След Благоевград! ГДБОП и жандрамерия щурмуваха кабелните оператори в Сандански, Петрич и Гоце Делчев!

13 юни 2019 12:06   6 коментара   50418 прочита


Мащабната акция на антимафиотите достигна Сандански, Петрич и Гоце Делчев. След Благоевград ГДБОП и жандармерията щурмуваха офисите на кабелни оператори и в трите града. Жандармерията и антимафиотите проверяват операторите за нарушения на Закона за авторското право.

Както вече съобщихме от Сдружението на кабелните оператори на пресконференция вчера официално предупредиха, че се води война за клиенти с предоставяне на по- ниска цена на крайните потребители, включително и на цени под себестойността на услугата.

Сдружението е сезирало Комисия за защита на конкуренцията с жалби, а днес се стигна до мащабната акция, обхванала няколко града от Южна България, начело с Благоевград, където обект на проверка бе "Кабел САТ Запад", проверка се прави и в офиса на кабелния оператор и в Кюстендил.

Очаквайте подробности.

К. Тодоров


Още за: акция   офиси   оператори   Още от: Общество

Принтирай статия
6 коментара
13 Юни 2019 13:44 | Вулкан
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

А, значи заради конкуренция и подбиване на цените-жандармерия? А кога ще се самосезира някоя комисийка или смешното ГДБОП срещу драскащите на измислени, обидни и хулещи истории с цел по висок рейтинг на regiona. bg и pirinsko. com? Те тези са направо за затвора, не за обиск и ''жандармерийца''? Смешници сте всичките.


13 Юни 2019 16:13 | ЗНАИКО
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

ЗАЩО ИЗБЪРЗАХА ДА НАПУСНАТ БЛАГОЕВ ГРАД. А ОБЩИНАТА КОГА ЩЕ Я ПОГНАТ. ТЕ СА ПОДМИНАЛИ НАИКОРУМПИРАНИЯТ ОБЕКТ. РЪКОВОДЕН ОТ КРАДЛИТКОВ. И КУЧКАТА.


13 Юни 2019 17:47 | tapanar4o
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

За това ли на Бацанка повечето канали липсват от кабела? Дали сега ще си плати както трябва или пак ще мине по "хоризонтала", въпреки че е вече посбръчкана?


13 Юни 2019 21:08 | Злобил
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Държавата ни учи добре - голямото е по-добро/макар и по скъпо/. Извод - купувайте от голямото/каквото и да е то/, защото ни е по-лесно да вземаме/ние държавата/ от него, а и повече, отколкото от по-малкото/и по-малко да вземаме/. Но да вземаме повече, вие/хората/ трябва да давате повече. Кратко, точно и ясно. И икономически ефективно.


13 Юни 2019 22:25 | Симеонова
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И сега какво.... за това време дето нямаме телевизия ще ни намалят ли от таксата "Кабел сат запад"или ще се ослушват. До кога ще крадат необезпокоявани от никого


13 Юни 2019 23:33 | komshiq
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

https://www.cem.bg/files/1554363071_bac_tv_-02.19.pdf
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар