РП Кюстендил с обвинителен акт: Майка на 14г. момиче застава пред съда за развратни действия с малолетната и дъщеря

24 февруари 2024 08:09   6 коментара   21487 прочита


Любовникът на Димитрина склонявал детето да наблюдава действителни полови сношения между лица от различен пол, а тя следяла зорко как върви процеса на "обучението"

Приключи разследване срещу мъж и жена, осъществявали развратни действия с малолетно момиче. До дни застават пред магистратите по няколко текста от Наказателния кодекс. 

Районна прокуратура – Кюстендил внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Георги. В. (на 54 години) за извършени престъпления 
Обвиняемата Димитрина. Д. сама отглеждала дъщеря си, родена през 2007 г. 

През 2016 г. в интернет сайт жената се запознала с Георги. В. Впоследствие двамата се сближили. Мъжът я посещавал в дома й, който тя обитавала заедно с малолетната си дъщеря, полагал грижи за тях. Водел ги и на почивки на различни места в България - в курорт Боровец, с. Кранево, гр. Банско. По този начин целял и се сближил с майката и дъщерята. 

В периода от м. юни 2016 г. до м. юли 2018 г. обвиняемият извършил действия с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14 годишна възраст. 

В съучастие с майката на пострадалото момиче – обвиняемата Димитрина Д., обвиняемият склонявал детето да наблюдава действителни полови сношения между лица от различен пол. 

От страна на обвиняемия престъплението е извършено чрез положение на зависимост, а от страна на обвиняемата Д. Д. - чрез положение на надзор, в качеството й на майка и законен представител на малолетната. 

Предстои делото да продължи в съда. 

В. Василев 


Още от: Общество

Принтирай статия
6 коментара
24 Февруари 2024 08:52 | Поебльото
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Не му е стигнало да опъва майката, че и на малкото е опитал. Я го пратете при бай Ставри, там неговите мургави братя ще му райберомат ануса до максимален диаметър!


24 Февруари 2024 11:35 | Ангел
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone


24 Февруари 2024 11:39 | Баце Бог Бойко
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Бой с пръчки и на двамата пред общината в Кюстендил и после кастрация


25 Февруари 2024 10:23 | Банско
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Все по често излизат статии очернящи мъжете.
Това, че част от жените са ку…рви, целящи да изкарат материална изгода и измислят какви ли не извратени небивалици. Как може една майка да се чука пред лицето на дъщеря си и същата гледа 2 години! Пълна измислица, искат пари от човека, които ги в водил по почивки и ги е издържал.


25 Февруари 2024 18:54 | До горният спукан капут
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

К- са е очевадно майка ти, такова като тебе да из- Ка!


26 Февруари 2024 14:20 | Абе,
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

не закачайте електората на гроб и депесето!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар