Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете  
   –егистрац舫абравена парола

—амо в Struma.com! јкци€та на жандармери€та в —имитли: »стината от първо лице! Ўефът на охраната на президентството, експолица€т ¬.  ьосев


16 юни 2019 12:16  11 коментара   26275 прочитаЌито в дома ми, нито в къщата на сина ми намериха нещо уличаващо ни в престъпление! ћного шум за нищо.. все пак очаквам н€кой да каже защо отведоха сина ми...


"Ќе разбрах каква беше тази акци€ вчера, защо беше този шум, при обиските и в мо€ дом и в апартамента на сина ми не откриха нещо, което да ни уличава в престъпление, достойно за такава показна акци€", това каза началникът на охраната на президентството и народното събрание, експолица€т от —имитли, ¬асил  ьосев, който заедно със сина си работи в жандармери€та в столицата. Ѕаща и син вчера б€ха обект на щурм от страна на ¬ътрешна сигурност, по повод разследване, за което никой нищо не знае и до момента.

"ќтведоха сина ми за 24 часа, какво е направил, не знам, н€ма никакви провинени€, даже в последните 2 дни си беше на работа, участваше в акциите, които си прави жандармери€та, просто недоум€вам. “върде възможно е да има н€какъв сигнал, но е въпрос на време да се разбере. „уха се много фолклорни коментари в —имитли, които не кореспондират с истината. ћай беше много шум за нищо, но изчакваме търпеливо, да видим защо задържаха сина ми и защо бе тази атака", каза още бивши€т полицай ¬асил  ьосев, познат на колегите си в полици€та в —имитли, като изключителен професионалист и достоен човек.

ѕрипомн€ме, че около 10 часа вчера коли на жандармери€ и вътрешна сигурност вл€зоха в —имитли, част от екипите обискираха къщата на ¬асил  ьосев, другите апартамента на сина му. «а акци€та struma.com съобщи преди всички. ƒо късно снощи очаквахме информаци€ за това, какво е намерено при зрелищната операци€, но от никъде не дойде нищо.

≈динственото, което се знаеше, че без белезници, спокойно синът на  ьосев се качил в една от колите на колегите си. ‘акт е, че е задържан за 24 часа, но баща му очаква той да бъде освободен, след като бъде разпитан и се запознае, с това за което му бе приложена м€рката полицейско задържане. ќчаквайте подробности в Struma.com.

ѕ.  остадинов

ќще за: акци€  обиски  ¬асил  ьосев ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


11 коментара

16 юни 2019 16:30 |
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

“ака ви се пада това което се случи на ÷в. ÷в очаква всички подлоги.


16 юни 2019 17:59 | Ѕриндо
ќценка:
5
 (
9
 гласа)

я да коментира и истината от —пециализирани€ съд и от прокурора. 30 чувала, намерено оръжие. ≈й, гакащи€, хайде в пенси€. —трума, пак заложихте на куц кон


16 юни 2019 18:07 | zapoznat
ќценка:
10
 (
10
 гласа)

"... —пециализирани€т наказателен съд реши: остава в ареста ƒаниел  ьосев, обвинен в организиране на престъпна група, с цел пласиране на контрабанден тютюн.
ѕо-рано пред съда  ьосев за€ви, че си е взел поука и иска да се прибере вкъщи. ѕо думите му той не се е поднавал с другите участници в групата.
—пецпрокуратурата поиска магистратите да наложат на  ьосев най-тежката м€рка за неотклонение Узадържане под стражаФ.
Ќа 15 юни 2019 г. —пециализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност служител от ƒирекци€ Д∆андармери€У в ћ¬– за участие в организирана престъпна група за нелегално проидводство и разпространение в страната на тютюневи издели€ (тютюн за пушене).
“ой бе задържан същи€ ден при операци€ на ƒирекци€ Д¬ътрешна сигурност на ћ¬–, √ƒЅќѕ и —пециализираната прокуратура с половин тон нар€зан тютюн в лични€ си автомобил. "--a тате, казва, че Ќ»ўќ Ќ≈ —ј Ќјћ≈–»Ћ».....16 юни 2019 18:19 | ƒа го ожалиш таткото
ќценка:
9
 (
11
 гласа)

—амо той не разбрал, че:
"—лужител€т на ћ¬– беше задържан вчера при транспортирането с лични€ си автомобил на 30 чувала тютюн за пушене, което е над половин тон. —ъщи€т е транспортирал нар€зани€т тютюн за пушене в повечето случаи с униформата си, за да не бъде забел€зан и спиран от колегите си", посочи говорител€т на —пециализираната прокуратура.


16 юни 2019 18:23 | бойко
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

то€ ли лапишн€р бе така е като взимат такива в жандармери€та като риеш некъде ти пада на гърба


16 юни 2019 18:23 | обект
ќценка:
-3
 (
7
 гласа)

ћоже верно да не знае, много сте отворени днеска като го казаха официално, а вчера мълчехте като г... зове, аре чупката оттука ¬аската е супер пич, сино му не е


16 юни 2019 18:27 | ’р. Ѕотев 30
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

Ћошо възпитано дете, влезло с връзките на тате и торбите, който носеше по —офи€. ¬ същото време кадърни и грамотни деца ежедневно напускат страната с еднопосочен билет за чужбина. «ащо те н€мат тате с връзки... а такива, като това на работа в ћ¬–, в канал на бандитите и със сервиз за ремонт на коли в —имитли.


16 юни 2019 20:31 | Gg
ќценка:
11
 (
11
 гласа)

¬ие какво мислите, че “ј“≈ полицай не знае нищо за това ли, мислите си, че тате полицай не е замесен ли?
јйде сега то€ дето не зна€л нищо да си даде оставката и пак кравар, „е едно време пасеше крави по байрето в —имитли,


16 юни 2019 20:33 | Gg
ќценка:
3
 (
5
 гласа)

—трума,  аква истина от първо лице? ѕак ли ви платих за та€ стати€?
ЌјЋ» √ќ ’¬јЌј’ј ћјЋ »я сопол на калъп с чувал четата, а той нищо не зна€л?  о€ е истината сега?


16 юни 2019 22:17 | $
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

ћ¬– е семейна фирма. Ѕащи, синове, дъщери, брат€, сестри, снахи, зетьове и пр .¬се на държавна хранилка . ј който н€ма връзки терминал 1 и 2


17 юни 2019 19:24 | јххахаха
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

“о€ балтак апартаменти имал, на 27 години... сигурно, защото е много образован и кадърен. –€дко срещано противно, малоумно същество. ѕосредствено.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.