Сигнал от мрежата! Благоевградчанката, мастър шеф Зара Павлова гневна: Опитах се да си купя бойлер от магазин "Владивес", но безуспешно!

21 юли 2019 13:05   25 коментара   42599 прочита
Зара Павлова
Зара Павлова


Зара Павлова

Арогантно и надменно поведение на продавача изумило клиентите в магазин "Владивес", магазинерът се държал като... онбашия

Това е магазин Владивес-Благоевград! Случката се развива вчера следобяд-покупка на бойлер, по-точно опит за покупка на бойлер-неуспешна! Защо?, така започва изповедта си благоевградчанката Зара Павлова, един от най-успешните участници в култовото предаване "Мастър шеф", и продължава: "Защото един от служителите след последвали няколко въпроса във връзка с покупката се обърна и каза: - Хайде излизайте, вие тук за купуване ли сте, или за гледане?!" Това е част от разговора, който няма да довършвам, защото няма да се хареса на никого от тук,, защото това не е отношение, не е нищо!

На излизане от магазина, след като се запитахме помежду си къде да отидем за нормално отношение и успешна покупка, се чу вик:-ама нали знаете, че пак ние трябва да ви го монтираме?! При което останахме без всякакви думи... повече нищо няма да кажа...!!!, пише в групата ни "Благоевград Ден и Нощ" Зара Павлова. Отдолу последваха всякакви коментари на читатели, които са силно възмутени от подобно отношение, на което са ставали свидетели.

"Владивес" е магазин за бяла техника и има едно предимство пред останалите подобни магазини, че е един от първите на територията на областния център. Това вероятно обуславя и демонстрацията на високо самочувствие у магазинера, който със сигурност не е на мястото си, след като не знае, че клиентът е гост и винаги има право. Относно последната му реплика, че само те правили монтажи..... ги съветваме да снижат малко гарда, защото не са единствени и незаменими.

Имаше един премиер, който казваше "За Бога братя, не купувайте", та и в случая така. "За Бога братя, като постъпват така има и други магазини, но да си разваляте настроението заради някой, приел се за "монополист" на пазара - не си струва. Има вериги в Благоевград, чиито цени са достатъчно достъпни, така, че нека във "Владивес" си гонят клиентите по този начин и да се радват на високото си самочувствие на единствени и незаменими. Очаквайте подробности.

 


Още за: сигнал   магазин   покупка   Още от: Общество

Принтирай статия
25 коментара
21 Юли 2019 13:45 | Човек
Оценка:
9
 (
43
 гласа)

Съжелявам, но няма как да ми обяснявате, че клиентът винаги имал право... Хайде моля ви се, има клиенти, които си изсипват всички комплекси върху продавач консултантите. Е, какво те да не би да са второ качество хора и да са длъжни да търпят нервните изблици и т. н? Ще ви отговоря! Ами не не са и те са хора със собствени грижи и т. н...


21 Юли 2019 13:55 | Тим
Оценка:
17
 (
29
 гласа)

Собственика Влади е същия ка.. т и пия.. ца, а келемето Боби продавача е отврат, да не говорим за боклуците, които продава....


21 Юли 2019 14:15 | Лошата котка
Оценка:
-1
 (
37
 гласа)

Аз съм си купувала много електроуреди от Владивес и винаги са били учтиви и получавам консултации за покупката, до ден днешен всичко ми работи без проблем. Има клиенти с такива претенции че дори да имаш желязно спокойствие може да ти бръкнат в здравето, дразнещи и незнаещи какво търсят и искат да купят. В повечето случай си губят времето и са тръгнали на зей пазар да си уплътняват времето. Виждала съм ги такива. Аз съм на принципа имаш пари и гледаш като нямаш седни си на някоя пейка и си чопли семки и да не ти дреме на патката.


21 Юли 2019 14:15 | Човек
Оценка:
16
 (
34
 гласа)

Защо ли подозирам, че клиентката е предизвикала и преекспонирала нещата!
На ваше място бих проверила всичко и тогава да публикувам, каквото и да било...
Как може без да сте проверили какво се е случили и защо така просто да си пишете?


21 Юли 2019 14:38 | Сирма Войвода
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

Хм, не да правя реклама на Владивес, но нямам оплакване, дори ми дадоха отстъпка и бяха любезни - имах няколко покупки от тях включително и бойлер (преди няколко години), но може и да са се променили, неща се случват хора се променят. Една от техните служителки последния път беше много любезна и точна, нямах никакъв проблем, идвах 2 пъти докато уточнявах размери, мощност на уредите и не ме питаха дали най-накрая ще купя. Да купих от тях, но също - това беше преди една или две години.


21 Юли 2019 15:10 | Клиент
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Защо занимавате гражданите с тъпизми!? Зара ще поплаче ще я съжалят и всичко ще се нареди


21 Юли 2019 16:53 | Джо
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Аз съм доволен от веригата... Консултиране безплатно и отстъпка всеки път... А важно е да се отбележи, че са си и от града!


21 Юли 2019 16:56 | hakval
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Владивес са стабилни в продажбите, като Боби е малко първичен и продава с особен начин. Това, че тази новоизлюпена "звезда" не му е разбрала хумора е нейн проблем. Да си купи от веригите, с продавачи криещи се по рафтовете. Доста неща си позарувам от магазина и винаги отговарят на цени и качество.


21 Юли 2019 17:06 | Кристиана
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Номер едно е тази фирма. Тази измислената да не разтяга глупости.
Владивест само нагоре и напред.


21 Юли 2019 17:28 | Shtagi
Оценка:
5
 (
15
 гласа)

Тази явно вече се е взела на сериозно. Не съм клиент на Владивес, но след като се задържа на пазара толкова много години явно има защо.


21 Юли 2019 17:30 | Ani
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

За мен е удоволствие да пазарувам в този магазин всички са усмихнати и добронамерени


21 Юли 2019 20:23 | Бай Иван
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Чшш алооуу по комунистическото време не са цензурирале ората колко тове вестник


21 Юли 2019 21:59 | Мони
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Явно са отказали да ви дават пари за реклама Струма! Не бъркайте във фейсбука на хората, не е редно...


21 Юли 2019 22:13 | Дончо
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Oтношението на персонала е проблем, който се решава много бързо и лесно.
Големият проблем на този магазин е ежедневното задръстване на улицата от спрелите там леки автомобили, микробуси и камиони. КАТ и Общината си затварят очите по разбираеми причини, /т. е облаги/, но положението е нетърпимо.


21 Юли 2019 23:22 | Вирус
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Боби Божков е уникален веселяк и добър приятел. Ако не ви допада има варианти много.


21 Юли 2019 23:26 | Нинова
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

От много години не купувам от Владивес. Точно заради тъпо отношение . И определено не съм от тези дето зяпат само.


22 Юли 2019 12:18 | Франкофон
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Струма, можете ли да докажете? Ако съм на мястото на собственика ще ви съдя до дупка за публична клевета и разпространеният на фалшиви новини.


22 Юли 2019 12:28 | Томи
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Много си силен със съденето то баш така става чул недочул със съд плаши .


22 Юли 2019 16:02 | 1234
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Каквото повикало -такова се обдило! Ако тя се е приела за голяма телевизионна звезда и се е държала надменно, момчето как да се държи? Независимо кой си, какъв си, колко пари имаш и т. н, ако се държиш уважително с човека насреща, получаваш уважение. Ти си клиент и ти задавш правилата на общуване, защото срещу теб стои ЧОВЕК, който също има достойнство!


22 Юли 2019 16:06 | Shtagi
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Колкото и минуси да ми давате истината е такава, че човека се разраства. Скоро ще отвори още един магазин, докато някой вериги затвориха и отидоха в Разлог . Относно Лъчезара мнението ми е същото.


23 Юли 2019 14:17 | до горния
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ти сериозно ли?!?! Кои вериги затвориха?! Аз дори съм забравил отдавна, че съществуват квартални магазинчета за битова техника, като този Владивес или Владищрък, както и да му е там името. Хора, има Технополис, има Техномаркет... отворете компютъра и ще намерите сума ти фирми за битова техника, и ще ви я докарат у дома за нищо пари, и ще получите 2-3-5 години гаранция... в кой свят живеете?! От квартални магазини си купувайте чушки и домати, а не уреди и мебели!!!


23 Юли 2019 15:51 | Ивайло
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Кой знае, селската звезда с какви претенции се е изявила, всички знаем, такива като нея станат малко известни и си мислят, че са голямата работа и се чудят, как да събират внимание. Духай смръдло!


23 Юли 2019 19:26 | читател
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Като чета коментарите, отчетливо се изявяват приятелите и родата на този собственик на квартален магазин за битова техника. По-горе някой правилно е дал съвет от квартални магазинчета да си купуваме само чушки и домати, и разни други плодове и зеленчучета


29 Юли 2019 15:16 | Лъчезара
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Здравейте на всички! Нито съм звезда, нито се изявявам като такава! Майка ми и сестра ми отидоха в магазина тъй като аз не бях в града. Съвсем нормално е да спомена какво се е случило след разказа на майка ми. Нито съм искала да обиждам, нито съм целяла да убеждавам хората да не пазаруват от там, нито съм правила реклама или анти реклама. Съжалявам че толкова помия се избълва отвсякъде... извинявам се на всички почувствали се обидени от случилото се ...на магазина на всички граждани и т. н ..


01 Август 2019 11:27 | Милан
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Според мен тя се държала арогантно и те са отвърнали по същият начин! Какво повикало, такова се обадило ;
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар