Скандални разкрития на приятелите на загиналия Марио

06 ноември 2012 17:26   61 коментара   95487 прочита


Намереният мъртъв преди 3 години Иван Тумбалов от Благоевград също бил фен, привлечен от гуруто на фондация „Мечта“ и отличен негов ученик

В скандала около фондация „Мечта“ влиянието на гуруто и Росен Ангелов върху учениците в Езикова гимназия, изплува името на намерения мъртъв при мистериозни обстоятелства ученик от гимназията Иван Тумбалов. Приятел на Марио днес недвусмислено съобщи пред репортер на Struma.com, че Тумбалов също е бил фен и силно привлечен от философията на преподавателя Росен Ангелов. 18-годишният Иван Тумбалов бе намерен намерен мъртъв в канал край благоевградския квартал „Струмско“. Момчето изчезна в нощта на 31 декември 2009г. и няколко дни целия град го издирваше. Оказа се, че във фаталната нощ на изчезването му, бил в заведение в Благоевград и тръгнал нанякъде сам. До днес не се знае каква е точната причина за смъртта на Иван Тумбалов. Делото за смъртта му виси в полицейските архиви като “нещастен случай“.

Нямаше виновни и нямаше причини 18-годишното момче да умре при мистериозни обстоятелства. Приятелите на Марио бяха категорични, че гуруто на фондация „Мечта“ Росен Ангелов трябва незабавно да бъде отстранен от училище и да бъде изолиран от връзки с учениците. Те споделиха, че синовете на Ангелов, които проповядва „да се усмихваме“ и „да сме добронамерени“ са крайно агресивни, това може да потвърди директора на Националната хуманитарна гимназия „Св. Св. Кирил и Методий“ г-н Митов, казаха младежите. Според тях съученици на един от синовете на Ангелов разказвали, че той се държал много враждебно и агресивно в гимназията. Носел даже желязо със себе си, казаха момчетата и момичетата.

Свързахме се с директора на НХГ г-н Марин Митов и го попитахме: „Вярно ли е, че синът на Ангелов носи оръжие в себе си?“. Ето какво каза той: „Доведоха ми момчето, деветокласник, след като две колежки учителки са видели в него някакво желязо. В кабинета ми, стана ясно, че той наистина се е „въоръжил“ , предполагам заради обстоятелствата около баща му. Получавал съм сигнали за негово агресивно поведение, каза директорът на НХГ г-н Митов.

Приятелите на Марио показаха и едно изказване на Росен Ангелов, публикувано във Фейсбук, дни след смъртта му. Поместваме го без редакторска намеса и оставяме на читателите извода - дали подобни думи би трябвало да бъдат в стила на български учител. Ето какво пише във Фейсбук Ангелов, в отговор на Надя: „Наде, на склона на мрака и на възхода на светлината се появи ти в точен час. Дойде на гости с чисто сърце при нас, а след това един Човек велик без вик, без страх, направи мост между цивилизацията стара и тази на любовта. Заслужава си да помечтаем, цяла Ниагара няма да залее на щастието моста. Ако тъга долавям в твоята душа, позволи ми мислено поне да я изтрия с хубавия спомен за Човека, за Приятеля, за Мечтателя, който днес ни помага от други измерения, но остана верен на себе си. Хубав ден, Наде.“ Оставяме без коментар неразбраните за нас думи на г-н Ангелов.

Инициаторите на петицията, която цели гражданското общество да се намеси в отстраняването на Росен Ангелов от училище, твърдят, че няма да намерят покой, докато Росен Ангелов не напусне благоевградското училище. Те са събрали над 1000 подписа, разнасяйки петицията от институция на институция. 150 са подписите в Интернет. В събота истинските приятели на Марио извън фондация „Мечта“ организират кръгла маса в зала „22-ри семпември“ в Благоевград в 11 часа, където ще се обсъжда секта ли е фондация. Мечта от капацитети, психолози, педагози и експерти по различните движения в България.

Водени от стремежа да сме максимално обективни при отразяване на случая „Марио“, редакцията на Struma.com е готова да публикува без редакторска намеса позициите на г-н Ангелов, на доброволците във фондация „Мечта“ и всички, които са се почувствали засегнати от публикациите ни.

Иво Иванов

61 коментара
06 Ноември 2012 18:02 | До Струма
Оценка:
32
 (
110
 гласа)

Чак днес обърнах внимание на няколкото публикации по адрес на някакъв "Гуру" спроед вашите думи. Не познавам човека за когото говорите, от публикацията ви разбирам че е учител. Върнах се и на другите статии по този случай във вестника. Според мен това, което правите с този човек няма друго определение освен "Публичен линч"! И то в "добрите" традиции на комунистическия челен опит в омаскаряване и обществено унищожаване на човек. Не сте подбирали средства и имайки възможност да драскате в този вестник не се спирате пред нищо! Моят съвет към този учител е да запази самообладание и да потърси адвокат за да съди вестника.


06 Ноември 2012 18:49 | поглед отстрани
Оценка:
26
 (
82
 гласа)

Абсолютно съм съгласна с написаното по-горе. Стилът на "Струма" не ме изненадва никак, но не разбирам какви са тези "приятели" и къде са били преди това. Във всеки случай явно не са били до Марио. Малко ми приличат на хора с гузна съвест, които си търсят виновник и тъжното е, че млади хора с толкова хъс, озлобление и агресия се опитват да смажат и унижат един мислещ и свестен човек, чийто основен грях е, че е различен. И похватите им са доста старомодни - познати са още от времето на инквизицията. Комунистите успешно ги прилагаха и усъвършенстваха, днешните им последователи не са особено оригинални.


06 Ноември 2012 19:04 | Komshi
Оценка:
27
 (
55
 гласа)

Родата иска да гепи парите на Марио.. Това е цялата акция.


06 Ноември 2012 19:08 | Eli
Оценка:
1
 (
65
 гласа)

И аз чета публикациите на сайта и трябва да ви каза, че хората се стремят да са обективни, днес пишат за приятелите на Марио онзи ден написаха колко изряден е учителя Росен Ангелов . Не виждам да провеждат кампания срещу него, ма ми се струва, че хората много са му насъбрали . Много силна статия, явно младите хора, които обикалят града имат сериозна позция и поздравление за това, че не седят в кафенетата а са си набелязали кауза . Не мисля, че трябва да ги критикуваме за тяхното мислене


06 Ноември 2012 19:41 | :) Maria
Оценка:
24
 (
60
 гласа)

http://www.struma.com/obshtestvo/mlad-muj-ot-kyustendil-se-samoubi-v-dvora-na-baba_30762/
Аз подозирам, че утрешната Ви статия, любими мой вестник, ще бъде, че "Мечта" са "убили" и тези хора. Стегнете се, тези деца и Росен Ангелов не са виновни за глобалното затопляне, излагате се. Вадите сензации, измисляте си някакви връзки между събитията, Зайков и компания се вживяха в спасители на младежта в света, мани, мани, направо ме напрашихте :)


06 Ноември 2012 19:44 | 11111
Оценка:
15
 (
85
 гласа)

Не знам коя е Надя. Не познавам и Росен Ангелов т. н Гуру, но публикуваното във Фейсбук от негово име е без коментар. Подобни думи не само не трябва да бъдат в стила на българския учител, а изобщо в стила на всеки нормален човек, защото между редовете прозира недобронамереност граничеща с лицемерие за по - добър и безсмъртен живот в други измерения, което си е чисто подтикване към неизвестни за нам ритуали, които ще изградят по неведоми пътища моста на щастието и любовта, който и водопада в Ниагара не би могъл да залее. Мечти, мечти ама това вече граничи с лудост. Въпроса е кой е Човекъа, кой е Приятеля и кой е Мечтателя? Ако някой може да направи логистичен превод на тази налудничава сентенция, нека го направи!!!!


06 Ноември 2012 20:39 | пепи
Оценка:
23
 (
61
 гласа)

Къде бяхте всички преди да се случи това нещастие, защо чак сега се появихте от нищото? Или искате да бъдете в светлините на прожекторите и си позволявате да съдите хората без капчица морал! Ясно прозира колко сте комплексирани всички, които сте много загрижени за съдбата на загиналото момче. Този учител, доколкото знам, преподава от повече от 10 години в това училище, а се сетихте точно сега, че той е някакъв злодей, който проповядва лоши неща на децата. Тук в този форум се подвизават две-три форумни мишки, които са намерили поле за изява и плюват ли плюват. Излезте, покажете се и изложете своите доводи. Тази загрижена майка, която се появи по телевизията е накарала Марио да изтегли заем, за да покрие разходите по катастрофиралата кола, с която е станало едно произшествие от близкото минало на Марио и нейния син, но това не се казва, а излиза и бълва простотии. На никой от така наречените приятели не му пука за Марио, а просто са злобни хора и са видели сега поле за изява за своите бе


06 Ноември 2012 20:41 | !!!!!!!!!!!
Оценка:
3
 (
77
 гласа)

Не е нужно да си психиатър, за да причислиш към болните от шизофрения този учител Ангелов, след като прочетеш обръщението му към т. нар. Наде!


06 Ноември 2012 20:47 | бай
Оценка:
14
 (
40
 гласа)

СТРУМА, айде да спрете да ни занимавате с разни откачлаки, философи и т. н. Днес имахте една статия за представление за Моцарт... ако всеки ден пишете за такива неща и са на първа страница, може обществото и да стане малко по-нормално!!!!!


06 Ноември 2012 20:57 | пепината ти!
Оценка:
1
 (
55
 гласа)

10 години преподавал този учител, а чак сега обърнали внимание на злодеянията му?! Ами 50 години търпяхме и комунизма със всичките му откачени правила, но му дойде края! А на ясно ли си ПЕПИ как се уволнява днес с правилата на остарялото трудово законодателство? А че мястото на този "учител" не е сред учениците е очевадно!!! Нека си наеме зала и да проповядва мечтанията си на хора, които по желание посещават проповедите му, а не в училище, където учениците са задължени да присъстват в часовете му! а той се отклонява от учебния план и проповядва "религията" си!


06 Ноември 2012 21:19 | Поглед
Оценка:
16
 (
60
 гласа)

Може да ми говорите за агресия и така-нататък, но ще ви споделя едно нещо. Не съм учил при Росен Ангелов, а мисля, че съм разговарял само веднъж с него. Въпреки това, мога да кажа, че сте тръгнали на лов за вещици напразно. За съжаление, живеем в държава, в която ни управляват само такива ИДИОТИ като Струма и други медии. Росен със сигурност няма да подкрепи агресията и насилието, но аз казвам, че лично бих ви цапнал по един между очите.


06 Ноември 2012 21:21 | Кирил Воденичаров
Оценка:
37
 (
59
 гласа)

Кога ще спрете да раздухвате лъжи?
Бях добър приятел на Иван докато не се случи инцидентът и мога лично да заявя че никога не е имал такъв възглед върху живота. Той беше искрен човек, с точно мнение за всичко което се случва около него. За съжаление обстоятелствата доведоха до неговия нещастен край. А сега да използвате тъгата на неговото семейство и да му петните името просто не ви прави чест. Имайте поне малко чест и не замесвайте хора които нямат никаква връзка с вашата публична изява, а просто ви вдигат рейтинга. Имайте поне малко уважение.

Сега е момента да кажа че не съм замесен с фондацията, нито с това което се случва, просто съм достатъчно информиран. И точно заради моята информираност и пряка връзка с Иван, мога да ви кажа че не просто допускате огромна грешка, а и съсипвате спомена за един добър приятел.


06 Ноември 2012 21:35 | Димо Марков
Оценка:
30
 (
48
 гласа)

Това е най-нелепия случай на "разследваща журналистика". Този, Иво Иванов, трябва да бъде отговорен за нещата които пише! Трябва да е проверил информацията, а не да се захласва от произволни "разкрития". Напълно категоричен съм, че това което е написано горе е груба инсинуация, и няма да бъде толерирана дълго. Редакторска намеса е задължителна и то на много високо ниво. Такива долни манипулации трябва да бъдат строго окнтролирани от медията!


06 Ноември 2012 21:41 | Мартин Пи
Оценка:
24
 (
48
 гласа)

Идиоти, как може така да злословите и да си измисляте. Скапан долнопробен клюкарски вестник !!!


06 Ноември 2012 21:50 | Eli
Оценка:
-17
 (
75
 гласа)

към активните коментатори : Знаете ли как умря Иван Тумбалов ---не не знаете !! Казаха нещастен случай !!Знаете ли как умря Марио Нушков--казаха нещастен случай . Знате ли къде са учили двете момчете --знаете ли в Езикова гимназия !!! А да знаете случайно кой е най-нестандартния преподавател там !! Знаете ли !! Не ви ли се струват достатъчно съвпадения за някои неща !!!Две млади момчета си отиват при мистериозни обстоятелстава . Аз се замислям преди да пиша !! Съветвам ви да го правите и вие !!


06 Ноември 2012 21:56 | Boris
Оценка:
20
 (
52
 гласа)

Какво сега - Росен Ангелов е виновен за смуртта на Иван Тумбалов! И за смуртта на патрярх Максим е виновен, ако не знаете! Ако Росен бе6е на ва6ето ниво, Струма, досега да ви бе6е осудил 1000 пути за клевета, както и милиони други йертви на тази гнусна помия, наре4ена ВЕСТНИК! Даите да направим 1 подписка да затрием тази "медия" вече!
*Кирилизиран коментар.


06 Ноември 2012 21:58 | haha
Оценка:
-11
 (
25
 гласа)

ще затриеш тази медия, която 4етеш с интерес и пи6е6 коментари, помисли пак? хаха
*Кирилизиран коментар.


06 Ноември 2012 21:59 | Манка
Оценка:
17
 (
41
 гласа)

"Водени от стремежа да сме максимално обективни при отразяване на случая „Марио“, редакцията на Struma. com е готова да публикува без редакторска намеса позициите на г-н Ангелов, на доброволците във фондация „Мечта“ и всички, които са се почувствали засегнати от публикациите ни.
Иво Иванов"
Късно е, Струма, късно е, Иво Иванов... да живее правовата ни държава и ви желая компетентни адвокати! :)


06 Ноември 2012 22:00 | Христо Велев
Оценка:
23
 (
45
 гласа)

Към "активната" коментаторка Ели. Ние че се позамисляме, позамисляме се, но имаме малко по-творен ум за да възприемем факта, че може би съвпадения съществуват. Ти замисли ли се, че нестандартед преподавател може и да означава нещо добро? Или пак се връщаме към времето отпреди "Обществото на мъртвите поети"? Българина има навика да заклеймява всичко, с което не е свикнал. Чудя се дали винаги е било така, и как по дяволите тази държава още седи ако е така.


06 Ноември 2012 22:12 | Пирина Касапинова
Оценка:
19
 (
35
 гласа)

Щом вече всеки, който се сеща за някакви свързани събития става разследващ журналист, можете всички в този вестник, които се гордеете с професията си, да си скъсате диплопите най-чистосърдечно! И е препоръчително да се захванете с някакъв различен занаят, защото след като бъдете осъдени за некомпетентна лишена от достоверна информация клевета, надали ще си намерите подобно работно място. Ха сега спете спокойно в леглата си. :)


06 Ноември 2012 22:20 | !!!
Оценка:
30
 (
54
 гласа)

Росен Ангелов беше мой учител по време на обучението ми в ЕГ. Беше и един от любимите ми преподаватели. Почти никога не се съгласявах с мнението му, но той уважаваше това, за разлика от останалите учители той уважаваше различието. Той ме научи да бъда по - добър и по - позитивен човек. Много пъти ми е подавал ръка, когато не съм се чувствала добре. Мисля, че това което правите е нечовешко. Росен Ангелов е различен от останалите учители, да, но учи децата само на хубави неща. Жаждата ви за скандал минава всякакви граници. Защо когато нещо ти изглежда странно трябва да го отричаш, нападаш и да гледаш скептично на него?! Грозно е да обвиняваш някого за нещо, което не е направил.


06 Ноември 2012 22:37 | Ина
Оценка:
24
 (
46
 гласа)

Струма, прекалихте! Оставете на мира светлия дух на двете прекрасни момчета - Иван и Марио! Росен може да си има кусури като даскал, но не е подстрекавал и подбуждал към агресия и самоагресия никого! Ангелов е бил учител и на моя син в ЕГ - атрактивен, забавен, малко странен преподавател, но той обича децата - не им вреди! Струма - оставете полицията да работи и оставете близките на починалите деца на спокойствие!


07 Ноември 2012 00:17 | Георги Тумбалов
Оценка:
42
 (
48
 гласа)

Ех, човечета пишещи, драскащи по хартия и по сърца и човешки съдби, ако нямате срам от живите, то поне имайте малко уважение към отишлите си преждевременно от този свят наши деца... Писахте, драскахте, снимки дори и от моргата публикувахте, грозни, неверни и подли слова изказахте... Никой за нищо на тази Земя не е застрахован и не знае какво го чака следващия момент ..


07 Ноември 2012 00:39 | Соте
Оценка:
16
 (
24
 гласа)

Жорка, прости им. Това е единственото място, на което се чувстват значими..


07 Ноември 2012 01:18 | Da
Оценка:
-20
 (
26
 гласа)

Това другот момче убито преди 3 години и то ли е сущхо без родители които да се заинтересуват как е умрял? Ако е така, нещата не само миришат ми направо вонят.
*Кирилизиран коментар.


07 Ноември 2012 01:25 | Не
Оценка:
24
 (
30
 гласа)

Иван, лека му пръст си имаше прекрасни родители, живи и здрави да са. За това престанете с тия преостотии дето изписахте. Има нещо, което вони и то в липсата на елементарна логика.


07 Ноември 2012 05:51 | сутрин рано
Оценка:
6
 (
54
 гласа)

1200 деца (шест випуска по 200 деца) от Езиковата гимназия под вещото ръководство на учителя с изгарящ поглед, четоха книгите за Анастасия. Четивото беше задължително - да се купят и да се прочетат, а после се обсждаха!!! Тези деца са бъдещия елит на България - нейните политици, юристи, медици... на 10% да е вкарана заразата - пак са страшни мащабите на вредителската дейност на този пророк!


07 Ноември 2012 08:38 | Xxx
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

а бе тоя РОСКАТА КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ МОЙЕ ДА Е ВИНОВЕН ЗА 11 СЕПТЕМВРИ ДА Е ПРОМИЛ МОЗАКА НА ТЕРОРИСТИТЕ И ДА ГИ Е НАКАРАЛ ДА ОТВЛЕЦХАТ САМОЛЕТИ..... АМИ В БУРГАС НА ЛЕТИСХТЕТО ГЛЕИ НИКОИ НИСХО НЕ ЗНАЕ ДАЛИ РОСКАТА НЕ СЕ НАМЕСИЛ И ТАМ... СИГОРНО Е ПОВЛЯЛ И НА ЦХЕНГЕТО УБИЕЦ ОТ БУРГАС ИЛИ ПА НА ТОЯ ОТ ЛОВЕЦХ... А ДАЛИ НЕ Е ВИНОВЕН И ЗА КАТАСТРОФИТЕ ПО ПУТИСХТАТА.....

ЙАЛКО ЦХЕ ТАКУВ ЗЛАТЕН ЦХОВЕК ГО ПЛУЕТЕ ПО ТУКУВ ДОЛЕН НАЦХИН
*Кирилизиран коментар.


07 Ноември 2012 08:40 | Xxx
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

http://vbox7.com/play:m3dfc2b45d


07 Ноември 2012 08:45 | 123
Оценка:
23
 (
31
 гласа)

Не е честно спрямо родителите и близките на загиналите момчета да се пишат непроверени информации, но е редно мистериозната им смърт да бъде разгадана и виновниците да бъдат наказани с цялата тежест на закона. Не познавам учителя, но ако за миг допуснем, че проповядва разни такива идеологии ... би трябвало да бъде спрян. Надявам се полицията да намери виновниците /които и да са, и каквито и да са/ и да бъдат наказани!!!!!


07 Ноември 2012 09:01 | елада
Оценка:
7
 (
45
 гласа)

Няма място в училищата за такива учители. Колкото и крайно да звучи. Вижте само как изглежда, отвратително, недопустимо за един български учител .


07 Ноември 2012 09:33 | ава
Оценка:
15
 (
25
 гласа)

СТрУмА ВИЕ ОТКАчИХТЕ!


07 Ноември 2012 10:02 | 7/8
Оценка:
-2
 (
42
 гласа)

Приканвам всички умници и защитници на сектата, чийто представител явно е този, учител да спрат с измислените си имена и фалшив патос да го защитават- ако толкова са "чисти" намеренията ви имайте куража да си напишете истинските имена, а не се крийте зад анонимнстта на интернета! И още нещо- преди да напишете се замислете ДАЛИ ТИ НЕ СИ СЛЕДВАЩИЯТ "МОСТ" към нещо и дали си готов да поемеш натам!!


07 Ноември 2012 10:14 | До 7/8
Оценка:
8
 (
24
 гласа)

Вземи първо ти си напиши името после давай акъли


07 Ноември 2012 10:29 | родител
Оценка:
3
 (
45
 гласа)

И да го обвинявате, и да го защитавате, като теглим чертата в крайна сметка, наистина такива учители нямат място в училище. Децата лесно се манипулират, а ние сме ги пратили уж на сигурно място, уж в елитна гимназия. Просто всяко такова действие е престъпно спрямо останалите ученици в гимназия. А и тази публикация във фейсбук на учител е срам за образованието. Това си е чиста свалка. Родителите на това момиче трябва да реагират незабавно. Но като се види то и Началника на РИО не си е на място. В такива случаи се подават оставки, както му е реда, защото времената са други. По училищата е пълно с такива като тоя и като се оплаче родител обикновенно всичко се слага под масата в РИО, а времената са други обществото е изпълнено с омраза. Отишли учителят и ученичките в гората ха ха ... това ми прилича на приказката за червената шапчица... и какво ли ще правят там сигурно е много трудно един родител да се сети. За това не бързайте да го защитавате мерзавеца защото на първо място това е срам..


07 Ноември 2012 10:30 | иван
Оценка:
-4
 (
42
 гласа)

АКО ВЕЧЕ НЕ Е КЪСНО ВКАРАЙТЕ ГО В ЛУДНИЦА ТОЗИ ЧОВЕК.


07 Ноември 2012 10:43 | точно
Оценка:
-3
 (
29
 гласа)

За да отиде един учител някаде с ученици не се ли изисква разрешение от РИО? След трагедията с децата в р. Лим май, май всички документи се носеха вече в РИО за разрешение от там. Е как е пътувал този, кой му е разрешавал да ги води насам натам. Ето това е законосъобразното какво се лутате та прав та крив по закон от там трябва да се тръгне. Това е реда, учителя, Директора, РИО и ако са виновни да си понесат наказателна отговорност.


07 Ноември 2012 11:06 |
Оценка:
13
 (
21
 гласа)

Не познавам хората лично (но бих искала), прочетох всичко тук внимателно и виждам само потвърждение на това че живеем във "време разделно"... който има УШИ да чуе, който има ОЧИ да види.., не бива да се налива "ново вино" в стар мех е моя съвет за журналистката... медията е опасно оръжие и на "масата" и е много по-трудно от колкото на медийните "труженици"да си държи сетивата отворени за ИСТИНАТА


07 Ноември 2012 11:08 | 007
Оценка:
-2
 (
26
 гласа)

Така е в сектите и тук ще го кажа. Ако си силен психически ще караш добре за сметка на слабите вътре, ако си слаб психически ти си приключил на този свят, защото те учат да се жертваш за нещо нищожно и ти не се боиш да го направиш.


07 Ноември 2012 11:22 | Юсаин Ходжа
Оценка:
-9
 (
25
 гласа)

И на този учител Пазарджишкият съд да му повдигне обвинение и там заедно с другите сектанти на трибуната... Айде машалллах...


07 Ноември 2012 11:36 | до АЯ
Оценка:
-5
 (
23
 гласа)

Представяш се за жена но знаем кой си и впрочем си мъж но по би ти утивало да си жена, и докопал си кокала, и сега те е страх да не го изтървеш нали ? Имай търпение на всяко прасе му идва коледата споко. Да живее свободата !!!!!


07 Ноември 2012 12:20 | до АЯ
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Стилът ти е уникален и по него си разпознаваем;) Който е прочел веднъж писмото до надя, никога повече няма да ти го сбърка;) Чувал ли си за темина "салата от уми"? Знаеш ли симптом за коя болест е ?))


07 Ноември 2012 12:50 | до АЯ
Оценка:
-7
 (
21
 гласа)

Ти си в ъгъла не аз, май забрави този факт, ааа вярно учителят има мост използвай го де, нее знам ти няма да го използваш.. Вашите цели са други Анастасия. Пиши по гладко не се обърквай, много е рано да треперите, чака ви битка.


07 Ноември 2012 13:36 | Алекса
Оценка:
16
 (
30
 гласа)

Бяхме съученици с Ванката, познавам и г-н Ангелов. Айде само спрете да си измисляте! Или пък направо го обвинете човека, че е виновен за лудостта на единия от близнаците от МГ... то все тая, така или иначе го съсипахте, поне ще ни е интересно да гледаме телевизия, а вие ще имате рейтинг. И това само на цената на нормалния живот на едно семейство. Засрамете се като журналисти и като хора!


07 Ноември 2012 14:58 | До Златанов
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

Другарю, Златанов ти си шефа на РИО, какво чакаш, намеси се хората ти подсказват точния ход. Или пак искаш, да ти се предостави снимков материал, имам предвид другия Ангелов в ОУ с. Копривлен!!! Другарю, Златанов ти сам знаеш колко чини другия Ангелов и на края искам да те попитам този директор в Копривлен не ти ли прилича на сектант т. е мистик от седемнайсти век следобяд??? Ще се вземеш ли в ръце, какво чакаш, помниш ли обещанията си???


07 Ноември 2012 14:59 | майка
Оценка:
-4
 (
28
 гласа)

Много усилия е употребил г-н Ангелов да изпише тези коментари! Всички сме да се разбере истината а дотогава господина да не се докосва до деца! Няма си работа с тях!


07 Ноември 2012 15:09 | Ева
Оценка:
5
 (
31
 гласа)

Аз не искам моята дъщеря да попада на "Моста на щастието", възпяван от учителя Ангелов, а вие?


07 Ноември 2012 15:45 | .;. .;
Оценка:
-1
 (
23
 гласа)

Прилича ми на Дявол в човешки образ.. лично мое мнение..


07 Ноември 2012 15:47 | 666
Оценка:
1
 (
35
 гласа)

КАК ДИРЕКТОРА НА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ -БЛАГОЕВГРАД Е НАЗНАЧИЛА ТОЗИ ЧОВЕК ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛ ??? Дори външнияг му вид е унизителен за гимназията / та той не е чобанин на крави / иначе в ЕГ гонят ученици от училището ако униформата им не е пълна ...ТИНКЕ ТИНКЕ не мери с два аршина учители и ученици - облика на училището се формира от всички не само от теб...


07 Ноември 2012 18:11 | Георги Киров
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Пишете си истинските имена, за да се види кой-кой е! Този така наречен гуру е на работа в ЕГ от повече от 15 години, та за това Попова няма никакво взимане -даване с този елемент. Не търсете под вола теле, защото падате много ниско, а за облика на училището е показателно също отношението на родителите към проблемите на собствените им деца, а не само персонала, който работи там!!


07 Ноември 2012 20:15 | обществото
Оценка:
1
 (
25
 гласа)

Не мога да разбера защо обществото не предприема мерки срещу страшните неща, които се случват в училище с нашите деца. Къде са институциите. Къде е РИО. Къде са тези дето трябва да пазят децата ни от сектите като тази"Мечта". Не е ли конфликт на интереси Росен Ангелов да рекламира своята дейност в училище при нашите деца. Министерството на образованието защо мълчи или ги е страх да вадят картофите от жарта... Непростимо... Да се маха този престъпник, защото всички ние сме настръхнали от това престъпление. Да се маха от училище!


07 Ноември 2012 21:34 | Евелина Манчева
Оценка:
5
 (
25
 гласа)

Защо всички вие, които заклеймявате толкова лесно някой, не се запитате дали не сте се провалили като родители, не сте успели с възпитанието на вашите деца, и сега просто изливате гузната си съвест върху Росен Ангелов? Защото всеки си мисли, че неговото дете е най- умното, най- възпитаното и абсолютно е невъзможно точно тяхното дете да е направило нещо лошо. Винаги някой го е подтикнал и никога идеята не е негова и задължително учителите са виновни, когато вие родителите не сте си свършили работата вкъщи! Не обвинявайте никого заради собствените си неуспехи! Когато децата не намират нужното внимание и разбиране вкъщи, те го търсят другаде. Аз лично предпочитам моето дете да ходи по планините, да дишa чист въздух, да сади дръвчета, да чете книги всякакви и да направи своя избор, вместо да виси по барчетата, да пие кафета, пуши, да се облича като проститутка и да я вълнува само прическата за довечера. Е, аз искам повече от това за моите деца и ще понеса отговорност действията им!


07 Ноември 2012 21:54 | до евелина м.
Оценка:
-1
 (
23
 гласа)

Госпожо Манчева, на един ученик държавата отпуска субсидия не да я харчите за секти ари ... и родителите с право реагират защото това са техни пари от данъци.


07 Ноември 2012 23:15 | Евелина Манчева
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

За съжаление прекалената злоба и завист към успеха на някого (говоря по принцип, защото Росен не е единствената жертва) ще погубят България. Българите не можем да се радваме на нищо и никой. Всеки се оплаква за мизерния си живот и никой не се опитва да го промени. Свободата на Росен, да дава избор на децата ви и да ги научи да мислят, ви плаши до смърт. Факта, че децата ви намират утехата в него, ви убива и всеки път ви напомня, колко много сте се провалили в живота, защото той е успял и щастлив.
Незнам за вас обаче аз все повече се отвръщавам от човешкото извръщение и не съм чела Анастасия, за която толкова много говорите, обаче по думите ви аз май все повече я харесвам и искам да избягам от всички вас, и да ви оставя да се забвлявате по своя извратен начин...


07 Ноември 2012 23:33 | фондация мечта
Оценка:
0
 (
16
 гласа)

Спокойно Евелина Манчева го беше сложилаия същата побуликаци на ипрофила на Росен Ангелов, така агресия може само от хората на Ангелов да има вие какво очаквате от тях :) Но ние народа не сме глупави ние знаем че те си пишат тук и понякога и те си отговарят


07 Ноември 2012 23:48 | Евелина Манчева
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

Господине или госпожо (незнам как да се обърна), не мисля, че парите за данъци в този случай са важните, а децата ни. Но ако вие смятате това за важно, това е вашия избор.


08 Ноември 2012 13:04 | Евелина Манчева
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Само ще ви кажа едно, защото не ме познавате, но бързо ме ´ вкарахте´ в затвора- аз не съм религиозна личност, не вярвам в секти, нямам никаква връзка със фондация ´ Мечта´. С Росен Ангелов съм се срещала лично точно веднъж. Аз изказах лично мнение на базата на новините и вестниците. Незнам за каква агресия говорите, но поне имам смелостта да напиша името си, без да се крия и срамувам от мнението си, зад което твърдо заставам! Просто съм покъртена от леката ръка, с която потъпквате нечий живот, без дори да погледнете нещата през повече призми. Това с горенето на вещици на клада отдавна свърши. Сега има компетентни органи за тая работа, които разследват. Оставете хората да си свършат работата...


08 Ноември 2012 15:29 | до Евелина М.
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Г-жо, кога тези които седят пред децата в класната стая ще разберат, че за това им се плаща. Как да го разберете и вие. Длъжни са да спазват абсолютно всички норми и закони и да се водят от установените норми по съответният предмет без да се отклоняват от учебната програма, защото за това му се плаща този час. Това да не е комунизма и всичко да е потиснато и скрито и даскала да е винаги прав даже когато греши. А този определено е използвал часовете за други неща колкото и добър да е. Как си го представяте вие си е ваша работа.


08 Ноември 2012 18:50 | 0003
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Нито визията нито говоренето на този човек са нормални, още повече че става дума за УЧИТЕЛ !Жалко, че има ученици, които се потдават на омайване, РОДИТЕЛИ ВНИМАВАЙТЕ !!


09 Ноември 2012 12:02 | 007
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Това е гавра с подрастващото поколение, ужас, кошмар. Представяте ли си как ще гледат децата вече на учителите ???? Ужас!!!!! Как ще влизат в час?


11 Ноември 2012 09:48 | Любомир Бучински
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Абе смешници, какво общо има визията на човек с интелекта му??? Или не сте чували поговорката "по дрехите посрещат, по ума изпращат"? Толкова злоба сте събрали, че чак се гърчите! И защо поне един от вас - болни мозъци - не си напише името, а злобеете анонимно, прикрити зад тоя въшлив псевдовестник, пълен с псевдожурналя?
И още нещо - не съм чел Мегре, не вярвам и в никакви религии, НО МИСЛЯ!!! За разлика от вас - поглъщащи екранна простотия от доказалата се като провокатор Миролюба Бенатова!!! И още нещо - Росен е препоръчвал не само тази книга, а още много заглавия - за това ли е сектант? Защото кара подрастващите да четат и да си съставят мнение за света? Явно тези, които се пукат от злоба не са прочели и една книга през жалкия си, изпълнен със злоба и отчаяние животец, и четенето им се вижда неморално, ненормално и сектантско. Няма по голяма секта от телевизионно-вестникарската мафия и няма по-големи сектанти от сляпо вярващите на медии и журналисти. Оставете мъртвите на мира!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар