С волейболни мачове и футболни двубой започнаха Общинските ученически игри в Разлог

21 февруари 2024 20:17   2 коментара   3339 прочита


С подкрепата на ВК “Пирин” Разлог и ФК “Пирин” Разлог, днес Община Разлог проведе волейболни мачове - между училищните отбори на момичета и момичета V-VII клас и футболни двубой - между юношеските състави на четирите гимназии в града.

Общо 12 отбора взеха участие в днешните ученически игри, като за своето достойно представяне, всички участници заслужено бяха наградени с купи, медали, грамоти и предметни награди от председателя на Общински съвет-Разлог адв. Иван Димитров и зам.-кметовете на община Разлог инж. Гергана Костова, г-н Славчо Фарфаров и г-н Христо Зайков.

В спортна зала “Септември”, безапелационни победители във волейболните мачове за поредна година станаха момчетата и момичетата на ОУ “Никола Парапунов”. Челната тройка при момичетата бе допълнена от отборите на СУ “Братя Каназиреви” и ОУ “Св. Паисий Хилендарски” (село Баня), а при момчетата - от възпитаниците на ОУ “Св. св. Кирил и Методий” (село Бачево) и ОУ “Неофит Рилски” (село Горно Драглище). С медали за MVP бяха отличени Никола Ганджов от ОУ “Св. св. Кирил и Методий” и Теодора Михайлова от ОУ “Никола Парапунов”, а грамоти за участие получиха момичетата на училището в Бачево и момчетата на СУ ”Братя Каназиреви”.

На зеления терен, участие в областния етап си осигури отборът на ПГ по МСС, който победи във финалния двубой тима на ПГ по транспорт. Класирането в челата тройка бе оформено от състава на СУ “Братя Каназиреви”, след проведена среща с възпитаниците на РПГ “Никола Стойчев”. С медал “Най-добър играч”, за отлично представяне по време на финалите, бе отличен ученикът на ПГ по МСС - Ибрахим Веселинов.

Общинските ученически игри ще продължат до края на февруари, като утре (22.02.2024 г.) в ПГ по транспорт ще се проведат индивидуални и отборни срещи по шах и тенис на маса, на 28.02.2024 г. - стадион “Септември” посреща футболни отбори V-VII клас, спортна зала “Септември” - юноши и девойки VIII-XII клас, а в края на месеца ще бъдат ясни и победителите в бадминтона.


Още за: игри   Разлог   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
22 Февруари 2024 08:07 | еххх
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

E, браво - тук, Бл-д, също текат ученически игри или те не са важни...?


22 Февруари 2024 18:28 | Ангел
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея-- https://do.my/bluestone
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар