Скандал заради детска игра в кв. "Еленово"! Нервна съседка разплака 8г. дете, конфискува топката му и вкара в беля баща му, съветникът от БСП Благоевград Ив. Станчев

08 април 2021 18:10   52 коментара   57971 прочита
Иван Станчев и съпругата му недоумяват как една топка може да провокира подобен съседски скандал
Иван Станчев и съпругата му недоумяват как една топка може да провокира подобен съседски скандал


Иван Станчев и съпругата му недоумяват как една топка може да провокира подобен съседски скандал

Комшийката охранявала зорко личния си автомобил, паркиран на място близо до площадка за детска игра, където момченца ритали футбол. Уплашена да не "наранят" колата и жената се саморазправила с децата и отнела топката им. При опита на бащата да потърси обяснение и на молбата му да я върне избухнал скандал.. Ето какво се случило:

Детска игра, една топка и нервна съседка вкараха в беля съветника от БСП в ОБС Благоевград Иван Станчев. Срещу него в ОБС Благоевград и полицията е постъпила жалба от живееща в съседния на неговия блок в кв."Еленово" непозната жена , която обвинила Станчев, че по време на междусъседска разпра я заплашвал.

А разпрата избухнала след безобидна детска игра, в близост до зорко охранявания автомобил на съседката. Момченца  играели футбол на място, което  от години поколения деца използвали за това. Уплашена, че ще наранят автомобила и, който бил паркиран в близост тя се спуснала подгонила едно от децата, настигнала го и взела топката.

Детенцето се разплакало и хлипайки разказало на баща си, общинският  съветник  Иван Станчев, че леличка от съседния блок му взела топката. 8- годишното дете изпаднало в ужас, че любимата му топка, няма да бъде върната. " Опитах се да го успокоя, но беше силно разстроен. Затова отидох на мястото да потърся жената с топката.

Най-учтиво я помолих да я върне, тъй като става въпрос за деца, че от години тук изгарят децата от блока и аз съм ритал футбол на това място и, че така не се прави. Би трябвало да поговори с децата, а не да пристъпва към подобни наказателни мерки и да го разстройва. Не само е уплашила моя син, но и негово приятелче, което се   оплакало  на майка си.

На молбите ми да върне топката жената отговаряше категорично "Няма да я върна, няма да я върна". Направо бях ужасен, какъв битовизъм, какво чудо. В началото ми беше дори смешно, но после, виждайки ината и реших, че тя наистина се е заяла с децата сериозно .

Пак я помолих да върне топката, но не би. Тя сякаш сама подхранваше агресията си и изведнъж започна да кращи, че ще извика съпруга и. Дойда човекът, направи опит да я укроти и накрая успя. Върна топката. За мен случая беше приключен, но изведнъж разбрах, че тази жена е пуснала жалби срещу мен, че съм я заплашвал.

Абсурд! Нямям обяснение, не съм и повишил тон, камо ли да я заплашвам. Не разбирам тази жена, чието име дори не знам какво иска, защо го прави?!. Питам се  кое я провокира да прави от нищо нещо?!. Разказвам всичко подробно, защото недоумявам докъде може да стигнат някои хора, пандемията ли отключи цялата тази агресия, та станахме като зверове, ще се изядем помежду си за нищо...... Просто не намирам думи".., така приключи разказа си съветникът Станчев.

Случаят ще бъде обсъждан в ОБС, а пък какви мерки ще вземе полицията ще съобщим.. Очаквайте подробности 

Петя Иванова  

52 коментара
08 Април 2021 18:38 | Elenovo
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Недое*ана е, за тва ие криво сичко


08 Април 2021 18:54 | Так так
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Не само тя, у целия град се държат като не*ое*@ни. Без да е бил човек на място да види, ше му е ясно за каква тетка комплексирана става въпрос. Аз като ви разправям, че на времето Господ от градо ви е взимал простотията и злобата и я е разнесъл по свето, вие си мислите че се ебав@м. Такива са, да...


08 Април 2021 18:58 | Так так
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Заглавието не е "нервна съседка" а е "комплексирана тетка" ..


08 Април 2021 19:31 | Злоба
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Стига злоба! Хора ще се изядете! Млад, възпитан, ерудиран, успял - това е Иван Станчев! Той е добър пример за подрастващите. Не подминава никой, стар и млад всеки има какво да си каже с него! Помага на кой с каквото може! А някой от злоба, завист и комплекси ще се пръснат!


08 Април 2021 19:49 | 9999
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Изскам да я ши*ам във гъ*а тая, напишете адреса?


08 Април 2021 19:52 | до Злоба
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

да го е*а в помпадуро, надут ахмак, прави стойки и се прави на кой съм аз-ти жена му ли си аааа.....


08 Април 2021 19:53 | жената
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

ще ме ши*аш на сън педал


08 Април 2021 20:13 | :)
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Така е когато живеем във време в което колите са по-важни от децата ни, не бих посъветвал бащата да влиза в каквито и да е комуникации със въпросният индивид защото явно простотията е в повече, а с нея оправия няма, но в такова време живеем заобиколени с прости, нагли и с огромно самочувствие индивиди.


08 Април 2021 20:19 | Так так
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Много се шиб@те, а Сите у градо одите недохебани. Един друг ке се изедете, та да живеем по щастливо и необезпокоявани от такива като вас.


08 Април 2021 20:23 | Злоба
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Човек, който напада и обижда няма други аргументи.


08 Април 2021 20:26 | chukcho
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Не мога да разбера защо тоя бесепарски путьо се обяснява по медиите. В края на краищата си защитил детето си и достойнството си на баща. И тая нагла съседка да се благодари, че е попаднала на въпросния господин, защото последствията хич немаше да и харесат.


08 Април 2021 20:28 | 123
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Права си е жената, цял ден да ти вдигат шум квартали гаменчета не е лесно. Като им се играе на топка да ходят на стадиона. Днешните лекета като им направиш забележка те още толко почват напук да дразнят. Родителите в повечето случаи и те същите. Ще ги питам аз тези дето ги защитават, дали ще им е приятно под прозореца цял ден да слушат крясъци и шум от топка.


08 Април 2021 20:36 | съседка
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Това не е единичен случай с въпросната жена. Преди време бях свидетел как взе топката на децата и я прибра в багажника на "златната" си кола, детето плачеще и умоляваше да му я даде, а тя нагло и злобно му крещеше че няма да играят там. Като видя че има възрастни хора и гледат, я хвърли и се качи в колата си. Не е нормално държанието й спрямо децата, ако има проблем нека се обърне към родителите /или медицински работник/ а не да си изкарва психическите проблеми, /които явно има/ върху децата!!!


08 Април 2021 20:44 | съседка към 123
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

ТОВА Е ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС, А НЕ САНАТОРИУМ! АКО ИСКА ДА Й Е ТИХО, ДА СЕ ОРИЕНТИРА КЪМ СМЯНА НА АДРЕСА!


08 Април 2021 20:54 | Леля Гинче
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Да жил комплекс не лудница


08 Април 2021 21:19 | жената
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

бе ей селяци що не се е..те в аналите миризливи-ай на село барабар с комуниста


08 Април 2021 21:27 | Учител
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Жената е права. Не си възпитавате малките лигльовци, знаят че мама и тате са им зад гърба и си правят каквото искат. Същите са и в училище. Държат се безобразно, никакво възпитание. На какво си учите децата? Не ви ли е де удобно да се излагате в пресата, господине? Истината е, че родителите са от поколение което няма строга дисциплина и не можем да очакваме децата им да са възпитани и съобрсзителни.


08 Април 2021 21:41 | Ружа
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Жената е права в случая


08 Април 2021 21:51 | Белокур
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Колата колата ке удари колата. 2 тона ламарина немой топката колата майкооо колата ке удареа


08 Април 2021 22:11 | ООПС
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Белокур да ядеш моа к..


08 Април 2021 22:12 | съседи
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Защо си мислите, че жената е виновна при условие че точно този господин Иван Станчев, след като стана общински съветник се самозабрави, не само той но и цялата му семейство. От тях по конфликтно и нагло семейство едва ли има в квартала.


08 Април 2021 22:27 | Ченгето от Еленово хилс
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

В "Еленово" има толкова много детски площадки, че и два училищни двора, прекрасни за игра. Кой родител си оставя детето да рита топка между колите?


08 Април 2021 22:32 | :)
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

тоя селянин неграмотен, е заради такива в сме на тоя хал!!!


08 Април 2021 23:01 | до госпожата
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Горкото дете, така се става футболист а не общински съветник, от таэи площадка са иэлезли добри футболисти госпожоооооооооо


08 Април 2021 23:11 | съседка към 123
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Съгласна съм, че има много невъзпитани деца! Но в случая децата не са я провокирали с нищо! Те просто играя! Не бъркайте класната стая с площатка! Те са там за да играят, тичат и викат! По-добре така, отколкото да са на телефоните /ЗА УЧИТЕЛ/ Относно за общинският съветник, той е на първо място баща, така че не коментирайте, а се запитайте това, ако беше вашето дете?!?! И да уточня на това пространство има и други паркирали коли, как така само на НЕЯ й пречат децата. То човек като си е крив, винаги ще намери нещо да се заяде. И КЪМ "ЧЕНГЕТО ОТ ЕЛЕНОВО" кой нормален човек ще се държи така жестоко към дете, за да не му ударят ламарината?


08 Април 2021 23:24 | БСП - то
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

кой ме мрази под уя ми да лази.... ей педалчета аз съм съветника и ще си прайм що си искам, а вие трайте да не се наказваме.


08 Април 2021 23:45 | До Съветника
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Съветник кучи син!!!


09 Април 2021 00:16 | Бивш военен
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

И аз имах подобна случка преди няколко години. Едни келемета пред блока, бяха пуснали силна музика от една колона и дразнеха с една баскетболна топка. Направих им забележка няколко пъти, но все едно говоря на стена. Накрая ми писна слязох, траснах колоната от земята и им хвърлих топката. Почнаха да бягат и след 10 минути дойде бащата на едно от изродчетата и той същия дегенерат като сина си. Беше въоръжен с бухалка, отворих вратата и той се опита да ме удари, свалих го на земята много бързо и му нанесох няколко удара. Каза че ще пуска жалба, аз му казах пробвай, ти влизаш в моя дом въоръжен, аз имам свидетели. Така и не пусна жалба и неговото олигофренче не смееше да прави така. Извода е че колкото иска да е добър човек, с подобни дебили не става, трябва да употребиш сила за да те уважават. Който иска да вдига шум и да не се съобразява с никой, да си купи къща в гората, щом живеят между хора ще спазват правото на спокойствие на останалите.


09 Април 2021 00:19 | от Петрич
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Тая иска да я ебе общинския съветник да идат да си поиграят двамата и ще и мине!


09 Април 2021 03:22 | Uchastnik
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Seki si komentira tuka negoviq si slucahi pred bloka kvo mu se e sluchilo. Istinata e az se razpravah s taq jena tq e psihichno bolna 40 + jena se razprava i krade topkata na kompaniq deca koeto nai golqmoto beshe na 8 godini. Pravi im nekakvi filmi che te bili gameni i neznam si kakvi prestapnici, nie bqhme vazrastni momcheta tam karame se s neq tq ne ni obrashta vnimanie vika policiq ..... Az se pokarah dosta s neq mainata i vajnoto e che sega si parkira pred bloka a ima mqsto da parkira na mnogo mesta cqlata ideq e che tq e psihichno ne dobre i iska da se pokazva po noshtite i da si gleda kolata ot prozoreca za tova se kara s decata !


09 Април 2021 07:13 | 1914
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Тази грозната с кривата муцка


09 Април 2021 09:18 | До Ченгето
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Споко батко чупе ще оправи нещата!


09 Април 2021 09:19 | Аз
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Да беше само една, но те са много тези злобн лелки и бабички, на които им пречат децата. Забравили са кога и техните деца така са играли и са вдигали шум. Аз имам също няколко идентични случаи, в които ми гонят детето от страх да не им нарани мазилката на блока или колите. Пожелала съм им само да са живи и здрави и да имат много внучета, за да видя дали и тогава ще им е толкова криво, когато техните внуци играят пред блока.


09 Април 2021 09:30 | До Ченгето
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Как може пенсионер длъжностно лице общински съветник да заплашва съседи със саморазправа. В кой век живеем няма оправя тая бесепарска община


09 Април 2021 09:36 | !
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Децата не трябва да ритат топка сред колите, а да ходят в училищни дворове и спортни плащадки. Бащата е обезпокоен, че детето му реве за топката си, но е редно да възпита детето си, ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ОСТАНАЛИТЕ, ДА СЕ ИЗВИНЯВА, ДА ОТСТЪПВА...! Колко родители учат децата си на правилно поведение?? Като се съберат на групички децата стават различни от поведението си вкъщи - често те провокират агресия и са неуправляеми, така че не обвинявайте жената, която си е изтървала нервите.


09 Април 2021 10:06 | гражданин
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Спокойно БСПто ще потули случая


09 Април 2021 11:44 | Курнела Роса
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Сега разбрахте ли защо БСП изпаднаха от каруцата на Господ?


09 Април 2021 13:17 | Аз
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Добре ще бъде преди публикуване да си проверявате правописа. Все пак сте журналист.


09 Април 2021 14:34 | Свидетел
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Не познавам хората от ситуацията, но мога да потвърдя позицията на тази жена и няма значение болна ли е или не, но найстина подрстващото поколение е под всякаква критика и го казвам не като лелка, а като майка на 8 годишно момче, но за разлика от други родители, който си защитават лекатата, то аз съм против тази агресия, наглост, некултурност и т. н просто си има възпитание и правила, на който трябва да си научат детето, но... и накрая тичат и се разправят, а не вземат да му обяснят къде и какво може... всеки ден правя забележки на група деца, който пред очите ми най-нагло изяждат вафлите, изпиват соковете и хвърлят безцеремонно, а когато им направиш забележка, започват да псуват, та кой е виновен в случая? Аз, която им правя забележка или те, който не са научени!?


09 Април 2021 17:09 | krum
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

zloben grad zlobni jeni kuchki zlobari


09 Април 2021 18:45 | Оня
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Подала жалба срещу теб, пък не и знаеш името!? Стига глупости!


09 Април 2021 20:13 | 1
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Мястото на тези чавета не е пред блока. Ако им се играе има спортни зали, училищни дворове и стадиони. Никой не е длъжен да търпи шум под прозореца си. Днешното младо поколение на 80 % са едни разлигавени лекета дето не са яли достатъчно шамари. На всичкото отгоре мама и тате защитават олигофрените си и те се чувстват силни и прави. Крушата не пада по далеч от дървото, каквито родителите такива и наследниците им. Не първите 7 години им липсва днешно време а първите 20.


09 Април 2021 20:35 | Гранзата
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И тоя стана съветник майко мила


10 Април 2021 05:17 | Тоти
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Кви красиви рога имаш ванкаааа.... да е жив и здрав манолееееев да е все с лора


10 Април 2021 12:11 | Боклич
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Струмашки клюки платени
Защо не казахте и случая на обвинената жена, че е заплашвана от тоя пуряк?
Как все такива селяни с купени дипломи от Югоизпадналия университет са жертви.
Тия да си възпитат детето, че е тръгнало по пътя на повечето прошляци "бизнесмени", след някоя и друга година ще започне с трева, а след това и с кокаинче


10 Април 2021 21:39 | До съседката и съветника
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Да беше написал този съветник как е заплашвал, че разбираш ли "работи в общината и тази кола щяла да изчезне, сега щял да се обади на хората и колата нямало да я има вече". И въпросната площадка не е никаква площадка, а улица по която минават коли с места за паркиране на коли и колко пъти са молени тези деца учтиво да отидат да ритат на друго място предназначено за тази цел, но "било много скъпо" .Айде тези които не са били на място да не обиждат и да не правят празни коментари. А този отворко съветника точно това заслужава, не може да се разправяш с хората, да заплашваш и да злоупотребяваш със служебна власт, вместо да сипеше заплахи по хората да беше направил нещо с тази власт и да беше направил подходящо място златното му синче да рита на воля. Всички се самозабравили и Неуважаеми журналисти проверете си информацията преди да си публикувате неверните статии, защото нещата не са се случили както ги описвате!!!!!


10 Април 2021 22:41 | Абл
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Тъпите им гадни олигоферски чавета да си ги държат вкъщи. Никой не е длъжен да ги търпи. Тоя селчо какво си мисли като е съветник? Да му пикая на работата! За какъв се помисли? На жена ли е способен да се прави на майстор? Защо не си мери силите с някой мъж? Посерковци от класа са това, да ходят да живеят в някое обезлюдено село, там неговото чаве ще може спокойно да си рита с козите и кокошките.


10 Април 2021 22:45 | 104
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Разглезени кретенчета долни същите като родителите им. Един здрав пердах и на двамата и ще им дойде акъла. Нито ония червен боклук ще заплашва хора нито противното му изчадие ще тормози хората.


10 Април 2021 22:47 | Бойко Борисов
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Бих изчукал жена му анално в джипката и след това да го лапа кафяв


10 Април 2021 22:49 | Ака
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Да ти се изсера на теб и на кретенчето ти в устата


10 Април 2021 22:50 | Кур
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Червена свиня жена ти да ми прави федероси


10 Април 2021 22:53 | Fuck you
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Да го духате червена измет
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар