С празнична програма Дневен център за възрастни хора с увреждания „Светлина” – Благоевград отбелязва Световния ден на психичното здраве

09 октомври 2014 17:40   1 коментар   7137 прочита


Дневен център за възрастни хора с увреждания психо-социална услуга „Светлина”- Благоевград ще отбележи Световния ден на психичното здраве с празнична програма. Мероприятията започват от 10. 30 часа с откриването на изложба „Светлина от багри”. Произведенията, които са включени в експозицията, са дело на потребителите на центъра, изработени по програма „Ателие”.

Празничната програма ще продължи с изпълнения на децата от Целодневна детска градина № 8 с директор Елена Донева и с рецитал на потребителите на центъра.

Основните цели на програмата са насочени към равностойно положение на хората с увреждане, преодоляване на социалната изолация и включване на възрастните хора с увреждания в общността. В тази връзка центърът ще отвори врати за гости от 10 до 13 октомври.

Ден по- късно, на 14 октомври, Дом за стари хора „Света Петка” в благоевградския квартал „Струмско” ще почете празника на покровителката на дома. Празничната програма е с начален час 10. 30 часа.

В. Стефанов


Още за: дом   здраве   Благоевград   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
09 Октомври 2014 20:19 | ТОМИ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ И ПОЖЕЛАНИЯ ЗА УСПЕХИ В БЛАГОРОДНАТА И ТРУДНА ПРОФЕСИЯ НА КОЛЕГИТЕ И ОТ ДВАТА ЦЕНТЬРА..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар