След инцидента на турнира в Благоевград: Ръководството на ЦСКА-София наказа футболисти,треньор и служители

02 септември 2019 11:07   1 коментар   6405 прочита


Ръководството на ЦСКА-София взе мерки след скандала и дисквалифицирането на юношите родени през 2004-та година на турнира за "Купите на община Благоевград". Както е известно с решение на организаторите ,ЦСКА-София бе дисквалифициран от турнира в Благоевград.

Шефовете на клуба са отстранили един футболист от Академията ,санкции има за треньори и служители на клуба, научи Pirinsport.com. Ето и официалната позиция на ЦСКА-София публикувана на сайта на клуба:

Армейци,

Ръководството на ЦСКА осъжда строго поведението на юношите ни от набор 2004 и техните треньори след края на полуфинала на турнира "Купите на община Благоевград" срещу Цървена звезда в петък вечер. В резултат на физическата саморазправа, започната от наши състезатели, тимът ни беше дисквалифициран от надпреварата.

ЦСКА винаги е бил образец за феърплей към съперника, а трите звезди са символ освен на многобройни трофеи, но така също и на дисциплина, чест и достойнство. Червената фланелка е свещена и ще бъде носена само от хора, които изповядват тези нравствени ценности и могат да служат за пример на останалите.

Клубът ни веднага реагира на тази неспортсменска проява и след извънредна среща на спортно-техническото ръководство реши:

1. След инцидента юношата Иван Аврамов е отстранен от Академия ЦСКА.

2. Санкции ще понесат и треньорите Сашо Борисов, Атанас Борносузов и Владимир Манчев.

3. По вътрешния правилник на клуба ще бъдат глобени и други служители на Академия ЦСКА.

В сряда на "Армията" ще се проведе среща на юношите, техните родители и ръководството и ще бъдат наложени още санкции на провинилите се.

1 коментар
02 Септември 2019 16:21 | фен
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

БРАВО
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар