Ситуацията с коронавируса в Благоевград! Интубират мъж в тежко състояние в реанимация на МБАЛ, майката и дъщерята с коронавирус, настанени в инфекциозно отделение са добре

26 март 2020 14:40   7 коментара   46480 прочита


Фризьорът Данчо, от семейството им, е под карантина, взета му е проба. Салонът му не  работи от началото на март, така, че клиентите могат да са спокойни .

Мъж е в реанимация на МБАЛ Благоевград и в момента го интубират, той е докаран от болницата в Разлог, това съобщиха от благоевградската болница преди минути. Състоянието му е тежко, но все още не се знае дали е усложнение от грип, или коронавирус. Чакат се резултатите от взетите проби.  Майката и дъщерята от разложко село,настанени в Инфекциозно отделение вчера, чийто първи проби показаха зараза с коронавирус, са добре засега. Дъщерята е работила в оптика в столицата,станаха ясни подробностите, което предполага ,че вирусът е донесен от София. Направени са им още изследвания и нови проби, резултатите се очакват.

Синът в семейството, благоевградският фризьор  Данчо, е поставен под карантина, взета му е проба за коронавирус, чийто резултати все още не са готови, казаха  още от МБАЛ Благоевград. От полицията уточниха, че салонът, в който е работил фризьорът , е бил затворен още в началото на епидемията от коронавирус, в първите дни на месец март, но се проверяват всичките контакти на Данчо, на майка му и сестра му .    

Над 200 благоевградчани са под карантина вече, а над 700 са за целия регион. Започва да се усложнява обстановката, затова апелираме : Останете вкъщи! Търсете лекарска помощ при неразположение, информирайте джипито си и следвайте инструкциите. Следим обстановката, в края на деня ще стане ясно има ли нови положителни проби за коронавирус в региона. Очаквайте подробности.  

П. Попов  

7 коментара
26 Март 2020 16:45 | ���������
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

Уж областните градове са под пълна блокада, само дето до вчера (4дни) пътуващите с БДЖ свободно си пътуваха който за където си иска. Ето такива тикви ни управляват.


26 Март 2020 17:03 | До горния
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

По БДЖ основно пътуват тъмнозелените и ограничаването на свободата им ще предизвика намесата на БХК и още 40 други организации.


26 Март 2020 17:19 | ���������
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

От Перник до София всеки божи ден пътуват десетки хиляди, БДЖ пътуват и предимно пенсионери и учащи, заради 50 процентното намаление. Престъпна без отговорност е да си блокирал градовете, а с влак всеки да си пътува безпроблемно.


26 Март 2020 17:22 | Цветан с апартаментите
Оценка:
9
 (
21
 гласа)

Цялата организация в тази пандемия е типично по герберски-с много фанфари, напудрено, а резултат... нулев.


26 Март 2020 17:46 | Хаха
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Сковах си ковчег и ще се погреба... под земята корона не може да ме докопа!


26 Март 2020 19:03 | До Данчо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Дръж се Данчо! Жив и здрав!


26 Март 2020 20:45 | До ????? И Цветанов
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

Да го ДИШАТЕ И ДВАМАТА МЪРШИ БСП парски, каквото и да се направи вие все сте недоволни, така че... СМОУКИНГ само за вас.. БЕДНЯЦИ.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар