Шоуто ще продължи! Зад завесата на ОБС Благоевград! Стратегията на "Проваления избор" извади на показ посредствени пазарлъци, подмолни, лицемерни и мръсни игри, предателства и провалени договорки!

01 декември 2019 11:10   63 коментара   30492 прочита


Кой спъна Андон Тодоров от ПП Партия на зелените по пътя му към председателския пост, въпреки активната му работа? Каква бе ролята на БСП и МИР на Албина Анева?! Докога старите играчи - стратези ще саботират избора на ОБС шеф?...

Страшно шоу се разиграва в общински съвет Благоевград, шоу, което може да продължи неизвестно дълго време, и което показа срамни договорки, пазарлъци и битки в защита на лични интереси по пътя към управлението на града.

В 2 поредни сесии, 4-пъти избираха председател, при това безуспешно. Свидетели сме на един дирижиран спектакъл на "Проваления избор".

Безотговорни пазарлъци пред очите на благоевградчани и крайно низко политическо поведение на избраните 41 народни представители в ОБС Благоевград. Основните опоненти за председателския пост до момента, Рашко Динков и Андон Тодоров, се надпреварваха няколко пъти за гласовете на съветниците, но нито един от тях не достигна нужните 21 гласа.

Изненадващо на сесията този петък, след равен резултат 18:18, Тодоров се отказа от участие във втори тур и неговите политически партньори от БСП извадиха свой кандидат, Любен Милев, който спечели едва 9 гласа. Срамен резултат за лидер на партията, която се чувства победител в Местни избори 2019, тъй като подкрепеният от тях кандидат Румен Томов стана кмет на Благоевград.

Резултатът на Милев, индиректно показва, че без подкрепата на останалите партии, обединили се зад кандидатурата на Томов, БСП едва ли щеше да има кмет и 5 - има съветника. Тук отчитаме и голямата помощ на червените, която им оказаха и двамата от гражданската квота Бисер Стойчев и Иван Станчев, влезли в кандидат-съветническата им листа.

Рашко Динков запази резултата си във втория тур и петъчната сесия приключи с отлагане на избора за следващия път. Мотки и удари под кръста и за двамата от кандидатите.

Най-прецакан обаче е Андон Тодоров, който влезе в ОБС със самочувствието на политик, с чиято помощ в Благоевград бе направена революционна промяна и кметът Атанас Камбитов загуби изборите. Затова Андон Тодоров очакваше да получи подкрепата на съветниците и партньорите си от широката коалиция "Антикамбитов".

Очакваше лесна победа, заради афишираната подкрепа на БСП и останалите малки партии и групи, представени в местния парламент, извън ГЕРБ и групата на експарламентарния шеф Радослав Тасков., които по презумпция нямаше да гласуват за него.

БСП бяха длъжници на Тодоров, заради сериозната подкрепа, която той им оказа в предизборната кампания и за реализирането на добрия им резултат на балотажа срещу Камбитов. Затова и никой нямаше съмнение, че те ще го подкрепят до края и ще участват в совалките и договорките сред съветниците в полза на Андон Тодоров.

Факт е, че Тодоров разчиташе на едно твърдо ядро, което оформя мнозинството и нужните 21 гласа. Сметките обаче не излязоха на яве и "коварен" гласоподавател попречи на Тодоров да стане председател още на първи тур. Не му стигна един глас.

Предателят се оказа "черният пръст", поставил началния акорд на един срамен политически спектакъл в ОБС, на който станахме свидетели. Последваха няколко неуспешни избора на председател на съвета и пълна каша в прогнозите, докога ще продължи това. Кой с кого, кой зад Андон Тодоров, кой зад Рашко Динков, какви са схемите и договорките, кой какво цели сред съветниците, това бяха коментарите около комбинациите за избора във времето между двете сесии.

Интересно и витиевато бе поведението на приятелката на Тодоров, опозиционерът Албина Анева от ПП МИР, за която се заговори, че ще се яви като кандидат за председател и това вървеше като тенденция до сесията в петък. Разбира се Анева не ни изненада и не излезе в състезанието в конфигурацията Тодоров - Динков, тъй като вероятно си е дала сметка, че представянето и този петък ще бъде точно такова, каквото бе на Милев - политическа фрустрация - крушение и крах.

Договорките, преговорите, тайните срещи и подмолни хватки доведоха до равния резултат между Динков и Тодоров. и предателства в лагера на уверения в победата Андон Тодоров. Председател не бе избран и задкулисието в общински съвет лъсна.

Веднага след гласуването и обявяване на резултата от политическия мач, Андон Тодоров махна с ръка и се отказа от надпреварата, дарявайки със стрелкащи и гневни погледи партньорите си от БСП и МИР на Албина Анева. Това не остана незабелязано и подсказа, че Тодоров има какво да им каже за провала в избора... БСП и Анева ли прецаха Тодоров?!, това е въпросът, чийто отговор скоро ще стане ясен.

Факт е, че нещо в сметките се обърка, налице е предателство в лагера на Андон Тодоров, дирижирано от стари играчи в местния общински съвет, разработили стратегията на провала на избора на председател, без да се интересуват от това, че подобни действия са против Благоевград и хората, които ги изпратиха в общинския съвет.

Лъснаха договорки зад завесата, които крият лични интереси, подмолни планове и чиста проба политическа злоба. Изборът на председател на ОБС заприлича на игра на руска рулетка. Всеки избор е стрелба от упор, която произвежда политически трупове в местния общински съвет. Един след друг ще излизат в състезанието мераклии за поста, които ще бъдат "отстрелвани", докато накрая рулетката се завърти към стратезите, измислили "Играта на проваления избор".

Не изключваме вероятността така да се завърти рулетката, че за поста като кандидат да излезе и бившият председател Радослав Тасков, ръководил съвета няколко поредни мандата.

Предстои сесия на 6 декември. В следващия петък шоуто продължава. Засега Рашко Динков продължава с участието си.

Кой ще излезе срещу него този път?! Прогнозата е неясна. Не изключваме вероятността и да остане сам. Обаче в няколко последователни избора, той не успява да събере 21 гласа. Твърдото ядро, поддръжници на Тодоров няма да гласуват за него, така, че най-вероятно отново изборът ще бъде провален. Ще има ли консенсусна фигура, около която ще се обединят местните парламентаристи и която ще пропука двата оформени лагера на гласуване, предстои да видим?

Докога ще продължава шоуто и ерата на най-възрастния съветник Христо Ковачки, който ръководи съвета? Направиха опит стратезите в местния парламент да го сменят на последната сесия с Радослав Тасков, но Андон Тодоров грубо сложи прът в това намерение.... и Ковачки продължава да ръководи съвета.... Мястото където изпратихте Вашите хора да бранят интересите ви. Работата буксува! Ситуацията е апокалиптична, Благоевград!

П. Георгиева

Андон Тодоров и партньорите му от БСП

63 коментара
01 Декември 2019 11:22 | $$$
Оценка:
30
 (
34
 гласа)

"Избраните" или ТЪРГОВЦИТЕ на гласове са в момента така наречените общински съветници? Когато "умните" и НЕ гласувалите проумеят, че трябва да се гласува, тогава ще имаме нормален общински съвет! И нормални депутати!


01 Декември 2019 11:27 | кико
Оценка:
-13
 (
29
 гласа)

Тасков Прецедател


01 Декември 2019 11:28 | 666
Оценка:
-8
 (
16
 гласа)

Дааааа


01 Декември 2019 11:41 | Китан
Оценка:
13
 (
35
 гласа)

Алоу, шалварите от струма. ком, вашите хора от ДПС как гласуват? Хайде не се напъвайте да правите коментари. Върнете си се на село!


01 Декември 2019 11:54 | Ей
Оценка:
30
 (
50
 гласа)

Абе под статия за тази овца Шопова защо не може да се коментира, защото ще я направят на пихтия. Не била останала за дълго без работа. Смях, няма да остане щото прави св... и


01 Декември 2019 11:54 | Агента от Дръндар
Оценка:
23
 (
39
 гласа)

Тримата "съветника" от дпс, в момента рекетират общината, защото на единият от тях съпругата е в правният отдел и трябва да и се запази работното място. Отделно от това и "лавката" е без договори, защото Атанас Камбитов се е договарял с ЛИЧНО със Шиши... Наследството на Камбитов ще тежи дълго време на Р. Томов, но нещата ще се успокоят, когато излезе резултата от ревизията, която тече в момента. И когато прехваленото предишно ръководство на общината започне да се обяснява пред съд и прокуратура.


01 Декември 2019 12:11 | PIRIN CC
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

Точен анализ албина и БСП е.... ха майката на Дончо .Хитреците обаче лъснаха и скоро ще бъдат политически трупове хитрата сврака падна с двата крака .


01 Декември 2019 12:21 | Кире Мустако
Оценка:
8
 (
30
 гласа)

Нааааа !
Градо бил зле, са цъфти с чичо Румен нали, отварат на 20 декември цигарената, да си пуснете молба за работа.
Они не могат да изберат човеко дет плати кампанията на Томов, па са тръгнали да си играт на кмет....
Милев, Ясене върнете на Дончо парите, он ке се побръка бре!
Дончо как си се набутал с тея пиялки бре?
Ай пи***** ви ж*****
Ега Албина ви стане адвокат и да изгубите делото.....


01 Декември 2019 12:29 | Журналиста
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Представител на БЗНС Благоевград -Любомира Хамбарджийска пред нервен срив.
Скандална статия разкрива подробности за нея и бившия кмет на Благоевград Ат. Камбитов. Вижте :
https://2no. co/2AjsP5


01 Декември 2019 12:39 | ДС
Оценка:
9
 (
21
 гласа)

Дончо и Любе, са политически трупове! В политиката, за разлика от живота, никога не се казва НЕ!!! Защото, май ще им се наложи да почукат на вратата на Тасков! Те и двамата доказаха, че все още са много далеко от реалната политическа игра!!!


01 Декември 2019 13:09 | мими
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Всичките тези игрички са БСП да си сложат техен човек. А тези които им повярваха ще си гледат работата.


01 Декември 2019 13:20 | Лидер на БСП ?
Оценка:
26
 (
30
 гласа)

Срамен резултат за лидер на БСП Любен Милев:
на местните избори като водач на листа получи жалките 143 преференции
за избор на председател на ОБС получи едва 9 гласа, и в същото време 15 недействителни
САМО ФАКТИ, НИЩО ЛИЧНО - Е КАКЪВ ЛИДЕР Е ТОВА?
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И МИЛИЦИОНЕРИТЕ МЪЛЧАТ


01 Декември 2019 13:21 | Дончо
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Злата къде е?


01 Декември 2019 15:24 | старогражданин
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

А ако Камбитов си е предплатил и за следващите четири години. Въпрос.


01 Декември 2019 15:29 | До Дончо
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

На борсата


01 Декември 2019 15:31 | 234
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

КАМБИТОВ В ЗАТВОРА !!


01 Декември 2019 15:33 | Опа
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

През крив макарон, долно бесепарче


01 Декември 2019 16:13 | Струма.ком до Ей :
Оценка:
-8
 (
20
 гласа)

Господине, при нас в Струма. ком има свобода на словото, но ПЕЧАТ НА УСТАТА! Имаше два коментара, но тъй като не ни се харесаха решихме да ги изтрием. Така че, когато решите да пишете нещо против ГЕРБ или нейни членове, служители или симпатизанти, Ви молим да се съобразявате, колкото и да е истина, това което пишете! Това е демокрация но герберски! А ние си обичаме ГРОБ до гроб! Даже и тиквата от Банкя!


01 Декември 2019 16:29 | Браво!
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Прави са от Струма. ком! Не може от партииния официоз да се плюе по партията, която ги храни!


01 Декември 2019 16:42 | И правилно!
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

Партииният вестник ще дава право на мнение само на тези, които четкат ГЕРБ и на които плюват срещу опонентите на ГЕРБ. Така се създава впечатление колко са били добри Камбитови-Шопови. А това, че изгубиха изборите е било случайно. Сега ще показваме от първите дни колко "некадърни" са новоизбраните. Това показва, че ГЕРБ са по-лошата люспа от БКП!!!


01 Декември 2019 16:57 | Аз
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

От хора, станали част от управление, заради платен и в частност негативен вот, какво очаквате. Питайте ги тия за най-обикновен проблем - кучетата по улиците, какви мерки предлагат и само им гледайте пълната некомпетентност и неграмотност.


01 Декември 2019 17:17 | старогражданин
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Тия вече имат властта и степенуват ТЕ приоритетите. Кучетата в общината или кучетата от улицата. Принуждавате ме да ви го кажа. С идиоти не се формира реална опозиция.


01 Декември 2019 17:26 | к
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

сега да дойде Костадин, Костадин войвода, да помага, да помага, че да не се излага, с тия, дето задкулисно от София ни ги наслага.....


01 Декември 2019 17:26 | 123
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Властта е на суверена т. е. народа, а те само са овластени да я упражняват. Те нямат властта, те имат мандат да упражняват мойта власт като гражданин.


01 Декември 2019 17:36 | Парата
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Дончо май и тука е започнал да спонсорира. Това момче как ще си връща заемите не се знае. А напъните на някои "журналисти" ще им докарат глисти. Винаги съм се чудила откъде това самочувствие в посредственноста


01 Декември 2019 17:42 | Като кажеш123,кажи и 456
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Как ще "упражняват моята власт" като гражданин? Ако ние с теб сме на различни полюси кой и как ще "упражнява твоята власт"?!


01 Декември 2019 17:43 | 7ц9
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Браво на последното писано мнение пред мен!!!!!


01 Декември 2019 17:49 | 456
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Точно казано за спонсорството, което прави Дончо тук (в сайта) и на всякъде!!!!!


01 Декември 2019 17:59 | старогражданин
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Чак като минат първите 100дни на новото кметство, може да търсите от него сметка за решение на УНАСЛЕДЕНИТЕ проблеми. Така е по белите страни.


01 Декември 2019 18:03 | Ллл
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

БСП и подобни подкрепиха Доньо, след това БСП издигнаха кандидат и Доньо ги ПРЕДАДЕ!!!!! НЕ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ!!!! Това е смисълът и заглавието на цялата статия!!!!


01 Декември 2019 18:21 | как така?
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Ама вие какво очаквате бе хора, Камбитов приготви проекти за млн. лв и сега ще ги остави на тоя да ги реализира, наготово така ли? Няма как да стане
Пълен хаос и дестабилизация и саботаж до дупка-това е истината, колкото и горчива да е тя


01 Декември 2019 18:23 | Той
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

"Струма. com", усеща се на къде бие статията! Добре се е погрижил Дончо и за вас! Цццццц.....


01 Декември 2019 18:24 | Среща с Дончо
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Оня ден се хвалеше, че ще бутне и чичо Том, Румен близалката де хаха


01 Декември 2019 18:26 | До среща с Дончо
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Оооо дотчо каже ли го, край


01 Декември 2019 18:30 | просто не става
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

И Дончо и кака Албина и дру не разбрахте ли че от този лидер на БСп нищо не става и чрез него не мож да реализиранте идеите си
още в кампанията ги говорехте тези наща ама сега вътре искате или не ще му сърбате попарите
просто го оставете на мира той толкова си може и не разчитайте на него
политиката по принцип е проста схема, но не е за прости и сомовлюбени хора


01 Декември 2019 18:36 | до старогражданин
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

след 100 дни този кмет ще е приключил, няма да има какво да отчита


01 Декември 2019 18:40 | До Струма
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Не ги слушайте тия дето ви хейтват, правете това, което можете най-добре-осведомявайте и много смислени анализи! Браво!


01 Декември 2019 18:47 | До старогражданин
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Сто дни, ако имат програма какво ще правят, те нямат такава, така, че за какви сто дни говорим


01 Декември 2019 18:59 | Браво за статията
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Общинските съветници, които подкрепиха Томов не му дават сто дни кредит на доверие щом не избират председател, та да си отвори очите кой му създава проблемите.


01 Декември 2019 19:54 | полезен съвет
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Томов не гледай новите назначения-партийни и шуробадженашки и синчета на бкп кадри, а си виж мнозинството в ОБС, защото след около 20-30 дни ще е много късно за каквото и да било, Не усещаш ли за какво иде реч?


01 Декември 2019 20:10 | читател
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

Струмааа, по-долни к.. ви от вас журналистическата история не познава! До вчера лижехте задника на Камбитов, от днес на Андон Тодоров. Колко ви даде за това "творение"?! Вместо да кажете ЕВАЛА, че не избраха този ненормалник вие се чудите кой да оклепате и да търсите виновниу че Дончо белото не станал председател. БРАВО НА ВСИЧКИ, КОИТО 4 ПЪТИ ПРЕЦАКВАТ ДОНИ!!!


01 Декември 2019 20:10 | старогражданин
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Нека мине ревизията на общината. Може да се стигне до оздравителна програма. Обезкосяване и т. н.


01 Декември 2019 20:14 | старогражданин
Оценка:
-7
 (
7
 гласа)

Обезкостяване. Извинение.


01 Декември 2019 20:28 | До Струма
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Не ги слушайте, правете си реалната журналистика и анализи, браво Струма.
Те са на хранилка.


01 Декември 2019 20:49 | Ууу123
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Точно така!!! Вместо да пишете:"ЕВАЛА, че не избраха Дончо. Те в статията го погалват леко, леко..... Ужас!!!!


01 Декември 2019 20:55 | 234
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

КАМБИТОВ В ЗАТВОРА !!!ЗА НЕГО НЕ ЗНАМ НО БАЩА МУ БЕШЕ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР В ЗАВОД“ ВОРОШИЛОВ"


01 Декември 2019 20:57 | Вувузел
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Плювайте струмата, всички медии да си съберат посещенията на ден не могат даже до половината техни да стигнат. Струма хората, които най много ви плюват са от журналистическата гилдия, защото много злобеят.


01 Декември 2019 21:34 | PIRIN CC
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

този анализ е обективен изложени са факти от ситуацията в момента. Прецакаха дончо а му обещаваха слава и пост в съвета, както прецакаха него така ще прецакат и кмета и ще почнат да се цакат взаимно народните ви израници от които нищо не става . тези хора ще ви управляват . Все ми е едно кой ще е председател но не ми е все едно когато тези лумпени в съвета решават съдбата ми и развитието на града . Ще се наиграят оставете ги


01 Декември 2019 21:39 | mima
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Да не изберат Дончо а да изберат Рашко и къде е разликата и защо Рашко дето ама никаква следа не е оставил у ОБС, кой е Рашко ? Да сложат Албина и защо тя пък какво направи ? Всички са хаймани един дол дренки така че все тая цирка пълен като с Камбитов обединиха се всички тия дето са в съвета само и само да не е той и кво народа страда -кръста 2 седмици не смети, работа за една стотика не е свършена само се раздават постова и се бият за власт . Глупав народ добре че напуснах тоя шибан град


01 Декември 2019 21:48 | 000
Оценка:
-1
 (
11
 гласа)

Тих си стой там където си отишъл, разбирачо! Яви се теб да изберат, но си напълно безизвестен и ти! Хаха


01 Декември 2019 22:01 | ganka
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

Сив кардинал се вживява и Мариета Димитрова - Градевската снаха, писнало и е да се умирисва на манджа в дома на Градевеца и решила да си купи ново луксозно жилище. Ако не я озаптят, както направиха с Дончо, тая ще вземе парите и ще си построи комунизма извън БСП. Ще си отдяде за последно, щото си застаря и с друго не може да изкарва пари.


01 Декември 2019 22:08 | Кости
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

А Росенчо Георгиев къде е?
А жена му Олга, неземна къде е?
А Мариета защо се раздели с Илко Стоянов?
Защо?


01 Декември 2019 22:12 | Мая
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

ТОВА ДА БЪДЕШ СЪВЕТНИК ПРОФЕСИЯ ЛИЕ,. ВИНАГИ ЕДНИ И СЪЩИ ЛИЦА КОИТО ПРЕСЛЕДВАТ САМО СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ, ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО,


01 Декември 2019 22:49 | Пролет Трифонова
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Аз уволнявам всички, даже е кмета Румен, този малоумник. Аз съм кмета, аз.


01 Декември 2019 23:33 | ДЖУМАЛИЯ
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

ОСТАВКА РУМЕНЧО ТОВА ЩЕ ТЕ СПАСИ МНОГО СИ ПИЯН И НАИВЕН ЩЕ ИЗГОРИШ КАТО ФАКЛА. А ЛАПАЧИТЕ ЩЕ ИЗЛЯЗЪТ ЧИСТИ СЛЪНЧИЦА.


01 Декември 2019 23:54 | Неизвестен
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Моля ви не казвайте кой съм, но Румен Томов е постоянно пиян, направо ни е неудобно да влезем при него. Деси, секретарката ни каза, че той има проблеми, ама какви проблеми да има. Ние служителите на Общината какво сме виновни, крещи, хвърля разни вещи като влезем, моля ви, не го коментирайте тук, че на нас си го изкарва. Спрете.


02 Декември 2019 01:22 | abv
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Ей, Струна, много сте гадни и злобни.


02 Декември 2019 07:44 | Галя
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Когато си грозна, невзрачна, много тъпа, за кого да се омъжа, за кого, а и мириша на кисело зеле отдолу, целогодишно, е как за кого, само за моя Калоян Ханджийски.


02 Декември 2019 07:49 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Слагайте каските още от понеделник. А до петък има още много време... Пътя за депото в Бучино е за начало.
Вчера дадох възможност на местната общественост да види какви са възможностите на Герб на всички нива поне в Благоевград. Пълна скръб. Готови за обезкостяване. Лъжи, лъжи чак до Бойко Борисов. И продължават да си вярват.


02 Декември 2019 12:39 | Изтупуркаха те, Дончо!!
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Дооончооо, Дончо... скоро не Бали а г. за си ще даваш... знаеш, дупе пол няма... ама дали ще ти стигне... При тебе и с пари не става.. не те харесват и това е.. ама с мутра като твоята, то друго не се и очаква... много си мазен, те и "приятелите" ти са такива, ама ти направо течеш... как си беше с 20 гласа.... след още едно - две гласувания и 10 няма да ти останат... Що не вземеш да идеш вече да си заработваш в някоя от стаите на хотела си... какъвто си зализан, няма да страдаш от липса на клиенти... Никой не те иска, и "твоите" те изтупуркаха... Взеха ти "даренията", ама тебе НЕ ТЕ ЩАТ!! Така ще си останеш с пръС У Г. З... !!


03 Декември 2019 12:58 | гражданин
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

При тази ситуация е най-правилно НИКОЙ от съветниците били досега в съвета да се избере - те достатъччно са се компроментирали само с присъствивто си последните 8 години . И Рашко И Дончо и .... .ВСИЧКИ. Да се избере някое ново лице. - аз поне виждам някой от двамата новоизбрани съветници - докторите ...


03 Декември 2019 15:04 | Тони Зашев
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Доктори?! Осведомете си и ги огледайте по-внимателно новоизбраните доктори!


04 Декември 2019 10:39 | До старогражданина
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Каква ревизия в общината, какви пет лева? Никаква ревизия официално не е назначена. Томов говори глупости. Разхождат се някакви негови хора по етажите, дебнат кой какво прави и му докладват, на това ли се вика ревизия! Смешник! Копират проектите и идеите на Камбитов и Шопова и се смятат за велики.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар