РЗС: Царете на имотните измами лъжат безцеремонно!

24 април 2019 14:32   7 коментара   14882 прочита


Цял мандат хората на Цветан Цветанов в Сандански лъжат и мажат за всичко, което ги питат в общинския съвет представителите на РЗС. Така стана и тази сутрин. Кмета Котев нагло излъга, че вуйна му Фикинчева не е назначена от него. Прилагаме протокол №4 от 16.09.2016 г., от който е видно че е назначена по негово време, тъй като той е встъпил в длъжност ноември 2015 г. и чрез скалъпен конкурс я посочва за шеф на отдел местни данъци и такси, за да прикрива дължимите суми на роднинските хотели.

Яне Янев няма нито първи, нито втори братовчед в общинската администрация и той би се радвал да разбере кой е този „братовчед“, особено ако бъде уволнен, тъй като Котев и екипа му съсипаха града и заслужават уволнение.

Идват най-светлите дни за всеки християнин, нека поискаме смирение и духовно уединение. Не искаме, особено тези дни да обременяваме съзнанието на хората със сбъркания модел на управление. След празниците ще покажем факти и документи, след които и най-наглите ще спрат да се перчат.


Още за: РЗС   длъжност   модел   Още от: Общество

Принтирай статия
7 коментара
24 Април 2019 14:45 | Само РЗС
Оценка:
20
 (
28
 гласа)

Само така трябва Яне, щом къщата не е на Манолев да се бутне и да се въстанови стария вид на местността да видиш тогавакакъв вой ще е от към село Кулата, щом на циганите бутат къщите да бутнат и тази


24 Април 2019 15:21 | Иван Кочев
Оценка:
16
 (
24
 гласа)

Яне Янев ги попиля тези ! Само той може да се справи с такива нагли типове ! Има ерудиция, смелост и истински милее за Сандански


24 Април 2019 16:50 | Калин Терзийски
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Абе Киро що не си подадеш оставката доброволно ? Искаш доброзорно ли да те изхвърлят


24 Април 2019 17:39 | Лиляна Лалева
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

Много хора в града ме познават. Работих на отговорна длъжност години наред. Участвала съм при провеждането на много конкурси. Много често, изборът на кандидат беше в резултат на натиск, упражняван отвън. Видях много нагласени конкурси . Но този протокол с който се определя като най - достоен кандидат близък роднина на Кмета, ме порази. Назначената служителка, най-вероятно е държавен служител по смисъла на Закона за държавния служител. А който познава Закона, знае, че не могат да бъдат в йерархична зависимост, роднини до четвърта степен по права линия, както и роднини по сватовство. Тук очевидно това изискване е нарушено. В предаването на Хикимян, чух Кмета да казва, че са му правили проверка във връзка с роднинските назначения. И как господин Кмете, проверяващите не видяха нарушението на ЗА и ЗДСл? Вие имате ли отговор? И не е ли вярно че кадрувахте в Общината и искахте смяна на служители с доказан професионализъм, за да поставите свои хора на всички възлови места?


24 Април 2019 23:18 | До Лалева
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Г-жо, всичко, което казвате, е вярно. Но е редно да кажете на другите вие колко роднини назначихте по нечестен начин. Ако не искате да кажете, да ги кажем ние. Всичко се знае. Изисквате разни неща, но самата вие не сте ги спазвала, когато нещата зависеха от вас. Известно ли ви е колко хора още се оплакват от вашите поразии и скоро няма до ги забравят? Не използвайте този случай, за да си правите евтина реклама.


25 Април 2019 01:32 | Петричанец
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Така е във всички градове за съжаление. кмета назначава с измислени конкурси а общината плаща с парите на хората . Ако кмета беше частна фирма и обявяваше конкурс не би назначил сулю и пульо защото трябва да заплаща от заработените пари на фирмата. Така че ако навърти некадърници и роднини около себе си сам ще се унищожи . А КАТ плаща Народа що да не сложи всички роднини на хранилката. Управиа не е имало никога нема ни да има ако ние си кротуваме кат овци


05 Май 2019 13:07 | Гражданин
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Повече не искаме кмет като Котев- крадец и лъжец!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар