Родители на деца от ДЮШ и фенове на Пирин на протест пред "Дъбравска" 1 в Благоевград

28 юни 2020 11:30   70 коментара   14620 прочита


Мирно протестно шествие организират  фенове и родители на деца от ДЮШ на Пирин Благоевград на 29 юни. То ще започне в 18.45 часа пред Владишкия дом и ще завърши пред административната сграда на стадион „Христо Ботев“ на улица "Дъбравска".

Както писахме причината за напрежението в ДЮШ на клуба е недоволството от освободени деца и треньори от Академията,след идването на новия директор Радостин Александров. Преди дни родителите разпространиха отворено писмо, в което изразиха недоволство от случващото се в ДЮШ на Пирин. След почти седмица мълчание от ръководството на клуба разпространиха отговор на писмото на родителите.

Ето какво написаха:

Ръководството на Пирин Благоевград излезе с официална позиция за скандала в Академията на клуба,след освободени треньори и деца. Предлагаме ви позицията без редакторска намеса:

„Уважаеми привърженици, уважаеми представители на медиите. Във връзка с изкуствено натрупаното в последните дни напрежение около нашия клуб, свързано с освобождаването на деца от детско-юношеската школа, бихме желали да изразим нашата официална позиция.

След смяната на клубното ръководство и идването на нашия генерален спонсор, нашата цел е свързана не само със завръщането на представителния отбор в елита на българския футбол, а и с цялостното преструктуриране и модернизация на клуба.

Встрани от инфраструктурните и материални подобрения, част от които вече са факт, една от основните цели на проекта е създаването на Елитна Академия Пирин, чийто отбори да участват в Елитните юношески групи на България. Което също е факт. От сезон 2020-21 г. имаме отбори в Елитните групи във възрастите U15, U17, U19. Процесът на създаването на такива тимове влючва селекция и подбор на футболисти в определените възрасти, а както е известно, броят състезатели в един отбор е лимитиран. Крайната цел на Елитна Академия Пирин е създаването на професионални футболисти, които в идеалния вариант да захранват с кадри представителния ни отбор, надяваме се и различните национални отбори на България.

За тази цел ние инвестираме финансови средства в база, методология, модерни технологии, треньорски персонал, медицински щаб и се стараем условията за работа да не отстъпват на най-добрите в Европа.

Трябва да подчертаем, че както носим отговорността,  да бъдем начело на славен клуб като Пирин, така носим и отговорността за своите оперативни решения.

Това включва избора на директор на Елитна Академия Пирин, зад който заставаме категорично и ще му предоставим нужното време, за да може да постигне резултатите, които се изискват от него.

На нашия клубен имейл [email protected] получихме покана за среща с родители на освободени деца,  насрочена за 29.06.2020.  Писмото реално е анонимно, подписано е от „Родители на деца“, което прави отговорът ни на практика невъзможен. Ние осъществяваме комуникация, заставайки с нашите имена и позиции в клуба.

В тази връзка държим да подчертаем, че поради ангажимент, свързан с представителния ни отбор (в чийто състав за лагера в Албена има 9 юноши на Пирин) президентът Ива Уорън и техническият директор Греъм Уорън нямат възможност да присъстват на едностранно насрочената от „Родители на деца“ среща на 29 юни.

Каним родителите на среща в административната сграда на стадион „Христо Ботев“, на ул. „Дъбравска“ 1  в четвъртък, 2 юли, от 19:00 ч. Във връзка с противоепидемичните изисквания на Министерството на здравеопазването срещата е планирана в зала с капацитет от не повече от десет души.

Не на последно място, ние вярваме, че поставянето на лични, индивидуални интереси на преден план и забъркването на Пирин в злободневни интриги би могло да бъде пречка за развитието на клуба, както и да се отрази върху представянето на нашите отбори. Твърде дълго време любимият на Благоевград тим страдаше от разединение. Именно за това искаме да благодарим на всички, които повярваха в идеята за развитието на клуба и ни подкрепят.

Убедени сме, че само заедно и обединени може да допринесем за по-добрите дни на нашия Пирин!

Само Пирин!

Ръководството на

ФК Пирин (Благоевград)                                         


Още за: фенове   Пирин   деца   протест   Още от: Общество

Принтирай статия
70 коментара
28 Юни 2020 11:44 | Китан
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Тука акционера, който е изнудван за пари, трябва да поведе колоната. Общински съветници, кметове да са най-отпред. Общински клуб, а гонят децата от общината. Искат пари за хотелчета и глезотии за недоносчета и приоданци.


28 Юни 2020 11:58 | Пирин
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Една поправка към статията. На шествието няма да има фенове. Феновете са си зад Пирин. Ще има 100 човека, роднини на освободените деца, 90 от които разярени македонски майки, които ще фучат срещу Ива, Таско и Радо, задето отрочето им не е попаднало сред селектираните.


28 Юни 2020 12:01 | Щерьо
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

А фирмата - менте, кога ще плати на общината наем за ползване на терените в Рилци, Падеж, градския стадион и ресторант"зелената къща"?


28 Юни 2020 12:03 | Методи Кехайов
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

На феновете им направиха фен клуб, дават им дребни пари за гориво да ходят на гостувания и хоп... вече са зад лелята.


28 Юни 2020 12:05 | Еее
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Аз ще бъда там и съч фен на Пирин, рпдителите също са фенове на отбора


28 Юни 2020 12:07 | цирк
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

Не може всички да са футболисти!!! Отколешна мечта на всеки благоевградски родител е детето му да стане футболист. Е не може да е за всички. Някой са по-добри, други - не. Накарайте детето си, ако е отстранено да набляга над уроците в училището и да си търси друго поприще. Благоевград има нужда не само от футболисти, но и от висшисти!


28 Юни 2020 12:09 | Рилци
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Навремето от калните, предните и неравни терени на Рилци и интерната излезнаха, футболисти от световна величина .Методите на Бараката, Кльоко и д-р. даваха прекрасни резултати и националният отбор беше пълен с орлета. Сега от малки ги накичвате с всякакви техники и модерни програми, а децата вземат, че от малки се помислят за Меси, Роналдо, Неймар, Мане .Само, че не им обяснявате, че всички тези футболисти са излезли от бедните квартали на Африка, Бразилия, Аржентина, Портогалия, и всички те са играли на терени, които са били кални, твърди и прашни. Бори ли са се страшно много, за да са днес това, което са. Играли са на улицата и са имали за врати камъни, както ние на времето. Сега вашите деца футболисти играят ли на улицата футбол или играят на телефоните? Възпитавайте футболистите в спартански дух (пирински ),а не както сте тръгнали с Тея модерни школи като на Лудогорец .И те силни вилни, богати, но в първият отбор не може вече 9 години да наложат поне 6 техни деца


28 Юни 2020 12:22 | Треньор
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Ива Уорън да отговори на следните въпроси-защо при този голям бюджет отбора завърши на 12 то място от 17 отбора в слабата Б група и отпадна за купата от аматьори ? Защо никой (шефиве, треньори) не поеха вината за слабите резултати? Защо искат пари от общината за направени инвестиции, а не плащат и стотинка за наем на стадиона, ресторанта, терените в Рилци, Падеж, за спортния интернат? Защо доказани некадърници като Елезов и Венко Попов са още на работа в клуба, а от няколко години тласкат отбора към дъното? Колко победи има новия ирландски треньор? Защо бяха откраднати момичетата от Спортика? Защо назначиха за шеф на школата човек изгонен от два града (Плевен и Стара Загора) за некадърност и слаби резултати?


28 Юни 2020 14:22 | Орлин махала
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

Стига пишете за разни наеми. Стадиона, терените, ресторанта и всички други неща са собственост на отбора.


28 Юни 2020 14:37 | 321
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Родителите са фенове на 99, 9% първо на свойте деца и след това на вашия клуб. Ако децата са им били от калибъра, който се търси за постигане на целите, едва ли щяха да се лишат от такива кадри. Родителите си гледат само личните интереси, децата им да играят в Благоевград и да не ходат по селата или на други места. Всеки иска детенцето му да е около него, да им е комфортно. Да си готват манджите дома, да си ходат на работа, детето им да иде, да потича на игрището малко и да се пребере и всички да са доволни. Слагат личните си интереси за личното им спокойствие пред това на отбора ви! Ако децата са им били от елитен калибър, никога никой клуб не би се отказал от тях.


28 Юни 2020 14:39 | ???????????
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Синята къща как са я купили без търг?????
Това да не е като да си купиш розови екипчета?????


28 Юни 2020 14:41 | ....
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Венко Попов на коя страна ще застане??? Той нали е представител на Общината??? Лицемери!!!


28 Юни 2020 14:43 | До Треньор
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Тя не е длъжна да ти дава обяснения, защо след 1 година начело на отбора, той не играе финал в Шампионска Лига. Хубавите неща стават бавно. Вие какво искате? Още първата година да сте навърха ли бе? Браво на жената, че избира пътя на купуване на играчи и изграждане на силен отбор. Можеше и да сте на 1во място в групата с купуване на мачове, както го правят всички. Това ли искате бе, неблагодарни псета? Браво на жената... малко ме е яд, че е от Благоевград а не от Петрич и този проект да го направи при нас. Щеше да се ползва с изключително внимание и с уникална футболна атмосфера по трибуните, каквато е присъща на нашия град. Уважавайте хората, които доброволно си хвърлят парите по клуба ви, защото ако не беше тя, сега въпроса нямаше да е "защо след първата година отбора е на 15 място в слабата Б група", а "защо отбора е на 15то място във В група без никакви амбиции". Смешни неблагодарници, вероятно родители на некадърни деца.


28 Юни 2020 14:44 | Неблагодарници долни
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Алооо разбирачите престанете да плюете и да пишете глупости. Никой от Пирин никога не е изнудвал общината за инвестициите. Общината пое ангажимент към клуба, който не изпълнява. Ако бяхме нормална държава и нормален народ щяхме на. ръце да носим Ива Уорън и Емирейтс. Но не ние винаги гледаме в. чинията на другия и завиждаме, ех как завиждаме на всеки и за всичко. Така че панелните джентълмени да млъкнат


28 Юни 2020 15:16 | Саботаж
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Не виздате ли че събарянето на тунела не е случайно - саботаж е. Да не върви работата на Б Борисов. Дотам стигнаха - да рискуват живота на хората за да саботират работата на магистралата.


28 Юни 2020 15:22 | Прави са Родителите
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Родители, прави сте. Трябва да се ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ И НА ДОБРИ И АН НЕ-ТОЛКОВА ДОБРИ ИГРАЧИ ДА СА В ШКОЛАТА. нИКОЙ НЕ ЗНАЕ ТОЯНО КАК СЕ РАЗВИВАТ ДЕЦАТА, някои не се усъвършенстват толкова бързо колкото другите, но съм виждала деца и хора които в началото не са толкова добри, но по средата и в края на обучението превъзхождат тези които се мсятат че са с талант. Това зависи от тяхната упоритост и желание да се развиват. А тези киото смятат че имат голям талант и се размързелуват и обират лаврите и лежат на голи лаври понякога изостават или имат несериозно отношение към играта като получат малко повече слава. Така че трябва да има избор за различни нива на обучение.


28 Юни 2020 15:29 | Общинар
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

"орлин махала" - с всеки малоумен коментар доказваш, че си най глупавия във форума. Стадиона, терените в Рилци, Падеж, спортния интернат и ресторант "зелената къща" са общинска собственост и общината засега ги дава безвъзмездно на Пирин и новите собственици, но след като искат общината да им плати 25 процента от направвните инвестиции от Емирейтс, то и общината може да поиска плащането на наеми.


28 Юни 2020 15:32 | Ванко
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Скоро балона ще се спука и дупелизачите около Ива ще останат с пръст в уста (или дупе)


28 Юни 2020 15:35 | Орлин махала
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Толко разбираш и ти. Само стадиона е общински, всичко друго е собственост на отбора.


28 Юни 2020 15:36 | Треньор
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Никой нв иска финал в шампионска лига, а Благоевград да има силен отбор в А група, но резултатите засега са плачевни, цифрите не са нито сини, нито червени, Пирин играе слабо, в долната половина на Б група е, отпадна за купата от аматьори от Нова Загора, допусна срамни домакински загуби с 4, 5 гола. Това е истината, на някои не им харесва.


28 Юни 2020 15:39 | Орлин махала
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Нали се сещаш, че няма как да има резултати толкова бързо. От ръководството още като дойдоха казаха, че не се борим за влизане първата година. Ето сега се сглоби стабилен отбор и догодина живот и здраве в А група.


28 Юни 2020 15:39 | Общинар
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

До "орлин махала" - не е лошо да потърсиш специализирана медицинска помощ. Лесно може да се привери, че стадиона, спортния интернат, терените в Рилци, Падеж и зелената къща са ОБЩИНСКИ. Спри да се излагаш.


28 Юни 2020 15:42 | Орлин махала
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Добре както кажеш. За зелената къща проверих между другото и си прав.


28 Юни 2020 15:43 | Треньор
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

А ако и догодина не влезем в А група, какво ще е новото оправдание? Пак ли няма да има виновни и ще се освободят 10-15 футболисти, за да дойдат други10?


28 Юни 2020 15:44 | Общинар
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И спортния интернат и терените в Рилци и Падеж са общински.


28 Юни 2020 15:49 | Орлин махала
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Догодина на 100 % влизаме. С такъв отбор е невъзможно да не влезем при положение, че няма да имаме сериозни конкуренти.


28 Юни 2020 15:53 | Ник
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Дано влезем, само дето при тези некадърни шефове, може пак да се препънем. Не йазвай хоп преди да си скочил.


28 Юни 2020 16:03 | До Орлин махала
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

И като влезем догодина, какво? Селекцията в момента се гради с футболисти, които идват са от последните отбори в А група и са застаряващи на по 35-37 години. В А група пак ли ще градим нов отбор? Пак ли ще казваме, че за една година отбор не се прави и затова сме на 15 място ?В края на тази година тези футболисти ще ги носим на ръце, а като почнат мачовете в А група ще ги псуваме. Чомбе, Калъмбов и те бяха такива обещаващи президенти, а накрая тотал щета.


28 Юни 2020 16:19 | фен
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Не знам дали осъзнавате колко уникално е това, което се случва в Пирин не само за Благоевград, а и за България. Вместо цял Благоевград да се радва и да покрепя клуба, тука е пълно с плюещи и злобеещи, които ще се молят Пирин да се провали и да не влезе в А група, за да могат да ехидничат и да хейтят. Отделно дали родителите, които преследват лична удовлетвореност и собствени цели, осъзнават колко много вредят в момента на Пирин. Оставете хората да работят, видно е че го правят със сърце и с размах, а вашата работа е да сте на стадиона и да си подкрепяте отбора. Ако Пирин не е вашия отбор, насочете се към Левски и ЦСКА. Такива хлорихънтъри в региона - бол!


28 Юни 2020 16:27 | Орлин махала
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Най-сетни един хубав коментар. Браво! От по-стари фенове на Пирин слушам, че по града пак е започнало масово да се говори за отбора и хора са в еуфория както е било едно време.


28 Юни 2020 16:36 | До Фен
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Какъв фен си бе братле ? Вие се продадохте като феновете на тиретата .И те се хванаха на обещанията на Гришата и сега ги подиграват навсякъде, че са Литекс. Лудогорец ги пляска къде си ги хване, Тея фенчета им се кланят, защото Гришата е обещал титли, че ще дойдат. Тея проекти ги знаем до 3 години като се види, че няма възвращаемост и айде пак на дъното в Б група и милиони дългове. Ако ми кажеш един такъв сполучлив проект в България и веднага ще си променя мнението .Избери си проект -демек си архитект.


28 Юни 2020 16:43 | Бил Шенкли
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Ама защо не влизаме веднага, защо не взимаме купата веднага, защо играем с тоя екип, защо не се строи козирка, защо не се строи трибуна, ама не ми харесва новия автобус, не ми харесва новата емблема, не са ми удобни новите седалки, не харесвам Елезов и Попов, не харесвам Фийни, не харесвам новия треньор на юношите, Бодуров е стар, Дюлгеров не става, не искам негри в отбора, Ива е лелка, не ми харесва, Емиратс са руски перачници, ще се спука тоя балон, не ми харесва че ми гонят детето от ДЮШ, въпреки че не е достатъчно добро, не ми харесва че взимаме деца от други школи, всички трябва да са от Благоевград, не ми харесва че общината дава бази и стадион на клуба (въпреки че Общината е собственик с 25%), не искам в първия отбор да има футболисти, които не са от школата, това са наемници и не знаят какво е Пирин, не ми харесва трансферната политика, защо са ни 11 нови футболисти, не ми харесва че даваме високи заплати.....
ЩЕ СЕ СПРЕ ЛИ МРЪНКАНЕТО ЗА НЕЩО НЯКОГА??


28 Юни 2020 16:45 | Орлин махала
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Абсолютно никой не се е продал. Ние за разлика от феновете на някои други отбори пари от ръководството не взимаме. Тия хора направих за една година повече неща отколкото някой друг е правил за последните 30 години. Който е недоволен от собствениците знае къде е стадиона нека да иде да им го каже.


28 Юни 2020 16:51 | фен
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

До сега такъв проект в България няма. Не знам защо ми искаш да ти давам подобен промер, като това което става в момента в Пирин е уникално. Общината със своите 25% нали е гарант за развитието на Пирин в правилна посока. Ако видят, че нещо не е като трябва, че се перат пари, трупат се задължения, не се плащат заплати, да сигнализират. Феновете също трябва да са коректив, но само когато има защо.


28 Юни 2020 16:53 | Цар футбол
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

До колкото се разбира от всички статии до тук родителите искат да не се освобождават деца макар и да са във втори отбор както се твърдеше. че ще има и няма да се гони нито едно дете. Във футбола никой не може да каже дали едно дете на 12 - 13 - 14 или 15 години ще сатане футболист даже този някои да е Гуардиола, Клоп или Сър Алек, но с едно такова освобождаване може да провалите целия живот на едно такова дете като му отнемете спорта и го изхвърлите на улицата при цигарите, алкохала и наркотиците. Да трябва да има освобождаване, но то да е на 17, 18 и 19 там вече отсяването ще бъде и доста по-малко, защото в тази възраст вече и много сами са се отказали поради причината, че могат да си правят самооценка и се ориентират в други неща.


28 Юни 2020 16:54 | 1312
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Успехи за 1 година или 2 постигат отбори, които масово купуват мачове. Искате бързо и купуване ли бе смръдльовци. Ръководството ви не заслужава глупаци за фенове, като вас. Родителите да го духат. Защитават личните си интереси и слагат личните си интереси пред интересите на клуба


28 Юни 2020 16:57 | до Орлин махала
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Добре, направили, направили. Кажи за една година, какво толкова са направили, айде? Какви са Тея грандомански неща, които направиха ? Коко Динев навремето в Сандански ги прави Тея неща и от В група ги вкара в А, стадиони ремонтира, селекции прави, играчи трансферира, треньори и т. н ..Към днешна дата Вихрен са във в група


28 Юни 2020 16:58 | До Цар Футбол
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Дай да държат тогава 5000 деца и да ги чекат да станат Роналдо. Ти малоумен ли си бе, цървул. Гледай си некадърното дете и когато го изгонят го пращай да играе на друго място и да се бори за това да се докаже. А не да е свикнал всичко на тепсия. ОСтавете ги сами да се справят. С освобождаването трябва детето да се амбицира а не както го учите вие да са п*тки и да се отказват и всичко да им е на тепсия. Навсякъде по цел свят най-добрите остават. Другите си търсат пътя, пък ако са слабохарактерни мрънкала и женственяци нека се отказват. Тъкмо ще се лиши футбола от мрънкала и келеши свикнали да получават всичко на тепсия без да се борят.


28 Юни 2020 17:01 | До Цар Футбол
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

За една година какво искате вие бе? Шампиони на БГ? Вие малоумници ли сте? Кой прави за 1 година от нулата отбор? Вижте каква селекция се прави в момента, втората година. Тапаци малоумни некадърни. Трябва да се радвате, че някой инвестира колосални суми пари в отбора ви, а не е отишал на други места, където ще го носят на ръце. Неблагодарни паразити! Направете си клуба заложник на родителски интереси, тъпаци умрели.


28 Юни 2020 17:06 | Орлин махала
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Не мисля, че трябва да ми даваш за пример Вихрен и тоя селски тарикат Динев. Тия хора има доста повече пари от него и са амбициране един ден Пирин ако има сила да играе в Лига Европа.


28 Юни 2020 17:13 | Тц,тц
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Орлин махала и 1312 в коментарите си не спряхте да пишете, че за една година са направили неща, които до сега не са правени и в България, че няма такъв проект, а сега обърнахте плочата, че за една година какво сме искали? И Спас Русев има много пари, но не стана с Левски шампион. Свалете розовите очила. За една година исках Тея вкарани пари да ни вкараха в А група и сега да се градеше селекция около ядрото, което трябваше да ни вкара от Б група в А .А не една година нулева в Б група, втора година с нов отбор в Б група, трета година от управлението на това ръководство в А група и пак на ново изграждане на отбор и вече борба за оцеляване с оправдание, че отборът не е обигран и има много нови момчета


28 Юни 2020 17:14 | Цар футбол
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Мойто дете е на 6 години и не мисля за освобождаване и за нещата, които говориш. Макар, че не трябва да обиждаш така грозно аз исказвам мнение. И не казва, че не са направили нищо, че трябва за една година да постигнат много аз говоря за децата. Доказано е и то с доклади и изследвания на анализаторски компании, че децата които ги водят добри и титуляри до 14 години процента на професионални футболисти илзезли от тях е по-малък от тези, които дотогава са им били резерви. Това нещо е изследвано в Холандия, която може би е най- добрата за развитие на млади таланти. А ти продължавай да обиждаш. Аз съм се занимавал с футбол 25 години и не мисля моя син да го напъвам за футбола, но може покрай спорта да израстне и да не се занимава глупости. Първо чети и после обиждай, незнам защо сте толкова войнствено настроени


28 Юни 2020 17:19 | Орлин махала
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

И ти така си пишеш колко да не заспиш. Аз говоря, че не може да искаме високи резултати за 1 година, защото за толкова кратко време отбор не се прави. А за това какво са направили става въпрос за колко пари са инвестирали в автобус, школа и т. н. . Двете неща са коренно различни


28 Юни 2020 17:41 | До Орлин махала
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Братленце !Още по първите трансфери, които направиха през изминалата година си личи, че някой ще се облажи много покрай тях .Напълно ненужни футболисти докараха, които в мачовете не показаха класа за Б група и то чужденци. Хората не разбират от футбол и разни мениджъри и измамници ги съветват лошо. Забележи, че не споменавам школата въобще .Тази година също ще дават високи заплати на футболисти, които са на края на кариерата си и догодина не може да се разчитат на тях да изнесат сезона, а и нямат игрова практика. Уважение към тях, но преди всичко Пирин ми е по-важно. Един ден на тези собственици, колкото и да са им чисти намеренията ще им писне да дават, без да получават.


28 Юни 2020 17:48 | Орлин махала
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Еми в момента в отбора има към 8-9 юноши от школата. Нека живне малко школата и няма да е далече времето, когато пак ще почнем да изкарваме качествени играчи.


28 Юни 2020 17:56 | До Орлин махала
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

В съвременният футбол, филм като да даваш пари и да чакаш години да стане чудо няма. Видя едни три месеца без футбол, колко отбора бяха пред фалит и освобождаваха звездите си, защото не искаха да си намалят заплатите.


28 Юни 2020 18:09 | Елката
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Абе еееей лизгари, тая куха фирма Емирейтс няма нищо общо с ОАЕ, само от сайта, на един средно интелиген среднист, ще заключи, че тия са пирамида ! Нап да не би да ги разследва за средствата, които наливат в Пирин, като каца без дъно? Перачница на пари е това!
И ЗАЩО ПОСТОЯННО СЕ ГОВОРИ, ЧЕ ТОВА Е АФЕРА НА ПЕЕВСКИ?


28 Юни 2020 18:11 | Боре
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

И какво толкова за 1 година направиха новите собственици, че б толкова ги хвалите, че уж даже през последните 30 години никой не го бил правил?


28 Юни 2020 18:38 | Пирин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Повечето местни футболисти се изнасят със светлинна скорост когато в отбора свършат парите. И няма никакъв сантимент у тях. Тогава защо да се лансират местни като за тях Пирин е просто един трамплин за някъде?


28 Юни 2020 18:39 | Луд фен
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Браво на Фен и Бил Шенкли, по точно не може са се каже. Майките да си командват мъжете в къщи, клуба има кой да го ръководи и се справя доста добре


28 Юни 2020 18:50 | Методи
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Само дето пиринката се ръководи от некадърни самовлюбени нарциси.


28 Юни 2020 18:50 | До луд фен
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Браво, браво господине, ама после вие първи почвате да псувате и да се метате по мрежите на сектора, за да псувате треньорите и футболистите. Заради вас клуба плаща глоби. Заради вас ликенца вкараха полицията в сектора и дрегера за алкохол.


28 Юни 2020 18:51 | Фен
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

До Пирин-чуждите футболисти не се ли изнасят като няма пари? И защо и сега връщат бивши футболисти на Пирин?


28 Юни 2020 19:50 | сламаро
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

ееей смешници, муфтари, Телезовци и Дацевци-да ви еба майката проста-дебелите гъзове си редят пасианса и гепят кинтите от Прасчо, а вие на фенове ми се праите-УЙ ЗА ПЕРУН


28 Юни 2020 19:58 | Сссс
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

На тренировки са виновни треньорите, в училище са некадърни учителите, в живота шефа им е виновен, а те милите раними дечица, стига сте ги дондуркали и все някой ви е виновен. Никой не ви е длъжен за нищо, като не ви изнася си запишете детето в друга школа, тия същите родители са, па я нема им стъпим на стадионо, ПА АКО ИСКАТЕ СТЪПВАЙТЕ, ОЩЕ ПО ХУБАВО, ГОСПОДА ПРОФЕСОРИ


28 Юни 2020 21:36 | курти
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Тази женичка Мария ли се казва, не знам, ама вкарайте й детенцето обратно в школата, та да се съпре най-сетне. То толко рев, толко клевети, толко подривна дейност... мани мани.... Те другите деца като видят, че нейното е некадърно и не става за нищо сами ще го емнат и ще го изолират. Естествен подбор.


28 Юни 2020 22:20 | абв
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Това може да се случи само в Благоевград. Шепа афектирани мамчета да държат като заложник цял клуб. Никъде другаде го няма това.


28 Юни 2020 22:39 | Зарко
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Значи мамчетата са виновни за слабите резултати.


28 Юни 2020 22:45 | Учуден
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Некой ако знае какво се цели с тая патардия да ме светне


28 Юни 2020 23:18 | абв
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

За слабите резултати в школата в последните 7-8 години са виновни преди всичко старото ръководство. Идва ново ръководство, прави опит за промяна към по-добро и е посрещнато на нож от афектирани родители. И аз съм сигурен, че тези афектирани родители ще правят всичко възможно да саботират работата на школата докато не им се удовлетворят исканията. Пак повтарям, такива работи само тука могат да се случат.


28 Юни 2020 23:26 | Зарко
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Старото ръководство (Елезов и Венко) е и сегашното ръководство. Защо те никога не са виновни за слабите резултати на мъжкия отбор и на юношите?


28 Юни 2020 23:37 | Да
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Днес гледах контролата с Черноморец и да ви кажа ентусиазма ми взе да се изпарява. Много слабо представяне. Лошото е, че не видях поне желание за игра. Прехваления шотландец не знае къде се намира, Златинов също, целия отбор пълна трагедия. Мисля си, че и тая година ще берем много срам и ядове. Явно проблема в голямата си част идва от Фийни - не става за тази професия.


28 Юни 2020 23:38 | !!
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Да изгониш деца трениращи по 6, 7 години без никакво обяснение -това ли е промяна към по добро. Да не забравяме, че същото това ръководство даваше обещание, че всяко Дете ще тренира. Деца изгонени по грозен и травмиращ начин


28 Юни 2020 23:46 | Човек
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

От всичко изчетено дотук разбрах, че в този град никой, ама никой не разбира от футбол... А фирмата, чийто представител е Ива Уорън, е в Благоевград само НЕ и да развива футбол, отбор и школа. Мислите, че се процедира по правилния начин, но не, няма нищо общо с правилен спортен мениджмънт и маркетинг, пълна бутафория и цирк. А доколкото до футболистите, които величаете до небесата, че са истински пиринци, истината е, че дойдоха само за пари. Истинските пиринци са тези, които работиха години наред без заплати, постоянно с трудности и лишения. А за феновете какво да кажа... това са хора, които па хал хабер си нямат от футбол, при поредния провал, ще чуете нова песен...


29 Юни 2020 00:08 | омръзна ми да чета глупос
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Стига с тоя грозен и травмиращ начин вече. Проглушихте ушите на всички. Всеки един неуспех е травмиращ за слабите и стимул за силните Май нещо друго ви е проблем не освободените деца. На децата на които им се рита веча са в други отбори.


29 Юни 2020 02:09 | Сссс
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Същите тези родители и подобни, правят това и с училището... Тая госпожа не може, тя е глупава, тая е еди каква си, '' ПА Я КЕ СИ ЗЕМА ДЕТЕТО И КЕ ГО ПРЕМЕСТА В ДРУГО УЧИЛИЩЕ-ИЗНУДВАНЕ'' ИЗВИВАНЕ НА РЪЦЕ, НЕ Е САМО ШКОЛАТА НА ПИРИН, ПА ПРЕМЕСТЕТЕ ГИ В ДРУГА ШКОЛА, ЕДНО ВРЕМЕ ИЗГОНЕНИТЕ ОТ ПИРИН ХОДЕХА В СТРУМА-МАК. СЛАВА, И СЪЩИТЕ СЛЕД ДОБРА РАБОТА ШКОЛАТА НА ПИРИН СЕ СТРАХУВАШЕ, САМО ДА ВИ КАЖА, БОДУРОВ, МАНОЛЕВ СА ОТ ШКОЛАТА НА СТРУМА-МАК СЛАВА, НЕ ОТ ПИРИН, Е ПИТАЙТЕ ГИ?


29 Юни 2020 23:48 | KC
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Абе и ти ако пратиш детето си да учи нещо 6-7 години и после го изгонят няма да ти е хубаво. Това е загубено време загубени надежди.


30 Юни 2020 07:33 | ....
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Венко Попов не се крии. Плащаме ти ние с нашите данаци!! А ти мълчиш


30 Юни 2020 13:27 | blagoevgrad
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

и са кво стана ...Илко Христов не става за Пиринката, ама става за Лудогорец, честито на Илко и на всички тъпи платени олигофрени, които защитават това лайно, кога Илко тренираше деца, тоя още не е бил роден, ЯЖ МИ К*РО СИМИТЛИ


02 Юли 2020 09:55 | @@@
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Вервайте че на некой му дреме за вашите деца. Лични интереси прикрити зад загриженост.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар