Сеизмолог със стряскаща прогноза: Гърция потъва и фокусът е Кипър! Гоце Делчев и Велинград - епицентрове на земетресения през септември

24 юли 2017 09:16   2 коментара   15530 прочита


 Зная, че има група сеизмолози в Гърция, които правят много точни прогнози. От световната наука се прокрадва възможност да се правят дори прогнози на базата на нови технологии. Това заяви в студиото на "Здравей, България" сеизмологът проф. Рангел Гюров.

"Вече има софтуер, който може да разпознава труса преди старта на земетресението, на базата на сеизмични вълни - дали ще има по-слабо или по-силно земетресение. Не знам само албанските и македонските сеизмолози дали имат по-добра техника от нас.

Американците спонсорираха гърците. Ние малко изостанахме", призна той. "Тези земетресения, които станаха в Гърция, Турция, Италия и Македония, показаха една повишена сеизмична активност. В България няма такава и според мен този цикъл на повишена сеизмична активност отминава. Не съм фен аз на теорията на плочите, че се подпъхват, мисля, че времето на това отмина", каза Гюров.

"Гърция потъва и фокусът на това потъване е остров Кипър. Тази година гръцките сеизмолози потвърдиха и се появиха статии. Потъват със сантиметри на година. Това е сериозен процес. Ако има земетресения у нас ще са във Велинград и Гоце Делчев, ако има повишена сеизмична активност сигурно ще е между 4-6 септември и между от 14 до 18 септември.

Трусовете все пак няма да са повече от 4 по Рихтер. Няма да са силни. Не искам да паникьосвам хората. Просто вероятността е по-голяма на тези дати. Казвам само, че ако има земетресения у нас, ще са тогава. Имаме много сериозни изследвания", каза експертът.

"В Гърция в края на тази седмица предполагам, че ще има по-силни вторични трусове, но не толкова силни, колкото прогнозират гърците", завърши той. -Блиц

2 коментара
24 Юли 2017 15:17 | СПАСЕНИЕТО
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

С измислиците си материалистите-сеизмолози се изживяват като ясновиждащи! Повече от110 години има Християнска Наука за Духа, но те дори не желаят да прочетат в нея кои са ДУХОВНИТЕ причини на земетресенията!
Атеистите-материалисти продължават да отричат ДУХОВНАТА същност на човека и Вселената (Бога), и в частност ДУХОВНИТЕ причини на физическите закони, сили, явления, процеси! С ДУХОВНОТО си невежество те упорито водят човечеството в царството на Антихриста, същия Сатана, Ариман, Мамон, ПогубителЛъжец (Мефистофел), Веелзевул!
Светът е под Божествено ръководство! Със сатанинското си съзнание атеистите-материалисти са способни ЕДИНСТВЕНО да мразят Христос и Християните (и ако можеха биха ги унищожили), поради това в предназначения за тях, предстоящ Божи Апокалипсис те ще пожънат това, което са посели!
ХРИСТОС - Богът-Син, Логосът или Словото, Носителят на Божествената съзидателна сила на Любовта е ЕДИНСТВЕНИЯТ, определен от Създателя да бъде Водач и Спасител на всеки човек, който Г


24 Юли 2017 15:19 | СПАСЕНИЕТО
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Продължение:

Го следва.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар