С 34 гласа „ЗА“ общинските съветници избраха д-р Вл. Таковски за представител на Община Благоевград в комисия за изработване на областна здравна карта

17 май 2022 12:42   3 коментара   3903 прочита


На днешното извънредно заседание на Общински съвет Благоевград  д-р Владимир Таковски бе избран единодушно за представител на Община Благоевград в комисия за изработване на областна здравна карта.

Проектът на областната здравна карта е по зададена от  Министерство на здравеопазването методика. При изработването ѝ ще бъде отчетена информация за първична извънболнична помощ, брой на практиките по обща и дентална медицина, минимален и максимален брой пациенти, регистрирани в дадена практика, брой преминали пациенти  през всеки здравен център, потребностите на населението от здравни грижи, легловата база, апаратурната обезпеченост, брой лекари и медицински персонал.

На извънредното заседание днес местните парламентаристи гласуваха изменение на Решение № 166 по Протокол № 9 от заседание на Общински съвет Благоевград, проведено на 29.05.2020 година, като в т. 2 заличава от поименния списък на Временна комисия (Комисия по номинация) за избор на обществен посредник на територията на община Благоевград, г-н Ивайло Червилов и избира за член на комисията г-жа Милена Бунцева.

След изчерпване на дневния ред, председателят на Общински съвет Благоевград Радослав Тасков закри заседанието.

3 коментара
17 Май 2022 17:37 | бубайко
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

До кога този мухъл ще се бута навсякъде? Този е позор и за медицината- алчен, злобен, некадърен и за града.


18 Май 2022 01:45 | ���ДЖУСА
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

КАДЪРЕН И НЕ Е АЛЧЕН БИМ БООО ТИ ЗАВИЖДАШ. П .П .ИСТИНАТА НЕ БОЛИ ДАЖЕ И ОДЗАД НАЛИ.. БИМ БООО.


18 Май 2022 19:06 | запознат
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Добър лекар, но лош човек. Алчен и нагъл! Горния коментиращ ДЖУСА явно е негов приятел и затова пише суперлативи за него. А той е лош и алчен човек! Същата лошотия беше и майка му
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар