Сандански се обединява в помощ на самотен баща, чийто дом изгоря при пожар

23 април 2024 11:52   2 коментара   10542 прочита


На 30 април /вторник/, от 16:30 ч. община Сандански организира традиционен Великденски благотворителен базар на пл. „България“. 

Всички събрани средства ще бъдат предоставени в подкрепа на Стоян Вудуров - самотен баща от град Сандански, чийто дом претърпя огромни щети в следствие на пожар на 15 април. 

Всички образователни и социални институции вече се подготвят с ръчно изработени великденски сувенири, зайчета, яйца, лакомства, картички и още много предмети, с които да украсим и внесем настроение в домовете си. 

Всеки, закупил великденски предмет, не само ще украси своя дом с ръчно изработена вещ, но и ще помогне на човек в нужда! 

 


Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
23 Април 2024 12:07 | ХО-ХО
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

КМЕТЪТ И ШАЙКАТА КРАДЦИ ОКОЛО НЕГО ДА СЕ БРЪКНАТ В ТОРБИТЕ С ПАРИ, КОИТО НЕЗАКОННО НАТРУПАХА ЧРЕЗ МАФИОТСКИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ И ПОДПОМОГНАТ ЧОВЕКА . ВТОРИ СЪВЕТ-ДА ГЛАСУВАТ ОТПУСКАНЕ НА ГОЛЯМА СУМА В ОБС, НАМЕСТО ДА Я ХАРЧАТ ЗА БАНКЕТИ, ПОСРЕЩАНЕ-ИЗПРАЩАНЕ НА ''ВЕЛИКИ'' ПЕРСОНИ, КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ И ПРОЧИЕ НЕЧЕСТИВИ ДЕЙСТВИЯ. ПОДКРЕПЯМ И ГОРНАТА ИНИЦИАТИВА, ДАНО МИЛОСТТА И ЩЕДРОСТТА НА БЕДНИТЕ ХОРА ЗАРАДВАТ НЕСРЕТНИКА И ДЕЦАТА МУ. И ЕДНА ЛЕПТА В СЛУЧАЯ Е МНОГО. НО... ТРЯБВА ДА ИМАШ ОБИЧ КЪМ БЛИЖНИЯ?!?


23 Април 2024 20:53 | Сандански
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Добър човек е ще му помогнем! Нека всички се обединим и помогнем на човек в истинска нужда. С теб сме!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар