Симитли с готовност за зимата

27 ноември 2015 15:41   3 коментара   4421 прочита


Зимата няма да изненада Симитли и общината, увериха от Районна пътна служба по време на съвещание за координиране на действията на прага на зимата. В него участваха общинската власт, кметове на кметства, общинска комисия по бедствия и аварии и представители на ресорните институции, имащи отношение към осигуряване сигурността и безопасното придвижваме на хората.

Републиканската и общинска пътна мрежа на територията на община Симитли са готови за експлоатация през зимния период, по данни на Милен Иванов, ръководител Районна пътна служба - Благоевград, изнесени на заседанието на щаба за изпълнение на общинския план за защита при бедствия в общината. Йордан Латинов, началник на полицията в Симитли представи информация за безопасността на движението през изминалите 10 месеца от годината и обобщи, че са се случили 22 произшествия, от които едно с фатален край. Ангел Ангелов, началник участък ВиК Симитли, заяви готовност за работа при зимни условия.

В рамките на съвещанието се включиха и инспектор Стефан Бойчев- Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” и зам. директорът на СОУ в Симитли Борислав Дафков, който обеща готовност за работа при зимни условия. Участие от Община Симитли взеха зам.- кметът Евгения Георгиева и млд. експ. Отбранителна мобилизационна подготовка Христо Айков.

В община Симитли приеха оперативен план за работа през зимата.


Още за: зима   служба   действия   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
27 Ноември 2015 22:55 | лажко
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

За зимата е готова само заместник кметицата г-жа Евгения Георгиева която при снежни условия може да се скрие в новия си магазин за около милион лева при хотел "Езерец". Ние симитличани да лапаме мухите и да се пързаляме на сняг...


27 Ноември 2015 23:28 | симитли
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

георесурс са на среща


27 Ноември 2015 23:30 | опалааа
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

един ден след това огромни скали с часове препречват пътя в дефилето иии нема никой от тия подлоги!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар