С дарение от Холандия бяха подпомогнати нуждаещи се от община Сандански

20 декември 2017 22:42   1 коментар   4893 прочита


Дарението на холандската фондация „PROMOTIE” и тази година зарадва много нуждаещи се в навечерието на Коледа и Нова година. То е на стойност 8 312 лв. Бе разпределено между ветерани от войните, военноинвалиди, потребителите на резидентните социални услуги, функциониращи на територията на община Сандански, най-тежките случаи от включените в проекта „Независим живот за гражданите на Сандански“, личните асистенти от Национална програма „Асистенти на хора с увреждания“, някои от най-тежките случаи на лица, подали молба до Кмета на община Сандански за безвъзмездна финансова помощ, лица подадени от отделите „Социална закрила“, „Хора с увреждания и социални услуги“ и „Закрила на детето“ при Дирекция „Социално подпомагане“ - Сандански

Всички, общо 300 хранителни пакета, на стойност 28 лв. единия, съдържащи най-необходимите хранителни продукти, бяха предадени лично на адрес. Кметовете на населените места раздадоха пакетите на хората от своите села.

Ръководството на общината прецени, че в тези светли дни преди Коледа трябва да се зарадва всеки човек, а най-вече хората в неравностойно положение и социално слабите.


Още за: фондация   случаи   проект   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
04 Януари 2018 06:16 | Бай Данчо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво Кмете, с чужда пита ПР правиш!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар