С грижа за хората на първа линия! Шлемове и маски за полицаите от Първо и Второ ПУ на МВР в Благоевград

08 април 2020 20:54   7 коментара   5331 прочита


100 бр. маски, 60 бр. защитни шлемове за лице, 24 бр. дезинфектанти на Първо и Второ Районно управление – Благоевград. Предпазните средства са предадени на Страхил Анталавичев, началник на сектор ‘‘Обществен ред ‘‘ в ОД на МВР- Благоевград. 
Днес бяха поставени и химически тоалетни на КПП-тата в района на Антените, при навлизането в АМ „Струма“ на кръговото преди с. Зелен дол и на пътя за с. Церово. 

Както лекарите, така и полицаите са на първа линия, грижейки се за обществения ред и сигурност в града ни. Те са хората, които се изправят ежедневно пред опасността COVID-19. 

7 коментара
08 Април 2020 21:45 | До журналята от сайта
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Отнася се за горната статия, за която незнайно защо са заключени коментарите, ПР статиите и фалшивите ви ласкателства не помогнаха на Камбитов, не помагат нито на Савеклиева, нито на никой от крадливата шайка герб.


08 Април 2020 22:27 | Факт
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Прав е колегата... редовния дарител не се снима с даренията и не го прави само в единични случаи... слаб ПР бих казал


08 Април 2020 22:42 | ЦСМП
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Видяхме по ТВ какви защитни облекла имат спешните медици . От ЦСМП също са раздадени такива- от миналия век за борба с химическо оръжие. С тези ли облекла ще пазите докторите, господа ? Нека първо с тях се облече управата на центъра, да поработи малко и след това да я даде на служителите си.


08 Април 2020 22:45 | Мони
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

За управляващите от герб не е важно хората да са защитени, а да се откраднат едни милиони, може би и милиарди.


09 Април 2020 10:53 | Избирател
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Направи ли ви впечатление как депутатите "дадоха" заплатите си за борбата с проклетия вирус? Да, след 15 часа "дебати"! Това показва каква "къндарма" е била и колко "от сърце"са дадени" техните пари за благото на народа, който ги прати там и им плаща същите тези заплатки от по няколко хиляди лева! И Едните, и Другите! Ама сега ще се снимаме с торбичките и ще забраняваме коментарите, защото съзнаваме, че няма да са много лицеприятни. Да висим и хвалбите на другия депутат -Ал. Мацурев, който тръби във фейсбук, че видите ли, той е инициаторът за масовото тестване в Банско?! Да! Той дрънка звонци активно и толкоз! ЩО ЗА НАГЛОСТ! С такива прояви не виждам никакво смирение, покаяние, човечност, за да съм оптимист за бъдещето ни. Жалко, че изпуснахме и този "влак"! Показа се и висок интелект-цитираха се мисли от Гьоте, Шилер... на най-високо ниво. Но не показаха, че познават нашият си Алеко Константинов, че "и едните, и другите са маскари". Спрете да "си ги мерите" публично, господа! Извинете ме, ако можете.


09 Април 2020 13:56 | Истината
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Незнам какво са дали, но не съм видял и стотинка от депутат през живота ми... видял съм как крадат, а заплатите ползват като джобни пари...


09 Април 2020 21:43 | �������
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ЦЯЛАТА СИСТЕМА НА М. В. Р ДА ГИ ХВАНЕ КОРОНАТА ВИРУС И НИТО ЕДИН ДА НЕ БЪДЕ ИЗЛЕКУВАН НА ЧЕЛО С Б. Б.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар