РЗС: Искаме отвод на съдията от АС-Благоевград Шекерлийски!

20 ноември 2015 09:32   11 коментара   10822 прочита


От партията на Яне Янев заявяват, че няма да се явят на делото, ако съдията не бъде сменен

Лидерът на РЗС Яне Янев и шефа на правния отдел на партията адв. Емил Василев поискаха отвод на съдия Иван Шекерлийски от Административен съд – Благоевград по делото за касиране на изборите в община Сандански.

Никой не оспорва правото на магистрата да реши дадено дело по вътрешно убеждение, но не и преди да са изяснени всички относими факти и обстоятелства, което може да стане единствено след събиране на всички релевантни доказателства.

Няма как обаче да се изясни едно дело, когато са отхвърлени практически всички доказателствени искания на жалбоподателя и неговия процесуален представител.

РЗС има данни, че Шекерлийски е заставен да не си прави отвод и да претупа делото . Ако Шекерлийски не си направи отвод ние няма да се явим на делото днес 20 ноември 2015 г., петък от 13:30 ч. и ще предприемем действия чрез, които ще покажем нагледно корупционни зависимости в Административен съд - Благоевград.

РЗС остро осъжда поръчковото правораздаване и счита, че в условия на демокрация чрез съдебни решения да се легитимират груби фалшификации на изборните резултати е недопустимо и опасно за правовия ред в страната.

11 коментара
20 Ноември 2015 10:04 | старогражданин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Движи ли се автобус по линията Петрич-Сандански-Благоевград-Съдилища ??


20 Ноември 2015 13:13 | петтричанка
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Г-Н ЯНЕВ - НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ДЪРЖАВАТА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ - МУТРИ - И ВИЕ ГИ ПОДКРЕПЯТЕ КАТО КОНСУЛТАНТ - КАТО СТЕ ТОЛКОВА НЕДОВОЛЕН ОТ СИТУАЦИЯТА - ИЗЛЕСТЕ И ПОВЕДЕТЕ ХОРАТА СРЕЩУ УПРАВАТА - НАС НИ УПРАВЛЯВАТ - ДС - И МЛИЦИОНЕРЩИНАТА - ДЕМЕК СИЛОВИТЕ СТРУКТОРИ - ЦВ ЦВЕТАНОВЩИНАТА - РЕКЕТА - МАЛТРЕТИРАНЕТО - АЗ СЕ ЧУДЯ НА ВАС И РЕФОРМАТОРИТЕ - КАКВО ТЪРСЯТ ДО ГЕРБ- ОСТАВЕТЕ ГИ ДА УПРАВЛЯВАТ С ДПС - ТЕ И ТОВА ИСКАТ - НЕКА СИ СТРОШАТ ГЛАВИТЕ - АЗ И МОЕТО СЕМИЙСТВО ГЛАСУВАХМЕ ЗА ГЕРБ - НО ПОВЕЧЕ НИКОГА - ДАЖЕ ОБМИСЛЯМЕ ДА НАПУСНЕМ БЪЛГАРИЯ - ТАКАВ ДИКТАТУРА НЕ Е ИМОЛО И ПРИ Т ЖВКОВ


20 Ноември 2015 17:24 | за Яне ЯНЕВ !
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

за голямия ЦИРК !!!Кандидатите за съветници или кмет, които заемат държавна или общинска служба с ръководни функции или са пряко служебно ангажирани в произвеждането на изборите, прекъсват изпълнението и след регистрирането им и излизат в платен служебен отпуск.
Котев, тия активиските на ГЕРБ що ги турихте в службата по земеделие - гр. Сандански без нужното образование и са у листите на ГЕРБ за общински съветници .....що не са отпуска !
г-н Котев, тия активиските на ГЕРБ що ги турихте в службата по земеделие - гр. Сандански без нужното образование и са у листите на ГЕРБ за общински съветници .....що не са отпуска !
Почвате с нарушение на закона за местните избори !! преди да сте станали Кмет ...егати гербаджийските изцепки ..
ЗАЩО общинската избирателна комисия не се само сезира ....
ЗАЩО централната избирателна комисия не се само сезира ....
тук няма нищо да стане .....всичко е гипсирано от страх .....това е положението, властта е у ГЕРБ ..е те си правят що си искат...


21 Ноември 2015 06:56 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

областния Управител нищо няма да предприеме срещу тотевите зулуми, това е цената на уговорката .....с Тотевите золумаджии, не подхранвай хората с празни надежди ..
ТРЯБВА ДА ИГРАТ ТОЯГИТЕ, ИНАЧЕ УПРАВИЯ НЕМА ...и нема да има ...
от г-н Михайлов и г-н новия Кмет Котев нищо не става - наложителна е смяната на г-н Гикенски управител на УВЕКС и гл. архитект на г- жа Община Сандански Терзиева, но точно това е уговорката с ГЕРБ да не се пипат ! срам за ГЕРБ ! и това срамно ТКЗС дето е направи - това е да се продължи Андон Тотевия грабеж ..


21 Ноември 2015 07:02 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Между двата тура г-н Котев успя да назначи свои хора в селските кметства за добре свършената работа в изборния ден на първи тур. Разочарование, и доказателство, че не ни чака нищо ново. Просто смяна на имената. Кирчо се оказа добър ученик на Тотев - всички хватки добре е усвоил и след втория тур се сдуши с Тотевите хора !


21 Ноември 2015 07:30 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

На 26-ти съм в Сандански. Току-така не реших да се срещна и с Михайлов и с Вас там, на место. Да се види има ли светлина в тунела. До тогава съветниците от РЗС да положат клетва. И да присъстват на сесиите. В дясно от БСП освен Герб не остана нищо за реформиране или цепене. Всичко е нацепено на трески и дали файтоните ще са 20 или 30-все тая. Имате неотложни проблеми за решаване и бутането и ръгането може да е ефективно само там. Пак си работете за касирането, но не си губете правото на глас от трибуната в съвета.


21 Ноември 2015 07:47 | за старогражданин
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ТРЯБВА ДА ИГРАТ ТОЯГИТЕ, ИНАЧЕ УПРАВИЯ НЕМА ...и нема да има ...
Кмета от ГЕРБ г-н Котев втора седмица нищо не прави, поне да изкара на яве, некой от тотевите зумуми ..нищо
Държи още тотевите пенсионери на ясла ....това ли е очакваната промяна от гражданите на Сандански, толкова афиширана преди изборите ...


21 Ноември 2015 08:22 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

какви са Ви мотивите за прекратяване на договорите с ЛАФКА .....защо не излезете с открито лице пред гражданите ....защо ....??? някой е сгрешил или .....?!?!?! нещо друго


21 Ноември 2015 08:56 | за Кмета КОТЕВ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Какви компенсации трябва да плати община Сандански при прекратяване на договорите с ЛАФКА .....защо г-н Котев не излезете с открито лице пред гражданите ....защо ....??? някой е сгрешил или .....?!?!?! нещо друго... тия договори кой ги е състави, кой ги е подписал ....защо се криете как миш ...кой е подготвил тези договори подписани от г-н Кмета ТОТЕВ ..г-н Котев това ли е откритото Ви лице към избирателите !?!?!


21 Ноември 2015 09:52 | старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Много се съмнявам, че Герб и РЗС имат достатъчно хора да заместят веднага всичките тотеви пенсионери. Ако бяхте толкова силни щяхте да си осигурите еднопартийно мнозинство в съвета.


21 Ноември 2015 10:29 | за старогражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

РЗС-тия са алт от сякъде-- отсвирени са ! участието на РЗС ще легитимира в обшинския съвет ще легитимира това престъпното ТКЗС.
Тия тотеви пенсионирани хиени що продължава Кмето да ги държи у общината ще го изядат скоро ....и хак да му е .....разпада на ГЕРБ ще тръне от Сандански ....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар