Силен старт на Кирил Габеров – кандидат за кмет и водач на листа в Благоевград от НДСВ

29 септември 2023 16:33   6 коментара   6468 прочита


Национално движение за стабилност и възход /НДСВ/ в Благоевград откри официално предизборен щаб. Тържественият водосвет беше отслужен от отец Кирил от храм „Въведение Богородично“ в града. На събитието присъстваха както членове на партията, така и десетки симпатизанти и съмишленици на идеята за обновяване на Благоевград, зад която застават Кирил Габеров, кандидат за кмет на града, и 12-те личности, включени в листата на партията за кандидати за общински съветници. Предизборният щаб се намира на бул. „Васил Левски“.

На събитието сред официалните гости присъства и председателят на партията – Станимир Илчев. Той изрази своята пълна подкрепа към Кирил Габеров, като даде силни аргументи за решението на партията. Своя кандидат Илчев определи като „находка“. Посочи неговите доказани качества като трудолюбивост, образованост, богат опит, професионализъм и организираност. Дългогодишната работата и изключителна отговорност на заеманите от Кирил Габеров позиции до момента, сред които и в Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество, са високо оценени и взети предвид при избора на кандидата.

Приносът на Кирил Габеров за обновяването на града би бил неспорен, тъй като намеренията му са повече от благородни и предвид неговия характер, той би бил чужд на всички опити за въвличане в корупционни схеми или други, действия, с които да саботира дейността на Общинския съвет, каза още Станимир Илчев.  Той допълни, че българската общественост е загубила от отсъствието на НДСВ от политически живот на страната.

 Той припомни още, че през първия мандат на управление на партията, са били направени сериозни крачки в посока към модернизиране, хармонизиране на българското законодателството с европейското, което едновременно с това да отразява в максимална степен реалните нужди и потребности на България.

Председателят на НДСВ сподели разочарованието си, че в следващите години всички тези процеси са загубили скорост и мащабност, а политиците са се увлекли в противоборства и интриги. Завръщането на партията в политиката, Илчев определи, като добро събитие и положителна новина.  Това завръщане е възможно, тъй като много съмишленици и симпатизанти на партията на различни места в страната се обръщат отново към ценностите, които споделя НДСВ. 

6 коментара
29 Септември 2023 16:59 | Бялата висота
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ние че си гласуваме за Танас Киряков Войводата.
Че ги утепа.


29 Септември 2023 17:24 | Сан Струмциско
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

И ние нека пуца войводата с мустакот Македония на 3 морета.


29 Септември 2023 17:26 | блаже старо струмско
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

и яз за вайводата


30 Септември 2023 12:03 | olegg
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Разпродажба!!! Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN. ----- https://mub.me/handy


30 Септември 2023 23:33 | Благоевград
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Честито! С теб сме!


01 Октомври 2023 22:31 | Реалист
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Разпиляване на гласове е тази кандидатура!
Чудя му се на акъла защо се вкарва в този филм, като нищо няма да направи! Около 800 гласа, загубени в празното пространство!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар