агент 47% Корнелин Нинов
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Хайде бе Корнелинче -Върни паричките от Техноимпекс -върни ги миличка ти си народен човек Не забравяй и тези от БУЛГАРТАБАК . Стори това за да затвориш устата ни МИЛИЧКО за да не ти викат ГОСПОЖА ЛЪЖА. А за червените кметове МЪЛЧИ миличка Мълчи Мълчи . Как е синчето ти в САЩ как го издържаш в тази КАПИТАЛИСТИЧЕСКА СТРАНА . ти се бориш с капитализма но ЧАДОТО ти учи там . Стигат ли му тези 2. 600 долара които му даваш на месец.... А квартирките там са скъпи


11 Януари 2017 17:51 | по темата - за НИНОВА
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Водим от горното и на основание чл. 306, ал. 2 във вр. с чл. 304, ал. 1 от АПК, съд

НАЛАГА на кмета на Община Сандански глоба в размер на 1000/хиляда/ лева за неизпълнение на влязло в законна сила на 15. 03. 2016год. решение №2369/28. 10. 2015 год., постановено по адм. д. №3/2015год. по описа на Районен съд-Сандански.
Разпореждането подлежи на обжалване пред тричленен състав на Районен съд –гр. Сандански с частна жалба в 7-дневен срок от съобщаването му.
Препис от разпореждането да се връчи на кмета на Община САНДАНСКИ .
След влизане в сила на съдебния акт да се издаде изпълнителен лист.
за КМЕТА КОТЕВ ЧЕТИ
И СЕГА КМЕТЕ - ПАК ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ... ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЗА ТВОИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ .
ЗАЩО Г-ЖО НИНОВА НЕ СЕЗИРАТЕ ПРОКУРАТУРАТА ....ЗА ТИЯ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА РЪКОВОДСТВОТО НА ГРАД САНДАНСКИ.11 Януари 2017 19:20 | ПИТАНЧО
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ТОВА НЕ Е ИНТЕРВЮ, А РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА КОПИЯ ОТ РАЗРАБОТКИ.
Бившият агент на ДАНС-Кюстендил Васил Панчев, работещ преди време в ресор "Корупция в местната власт" и вече пенсионер има ли право да разгласява такава информация?
С разпоредбата на чл. 416 НК не се ли въвежда санкция за всеки, който съобщи на другиго или разгласи информация, чието разкриване е ограничено със закон и която му е поверена или станала известна във връзка с неговата работа по занятие?
Според чл. 416/ал. 2/ от НК щом деянието по разпространяването е извършена от длъжностно лице на когото е поверена тази информация, наказанието е лишаване от свобода до две години и лишаване от право по чл. 60 ал. 1 от НК.
НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА СЕ САМОСЕЗИРА ПРОКУРАТУРАТА???
ИНТЕРЕСНО, ПРОДАДЕНА ЛИ Е ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ ИЛИ ПОДАРЕНА НА БСП?
В МОМЕНТА СЪЩИЯТ РАБОТИ КАТО ДОМАКИН НА СПОРТНАТА ЗАЛА В ДУПНИЦА, КЪДЕТО БЕШЕ НАЗНАЧЕН ОТ ГЕРБ, А СЕГА РАЗГЛАСЯВА ИНФОРМАЦИЯ ПРОТИВ ТЯХ !!!
ДЪЩЕРЯ МУ ПЪК УЧИ В ЧУЖБИНА, КЪДЕТО ЗА ИЗДРЪЖКА ТРЯ


11 Януари 2017 19:21 | ПИТАНЧО
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ТРЯБВАТ ДОСТА ПАРИЧКИ НАЛИ?
ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ……….
ИДВАТ ИЗБОРИ ВСЕ ПАК, А ИНФОРМАЦИЯТА Е ЦЕННО НЕЩО.
ХАХАХАХАХАХА


11 Януари 2017 20:00 | ДО ПИТАНЧО
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ПРАВ СИ ПИТАНЧО САМО, ЧЕ ОЩЕ Е В СИЛА:ЧЛ. 284 от НК
Чл. 284. (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01. 01. 2005 г.) Длъжностно лице, което във вреда на държавата, на предприятие, организация или на частно лице съобщи другиму или обнародва информация, която му е поверена или достъпна по служба и за която знае, че представлява служебна тайна, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация.
(2) Наказанието за деяние по ал. 1 се налага и на недлъжностно лице, работещо в държавно учреждение, предприятие или обществена организация, на което във връзка с работата му е станала известна информация, представляваща служебна тайна.
(3) (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01. 01. 2005 г.) Ако деянието по ал. 1 е извършено от вещо лице, преводач или тълковник по отношение на информация, станала му известна във връзка с възложената му задача, която то е длъжно да пази в тайна, наказанието е лишаване от свобода до две години или пробац


11 Януари 2017 20:32 | ЖЪЛТУРИ
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

ВСЕКИ Е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ВИНАТА МУ!!!!!
НЯМАТЕ ПРАВО ДА ПОСОЧВАТЕ НИКАКВИ ИМЕНА И ФИРМИ!!!
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕМОРАЛНО И ДОЛНО Е ДА СЕ ПИШАТ ИМЕНА НА ХОРА ЗА КОИТО НЕ Е ДОКАЗАНО ЧЕ СА ВИНОВНИ ПРЕЗ СЪОТВЕТНИЯ КОМПЕТЕНТЕН ОРГАН.
ТОВА Е УРОНВАНЕ НА ПРЕСТИЖ И РЕГУТАЦИЯ!!!
За пореден път доказахте, че сте по-продажни и по-лесни от проститутките . Все повече почвате да приличате на жълт вестник, от който няма никаква полза.
ДОЛНО ЖЪЛТУРИ,
ХОРА ТЪРСЕТЕ СИ ПРАВАТА.


11 Януари 2017 22:11 | До Кур нелия
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ами разследвай вашите кметове в Гоце Делчев какви хотелчета и с какви пари са построили как и на каква цена ина кой продадоха под масата сградата на новата болница Как се прави Общинска перална със стари битови перални къде са парите за професионалните С какви пари се купуват хотелите в село Гайтаниново от стари изпечени партйни другари как се назначават само партйни другари на службички РАЗСЛЕДВАЙТЕ


12 Януари 2017 10:35 | 123
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

НИЩО НОРМАЛНО НЯМА В ПОВЕДЕНИЕТО НА ТАЗИ ЛЪЖКИНЯ И ИНТРИГАНТКА.
КАКВО СТАВА АКО СЕ ДОКАЖЕ ЧЕ КМЕТА НА РИЛА Е НЕВИНЕН А ВЪПРОСНАТА КРАДЛА ГО Е ОПЛЮЛА. СТРАХ ОТ БОГА НЯМА ЛИ ТОВА ЧУДОВИЩЕ. ИСКАМ ДА И КАЖА ЧЕ ИЗБОРИ НЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ С ТАКАВА НЕЧОВЕШКА АГРЕСИЯ. ДАНО НИКОГА НЕ СЕ ДОБЕРЕШ ДО ПРЕМИЕРСКИЯ СТОЛ


12 Януари 2017 11:12 | Бай Ганя
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Корнелче ; Ами ако тази работа с кмета на Рила е лъжа какво правим тогава ; Ще се извиниш ли или ще подминеш с пренебрежение тази пореден твой гаф .


12 Януари 2017 17:50 | Антон
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Защо квичите като пребити псета бе, точно това трябва да прави всеки партиен лидер, било то от БСП или друга партия... когато има такива сигнали и документи да бъде сезиран главния прокурор, натам вече съдът ще каже, браво на Корнелия Нинова, че не се скри като охлюв в черупката си а реагира ... и то много адекватно
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар