Сигнал от Дупница: Протеже на Братя Галеви спира където си иска!

04 октомври 2018 10:13   1 коментар   25620 прочита


"Ще те изпрати на ТЕЛК, ако му направиш забележка" - казаха жители!

Огромен скандал се развихри в социалните мрежи на Дупница. Господин дни наред качва снимка на паркирал автомобил от града, който видим е спрял неправилно. Автомобилът е затворил две пешеходни пътеки, а според снимката майки с колички въобще не могат да спрат. Коментарите под публикацията обаче всяка смут в града, след като жител написа:

"Защо се правите на луди? За Галевите протежета може всичко! Или не знаете чия е колата...."

Явно автомобилът е на някои от бившите олигарси на града, или поне така твърдят хората.

Други обаче не бяха на това мнение:

"аз като гледам, майките с колички спокойно могат да си минат от там.... не виждам проблем. По улиците и тротоарите има място и за пешеходци, и за коли, и за колички. Но има хора, които виждат проблем навсякъде и във всичко.. не че нещо, но ние позитивните намираме начини да живеем щастливо, без да се взираме в дребните несъвършенства от ежедневието"

"Ами не, че нещо, ама така като гледам, въпросният автомобил е паркиран на място, свързващо 2 пешеходни пътеки! Да, при добро желание, всеки от нас би заобиколил, дори майките с колички и трудноподвижните хора, но да си признаем честно, особено на последните, ще отнеме изключително много време и усилие, за да "бъдат позитивни"! Има една приказка, че всеки може да е луд колкото си иска, стига с лудостта си да не пречи на останалите да лудуват! Та, в тоя ред на мисли, без дори да се облягаме на писаните закони, нека да бъдем малко по-етични и коректни и да помислим за останалите участници в движението по пътищата!" - бяха още част от коментарите.

Най-плашещ обаче остана коментара на друг господин, който написа:

"Там живее в секцията ходи му направи забележка да те изпрати на телк поне пенсия по болест ще вземеш."

С. Петров

1 коментар
04 Октомври 2018 17:22 | без име
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тоя ли е якия гъзар дето трепери Дупница? Хонда за 1350лв .Журналиста много си зле пич поради липса на новини си попълвате каретата с редки глупости.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар