Сигнал на читатели! Опасна дупка на тротоара на ул. "Цар Борис III" в Петрич застрашава живота и здравето на пешеходците, ЧЕЗ си остави "ръцете" след ремонт

13 декември 2017 14:46   1 коментар   7798 прочита


На вниманието на общинската управа в Петрич! Голяма дупка на тротоара на ул. "Цар Борис III" (срещу ресторант "Деси") застрашава живота и здравето на петричани, преминаващи ежедневно от там.

По думите на живущите на тази улица преди около месец, дори и малко повече, от "ЧЕЗ" са извършвали ремонт на кабели разположени под тротоара. Поради тази причина паветата положени на тротоара са извадени, за да бъде осъществен ремонта. След това обаче паветата не са били възстановени в правилния и безопасен вид, а са оставени встрани.

Към днешна дата освен тези извадени от "ЧЕЗ" има и други, който са подкопани и излезнали от дъжда, което е разширило още повече дупката в средата на тротоара.

Обръщаме се с този сигнал към общинската управа в града за вземе бързи и адекватни мерки по обезопасяването на тротоара, тъй като от там ежедневно преминават десетки петричани, малки деца и ученици.

1 коментар
13 Декември 2017 21:28 | 121
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Бръчков да се прошета из улици като Папульо и ще види много по-голями дупки.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар