Сблъсък! Екскметът Атанас Камбитов срещу ОБС председателя Ан. Тодоров! Законна ли е минералната вода до хотел "Езерец"?! И защо Тодоров иска прекратяване на договора, гласуван в общински съвет ....

16 април 2021 12:03   79 коментара   23426 прочита


Камбитов с незабавна реакция: Сигналът е от половин година ,по него се извърши проверка и колкото и да се напъваха институциите не установиха НИЩО: Когато беше близо до мен въпросният председател настояваше минералната вода да бъде отведена до хотел "Бали" ,сега явно иска да удари конкуренцията, за решението той лично е гласувал 2 пъти.
 

"Изпратих писмо до кмета, да входира незабавно в съда искова молба за разваляне на договора за минералната вода до хотел "Езерец".Съдът трябва да реши дали сключения договор да се провъзгласи за нищожен.

Минералната вода трябва да достигне до общинския басейн, за да може децата ни да я ползват.",това написа във Фейсбук председателят на ОБС Благоевград Андон Тодоров, който в сигнал твърди,че Иво Николов и екскметът Ат. Камбитов са отвели минералната вода до хотел "Езерец" без правно основание ,нарушавайки служебните си задължения.

Тодоров иска със случая да се заеме спецпрокуратурата, която да разследва действията на Николов и екскмета Камбитов. Действията на ОБС председателя провокираха и спешна реакция на бившия кмет Атанас Камбитов, който на твърденията на Тодоров отговори така:  

По повод “загрижеността“ и рекламирания сигнал от Андон Тодоров за минералната вода ще кажа няколко неща: Първо този сигнал е от преди половин година, по него се извърши проверка, и въпреки напъните на някои “независими” институции НИЩО не излезе. 

Между другото, главната причина, която изтъква т. нар. председател е, че е бил подведен… че не е бил запознат… че не е знаел… но за това няма как да му е виновна Общинска администрация, Общински съвет не е училище!

Второ - самият т. нар. председател, в качеството си на общински съветник, два пъти е гласувал ЗА това решение, включително има изказване в подкрепа на решението. Трето - докато ми беше доста близък и се въртеше около мен, многократно ме е питал и е искал да се отведе минерална вода до неговия хотел „Бали“.

Сега явно е решил да „удри“ конкуренцията.

Четвърто - след като е толкова ”загрижен” за децата на Благоевград и за това те да имат минерална вода в басейна - задавам простички въпроси: Как можеше да има минерална вода, ако не беше изграден водопровода? Колко щеше да струва на Общината и защо за година и половина, заедно с т.нар. кмет не направиха абсолютно нищо по въпроса? Само да припомня, че построих и басейн, построих и водопровод, а те трябваше да пуснат една тръба от триста метра, за да го свържат.

Още нещо - т. нар. председател освен да се конфронтира с т. нар. кмет, вперил поглед в кметското място, единственото нещо, което правеше е да пуска подобни сигнали, които дори разследващите определят като зле скалъпени, неграмотно и некомпетентно написани.

Но какво повече може да се очаква? И последно - идват избори! "Препоръчвам“ на Благоевград да избере Дончо за кмет, та съвсем да станем за резил!, написа екскметът Атанас Камбитов днес. Предстои да видим каква ще е реакцията на кметът на града, или врид кмета, когато той бъде избран. Очаквайте подробности.

Петя Колева

79 коментара
16 Април 2021 12:14 | Маринова
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

Евала, Камбитов. Така се прави! Ясно, точно, категорично!


16 Април 2021 12:16 | Майка
Оценка:
-8
 (
18
 гласа)

Камбитов направи страхотен комплекс с басейн, благодарение на което децата могат да плуват, без над гласите им да се рони мазилка, както бе в стария закрит, на плажа. Не трябва да забравяме добрите неща. Като майка на плувец - БЛАГОДАРЯ!


16 Април 2021 12:16 | Димо
Оценка:
-9
 (
23
 гласа)

Браво, Насо! Както винаги с правилен отговор. Явно някои много ги е страх, че ще се върнеш. Успех, приятелю!


16 Април 2021 12:17 | Ивана
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

На всички, които плюете Камбитов, мога само да кажа - може краката да ми миете и водата да я пиете


16 Април 2021 12:20 | Запознат
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Дончо е едно злобно, комплесксирано същество, готово да продаде себе си за да сбъдне детската си мечта - да бъде кмет


16 Април 2021 12:26 | Падешки републиканец
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Абе, дали мога да спечеля кметските избори с 60 гласа?


16 Април 2021 12:36 | Ивайло
Оценка:
-6
 (
14
 гласа)

Абе все Камбитов ви е винове. Трънлива хапка се оказа, но ако не беше той какво ли щяхте да правите, ако не беше Камбитов да ви направи басейн, в реката ли щяхте да плувате? А по-добре ли щеше да е, ако водата беше продължила да се оттича в канализацията. Както е написано, никой не се постара да доведе 300 метра водопровод за да захрани басейна. Путьовци


16 Април 2021 12:39 | Катя Василева
Оценка:
-4
 (
18
 гласа)

Факт е, че Камбитов е най-успешният кмет на Благоевград. Факт, е, че разни хора се обединиха от злоба, за да могат да го катурнат на изборите. Факт е, че Благоевград загуби много, когато не го преизбрахме. Факт е, че Камбитов превърна града ни в красив и европейски. Факт, че 8 години писа история, на чиито страници, след това един самозванец като Томов се изплю


16 Април 2021 12:47 | Гражданин
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Този Дончо балито е за психиатър как така той е гласувал тази точка два пъти а сега вола рие върху гърба му пада. Ненормалник прост.


16 Април 2021 12:51 | !?!?
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

ГЛУПОСТИ! ТОЯ МЪРЛЯЧ КАМБИТОВ РАЗВАЛИ ГРАДА. РАЗВАЛИ ДЕТСКИ ГРАДИНИ, ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, мърсотия, измами, корупция, незаконностроителство и .....?!?


16 Април 2021 12:56 | гражданин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

защо не пусна минералната вода в открития басейн тръбата си е на мястото от години пък и закрит басейн там можеше да се направи ще спестите на общината 500 000лв


16 Април 2021 12:59 | гражданин
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

нямаше да разкопават целия град и да създаваш неудобство на целия град който от това разкопаване пътя е ужасен


16 Април 2021 13:05 | закон
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

по хубаво ще беше открития и закрит басейн да бяха един до друг с минерална вода и да се радваха обикновенните благоевградчани подчертавам общински както бяха преди години


16 Април 2021 13:12 | закон
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

това богатство е на хората тая фалшива демокрация направи така че хора с пари да си прават каквото си пойскат


16 Април 2021 13:16 | Гошо хубавеца
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

До тролчетата-Камбитов има само... 60 преференции, всеки мангал с малко пари би постигнал много повече.


16 Април 2021 13:25 | Бойко
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Дончо, Румчо и Камбчо или иначе казано строителите на съвременен Благоевград-най-мръсният най-бедният и най-неугледният град в страната. А иначе и на тримата устите им от големи по-големи.


16 Април 2021 13:32 | Маруся
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Доньо е най-долнопробния интеразчия в едно с полукмета, шайка безхаберници. Камбата е номер 1


16 Април 2021 13:35 | До Гошо хубавеца
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Чети внимателно, данните са публикувани в ЦИК, иди си измии очите. Камбитов напраи, толкова, колкото никой от предшествениците му, с изключение на Причкапов, който застана зад добре свършената работа от Камбитов.


16 Април 2021 13:45 | Мишо Б.
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Браво на Камбитов! Достойна позиция.


16 Април 2021 13:57 | Гошо хубавеца
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Прочетох ги, има точно 61 преференции. Благоевградчани не го искат, показаха го на изборите за кмет и на парламентарните избори. Аман от коне с капаци.


16 Април 2021 14:08 | В.
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Г-н Камбитов наистина направи много добри неща. За близки до него фирми - извършили санирането, за общински съветници от ГЕРБ получили апетитни имоти и правото да строят в тях, за определени фирми получили обществени поръчки за ремонт на площада - примерно, за близки до него и ГЕРБ които 8 години бяха на хранилка. Г-н Камбитов е кмет -мечта, който живее в София, а не в града на който е кмет . Г-н Камбитов трябва да е горд, че по негово време Благоевград стигна до последно място в страна, в статистиките по работна заплата и заетост. Благодаря, Ви Г-н Камбитов, моля върнете се пак, защото се предоплагаме, че вече вие и всички около вас сте се осигурили финансово до 9 коляно, и може би е време да се работи и за Благоевград


16 Април 2021 14:12 | До Гошо хубавеца
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Пак ти казвам, измии си очите


16 Април 2021 14:16 | Ирина
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Като чета разни тролски коментари, целящи да оплюят Камбитов се сещам за думите на Славейков" "Не сме народ, а мърша". Колко трябва да си нагъл, за да кажеш на черното бяло? Как може да отречеш всичко, което беше направено в годините, в които управляваше Камбитов. Работя в детска градна, условията във всички бази бяха подобрени значително, в лицето на Камбитов имахме не само кмет, а и приятел. Никога не ни беше отказана помощ. Направи толкова много за децата на Благоевград и не само. Но явно някои хора с болни амбиции и отровна злоба не могат да видят много неща


16 Април 2021 14:48 | Кавракирово
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Айдеее Тодоров почна кампанията- не се напъвай- пак ще си трети. Няма по реваншистки настроен от Тодоров. Добре че беше Камбитов иначе сега щеше да си барманче още.


16 Април 2021 15:03 | ���. K������� ������
Оценка:
-7
 (
13
 гласа)

НАЙ-ДОБРИЯ КМЕТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА СИ ОСТАВА Д-Р НАСКО КАМБИТОВ!!! ГРАЖДАНИТЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ОЧАКВАМЕ ИЗБОРИТЕ ЗА ДА ГЛАСУВАМЕ МАСОВО ЗА НЕГО И ДА ГО ИЗБЕРЕМ ОЩЕ НА 1 ТУР!!!
КАЗАХ


16 Април 2021 15:17 | Паола
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Благоевград си има своя Волен,
Дончо с мозъка си болен,
Сам привиква се в родната полиция,
И пристига с партньори от червената коалиция
....
Циркът пълен е с нашия Волен,
Прост, елементарен и подмолен,
Все на жертва се прави горския,
А върху другите излива помия
....
И за вота платен от него можем да говорим,
Безцеремонен е., тук няма за какво да спорим,
Толкова е жаден за власт и пари,
Не залага на нищо, освен на гнусни лъжи.


16 Април 2021 15:39 | До дебила К
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

НАЙ ГОЛЕМИЯ ДЕБИЛ ВЪВ ФОРУМА СИ ТИ. ВСЕКИ ДЕН ГО ДОКАЗВАШ. УМРЕЛО КУЧЕ.


16 Април 2021 15:41 | Гошо хубавеца
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Истината боли, а тролче. И 20 пъти да напишеш глупости, преференциите на Камбитов си остават 60. Смях в залата.


16 Април 2021 15:42 | До дебила К
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Охооо и дебила с ник "К" се появи. Поради что се срамиш да си признаеш, че си дошъл в Благоевград от санданските села, назначен си на държавна хранилка от герберастите, живееш в панелка в краен квартал и още носиш цървули???


16 Април 2021 15:43 | До Гошо хубавеца
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ни си Гошо, ни си хубавец, хвани да се скриеш вече, трол нещастен


16 Април 2021 15:45 | Реален
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Според коментарите, които хвалят Камбитов (знам, че ги пишат само две злобни жени) джумалии много го харесват, а пък на изборите за кмет, а и сега на изборите за парламент се видя, че никой в Благоевград не го иска. Това е истината, всичко друго е ала бала.


16 Април 2021 15:45 | Васил
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

.Камбитов не ни наказвай с такива пожелания.


16 Април 2021 15:45 | До Гошо хубавеца
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Не подлого, не съм тролче, май на теб ти е зле, че скоро ще ти спрат кранчето. Вземи свърши малко работа, че заплатата ти тече, ама ще е още малко


16 Април 2021 15:46 | Гошо хубавеца
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Според майка ти и жена ти съм готин, а ти не ме харесваш. Какво семейство сте вие?


16 Април 2021 15:48 | Гошо хубавеца до трола
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Заплатата си я плащам сам, никога не съм бил на държавна хранилка. Вие гербавите (от скоро републиканци) тролове чайате да дийде пак Насо от село Падеш за да се уредите на топло местенце.


16 Април 2021 15:48 | Злати
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Все ми се върти, че Дончо въртеше бизнес с едни бели неща и едни дантели


16 Април 2021 15:49 | Един от санданските села
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

До тоя дето пише срещу некакъв си дебил от санданските села. Абе ти какво имаш против санданските села бе копеле майчино. Не ми пука за некакъв дебил с ник"К".
Но внимавай с дрънканиците си против санданските села, да те ти се види окръго тесен.


16 Април 2021 15:51 | До дебила К
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Искаш ли на живо да ти ги кажа. Остави телефон, сельо. Миришете на чесън и урда, загрозяваш хубавия ни град.


16 Април 2021 15:54 | факт
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

кАТО ГЛАСУВАХМЕ И ИЗБРАХМЕ тОМОВ, КАКВО ПОСТИГНАХМЕ????


16 Април 2021 16:03 | Помним
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Много интересни неща се случваха в Лори


16 Април 2021 16:06 | П
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Изборите наближават вече,
а Дончо и Злата от целта си са далече
....
Бали, Милано,
Ех. че екзотика,
долавям дори и малко еротика,
за хорското доверие, обаче друго е нужно,
хайде по-добре, омитайте се дружно


16 Април 2021 16:35 | дууууу
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Силве нас.... ра се


16 Април 2021 16:56 | До Струма
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Абе платени дебили, защо триете коментари? Кзах, защо мълчахте като Камабата беше в управление на фирма заедно с КучкарО? Тоя наглец дето и роднините на гласуваха за него, да си взима Хриса смукача и да изчезва от града


16 Април 2021 17:17 | До горния
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Платен трол, марш, че ти свърши работното време


16 Април 2021 18:40 | Камбата
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Каквото Камбата е направил, жителите са го платили 3 пъти поне! Колкото потенциални инвеститори е отблъснал с искания за комисионни, толкова няма да дойдат в следващите 10 години. Дребния бизнес го няма, средния бизнес го няма. Останаха само администрация и големи търговски вериги. Обичайте го, благоговейте пред Насо - закопа града а вие му се радвайте.


16 Април 2021 18:46 | Орлин махала
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Санданския селяк се уплаши. Хаха


16 Април 2021 20:10 | До дончо
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Моето момче, слабохарактерен си. Ясно е това. Къде си тръгнал с Камбитов да излезеш на глава. Малко ти е къс синджира, маргините няма да ти бъдат сила. По-скоро ще си намериш пердаха, да не кажем, че ще ти сложат и прахта.
Колко още ще вземеш назаем, няма вече толкоз даром. Отивай при злата и томоф, дано всички се свършите скоро!


16 Април 2021 20:23 | анонимен
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ха йа ха ха


16 Април 2021 20:44 | Хиха
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Крадци не можете да се разберете ка да си помагате. и между другото частните ползи от басбасейна са пъти от обществените.


16 Април 2021 21:05 | Так
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Крадеца вика дръжте крадеца.


16 Април 2021 21:09 | Данио
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Дончо балито почна кампанията..... трвбе да е кмет има много да връща хахахах


16 Април 2021 21:57 | А?
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Дончо, как върви белото?


16 Април 2021 22:27 | гражданката герк геренска
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Стига сте ни предлагали Камбитов, така както на пазара предлагат маруля и чесън. Той не съзнава ли, че е политически труп.


16 Април 2021 22:44 | Паола
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Как мишките се опитаха да изядат сивата голяма котка! И как котката попадна на мястото където на слънце се излиза след разрешение на гражданина началник! Действието сигурно ще се развие в един красив град на запад от Дупница!


16 Април 2021 22:49 | Паола
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И как уморения стар, бомбе за да покаже безпристрастност тикна и двамата на място с югоизточно изложение при строгия но справедлив бай Маври!


17 Април 2021 02:06 | Паола (оригинал) до Паола
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не ти се получава, сори


17 Април 2021 02:19 | Паола (оригинал)
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Дончо, що не спреш да се излагаш,
Пий една ракия време е да лягаш,
А в леглото можеш да сънуваш,
Че си кмет, виждам колко се вълнуваш....
....
В сънищата всичко е възможно,
Но на яве да си вярваш - туй вече е тревожно,
Много като тебе има мераклии,
Мислят се злато - всъщност тенекии
..
Виж Камбитов от различен сой е,
Ако някой заслужава Браво - той е,
Не остана много време, ти го разбери
Пък Стегни се и багажа събери


17 Април 2021 07:17 | Джик
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И кирливи ризи вади. Бил помогнал на много хора. То е хубаво да помагаш, но със собствен ресурс, не с обществен. И пак гласувайте за такива. Хубаво е да не забравяш също, че тези на които си помагал са предатели като тебе.


17 Април 2021 07:49 | До дончо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Томов беше оле Мале, ама ако дойде педераса Дончо, дето е на кокаин от сутринта, евала Благоевград, евала селяни, евала бриндо селянка и бриндовица проститутката, злата мафията и Бисер Стойчев, евала на Горна Джумая и Калоян художника. Това си заслужавате.


17 Април 2021 08:21 | Лазар
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Единия бегом в Падеж, другия бегом в Калиманци! Нямате място в Джумаята и двамата!


17 Април 2021 09:15 | Леле
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Дончо и един футболен съдия щели да се борят за поста. Благоевград се превърна в дълбока провинция. Жалко


17 Април 2021 12:38 | ТопОпресата
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

И двамата са страхотно любовници, но единия е по-разкрепостен.


17 Април 2021 13:31 | Нагаждачи
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Някой зададе ли си въпрос, защо Дончо Бали сега чак говори за минералната вода?
Има 2 отговора :
1. Преебаха го и не му пуснаха в долнопробния хотел от тази вода.
2. Иска да се покаже за радетел на народа.
Но забравя, че подписът му стои под акта за позволяване да се разкопае града! Колко пари взе тогава или каква беше договорката за минералната вода?


17 Април 2021 18:35 | помнете
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Мерзавец си камба, долнопробен мръсник! Ако толкова те харесваха щяха да те изберат от партията на Цв. Цв. -другия недялко, който се вози в позлатен асансъор. Нагли, прости селяци!


17 Април 2021 19:03 | Кое
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ужас, сега между неделчо и балито ли ще избираме. Неделчо трябва да е в затвора барабар с някой от приближените.


17 Април 2021 19:54 | Което
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Идват общински избори. След неудачния томов и липса и други насо може да си стане кмет.


17 Април 2021 20:18 | Паола
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Ах кои са тези двамата не разбрах,
всичко направиха на пух и прах,
два крадеца, два айдука
Хайде марш в миша дупка
Дончо мощен психотрилър
Камбитов на Благоевград е килър
Идва видов де
всичко ще излезе на бял ден
Камби


17 Април 2021 20:29 | До по горния
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Ще стане кмет на куково лято. Видя се на колко гласа може да разчита в Благоевград, има няма.... около 60.


17 Април 2021 20:44 | Паола (оригинал) до Паола
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Не ти се получава, сори. Няма нуфс да се напъваш


17 Април 2021 20:45 | Фак(Т)
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Един и същ трол плюе по най-успешният кмет на Благоевград. Злоба, жлъч, завист


17 Април 2021 20:57 | Карикатури
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Наглеци.


18 Април 2021 07:19 | Ий
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Абе нагаждачи, това ли искате камбитов. Същият този дето, както сами казвате е направил дончо от барманче богат човек, а росен от дюнерджия кмет и безнесмен и жена на на работа в общината. Със същия плам ще се нагодите към друг ако имате ползи лични, не обществени.


18 Април 2021 10:02 | Нора
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Единственият кмет, на Благоевград, който е направил много за града, освен Причкапое е Камбитов. Няма как да се отрече. Всичко се вижда


19 Април 2021 10:25 | До До Горния
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кой е платен трол? Май си ти неандерталец. Кое е лъжа от написаното, палячо? И ти ли си лизач на политически трупове?


16 Юни 2021 10:02 | Право
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Басейнът на камбитов е златна яма за мнозина и до днес.
Второ, вижте кой работи там, родата на валя гепи и тя си има име.


26 Юни 2021 13:22 | Онуй
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Преди да плюеш, погледни себе си, насо. И си задай въпроса защо благоевград не те иска, включително и лелките от общината, които ти назначи като за тази цел уволни хора, включително раково болна. Защото си тиранин, няма правила и демокрация. Та са лелките се мазнят на дончо, така както на теб и чакат работа, придобивки или мъничко власт. Писна ми от теб. Болни хора работим и гладуваме, за да ви слушаме лъжите, нямат наяждане такива като теб. За всички които ще ме плюят, пожелавам да преживеят това, което аз преживях от протежета на насо.


27 Юни 2021 13:31 | Амии
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Насо ти си си го избрал за близък. Що разправяш неща които всички ние знаем. За белия прашец не знаех. А ти избра за близък, който убива децата ни. Не поиска от полицията да си свърши работата, а. си я натисна за твойте си интереси. Бог да ни пази от такива като теб. Не очаквах, че толкова можеш да се излагаш. И след тия признания в нормалните. държави щеше да си в затвора . А пропо много по рано.


06 Август 2021 20:46 | И двамата
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Сте еднакви.


02 Януари 2022 17:48 | Герб
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И ти населението, каза, че си се заслужил за един подпис, американският Бей се ти може да си заблуден. Ей ква порода си? Със сигурност не се мъж. Атанас П... С.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар