Само в Struma.com! Акцията на жандармерията в Симитли: Истината от първо лице! Шефът на охраната на президентството, експолицаят В. Кьосев

16 юни 2019 12:16   11 коментара   27304 прочита


Нито в дома ми, нито в къщата на сина ми намериха нещо уличаващо ни в престъпление! Много шум за нищо.. все пак очаквам някой да каже защо отведоха сина ми...

"Не разбрах каква беше тази акция вчера, защо беше този шум, при обиските и в моя дом и в апартамента на сина ми не откриха нещо, което да ни уличава в престъпление, достойно за такава показна акция", това каза началникът на охраната на президентството и народното събрание, експолицаят от Симитли, Васил Кьосев, който заедно със сина си работи в жандармерията в столицата. Баща и син вчера бяха обект на щурм от страна на Вътрешна сигурност, по повод разследване, за което никой нищо не знае и до момента.

"Отведоха сина ми за 24 часа, какво е направил, не знам, няма никакви провинения, даже в последните 2 дни си беше на работа, участваше в акциите, които си прави жандармерията, просто недоумявам. Твърде възможно е да има някакъв сигнал, но е въпрос на време да се разбере. Чуха се много фолклорни коментари в Симитли, които не кореспондират с истината. Май беше много шум за нищо, но изчакваме търпеливо, да видим защо задържаха сина ми и защо бе тази атака", каза още бившият полицай Васил Кьосев, познат на колегите си в полицията в Симитли, като изключителен професионалист и достоен човек.

Припомняме, че около 10 часа вчера коли на жандармерия и вътрешна сигурност влязоха в Симитли, част от екипите обискираха къщата на Васил Кьосев, другите апартамента на сина му. За акцията struma.com съобщи преди всички. До късно снощи очаквахме информация за това, какво е намерено при зрелищната операция, но от никъде не дойде нищо.

Единственото, което се знаеше, че без белезници, спокойно синът на Кьосев се качил в една от колите на колегите си. Факт е, че е задържан за 24 часа, но баща му очаква той да бъде освободен, след като бъде разпитан и се запознае, с това за което му бе приложена мярката полицейско задържане. Очаквайте подробности в Struma.com.

П. Костадинов

11 коментара
16 Юни 2019 16:30 | Т
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Така ви се пада това което се случи на Цв. Цв очаква всички подлоги.


16 Юни 2019 17:59 | Бриндо
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Я да коментира и истината от Специализирания съд и от прокурора. 30 чувала, намерено оръжие. Ей, гакащия, хайде в пенсия. Струма, пак заложихте на куц кон


16 Юни 2019 18:07 | zapoznat
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

"... Специализираният наказателен съд реши: остава в ареста Даниел Кьосев, обвинен в организиране на престъпна група, с цел пласиране на контрабанден тютюн.
По-рано пред съда Кьосев заяви, че си е взел поука и иска да се прибере вкъщи. По думите му той не се е поднавал с другите участници в групата.
Спецпрокуратурата поиска магистратите да наложат на Кьосев най-тежката мярка за неотклонение “задържане под стража”.
На 15 юни 2019 г. Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност служител от Дирекция „Жандармерия“ в МВР за участие в организирана престъпна група за нелегално проидводство и разпространение в страната на тютюневи изделия (тютюн за пушене).
Той бе задържан същия ден при операция на Дирекция „Вътрешна сигурност на МВР, ГДБОП и Специализираната прокуратура с половин тон нарязан тютюн в личния си автомобил. "--a тате, казва, че НИЩО НЕ СА НАМЕРИЛИ.....16 Юни 2019 18:19 | Да го ожалиш таткото
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Само той не разбрал, че:
"Служителят на МВР беше задържан вчера при транспортирането с личния си автомобил на 30 чувала тютюн за пушене, което е над половин тон. Същият е транспортирал нарязаният тютюн за пушене в повечето случаи с униформата си, за да не бъде забелязан и спиран от колегите си", посочи говорителят на Специализираната прокуратура.


16 Юни 2019 18:23 | бойко
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

тоя ли лапишняр бе така е като взимат такива в жандармерията като риеш некъде ти пада на гърба


16 Юни 2019 18:23 | обект
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Може верно да не знае, много сте отворени днеска като го казаха официално, а вчера мълчехте като г... зове, аре чупката оттука Васката е супер пич, сино му не е


16 Юни 2019 18:27 | Хр. Ботев 30
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Лошо възпитано дете, влезло с връзките на тате и торбите, който носеше по София. В същото време кадърни и грамотни деца ежедневно напускат страната с еднопосочен билет за чужбина. Защо те нямат тате с връзки... а такива, като това на работа в МВР, в канал на бандитите и със сервиз за ремонт на коли в Симитли.


16 Юни 2019 20:31 | Gg
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Вие какво мислите, че ТАТЕ полицай не знае нищо за това ли, мислите си, че тате полицай не е замесен ли?
Айде сега тоя дето не знаял нищо да си даде оставката и пак кравар, Че едно време пасеше крави по байрето в Симитли,


16 Юни 2019 20:33 | Gg
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Струма, Каква истина от първо лице? Пак ли ви платих за тая статия?
НАЛИ ГО ХВАНАХА МАЛКИЯ сопол на калъп с чувал четата, а той нищо не знаял? Коя е истината сега?


16 Юни 2019 22:17 | $
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

МВР е семейна фирма. Бащи, синове, дъщери, братя, сестри, снахи, зетьове и пр .Все на държавна хранилка . А който няма връзки терминал 1 и 2


17 Юни 2019 19:24 | Аххахаха
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тоя балтак апартаменти имал, на 27 години... сигурно, защото е много образован и кадърен. Рядко срещано противно, малоумно същество. Посредствено.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар