Респект и поклон! Майка на 3 деца от Кюстендил стана доброволец в борбата срещу КОВИД 19!

01 декември 2020 10:30   5 коментара   10514 прочита


Ангелина Дочева се среща със заразата "очи в очи"! " Смисълът в живота е да помагаме на другите и да оказваме подкрепа! Моята помощ е реална, казва младата жена.. 

Смисълът в живота е да помагаме на другите и да оказваме подкрепа! Моята помощ е реална. Станах доброволец в Ковид отделението на болницата в Кюстендил., това съобщи, журналистът в национална телевизия,  Ангелина Дочева. " , Struma.com разбра ,че Ангелина е майка на три деца ....

Ще отделям по няколко часа на ден, докато болните започват да намаляват. Прикачиха ме към санитарката и двете медицински сестри. Ситуацията тук е тежка. В момента са настанени 80 заразени, за които в една 12- часова смяна, се грижат само един доктор, две медицински сестри и една санитарка. Казват, че вече са много уморени. работата е много динамична.

В болницата като цяло липсва медицински персонал, повечето техни колеги се страхуват да работят в ковид отделението. А не е страшно, има специално облекло и защитата е на 99 %. Ако познавате някой, който има медицинскои образование и има желание да помогне, нека потърси д-р Величков. Сега се моля всички да оздравеят и се приберат у дома, а медиците да могат да си отдъхнат и да посрещнат една по спокойна Коледа при семействата си", казва още Ангелина, която даде невероятен пример на десетки  медици,  които избраха комфорта, пред това да се включат в помощ на колегите си.

Една млада жена ни изправи на крака, за да се поклоним пред мъжеството и смелостта и. Една майка ни развълнува с примера за Човечност, който даде на децата си и България. Бъди жива и здрава, Ангелина. Дай Боже повече хора като теб! 
Петя Георгиева.   


Още за: ангелина   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
01 Декември 2020 11:07 | 1
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Защо се търсят доброволци????? Защо не се вкара армията да помага ? Какво работят военнослужещите по време на война


01 Декември 2020 11:23 | Бачкаторка
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Българската майка е тъпа. Сега ще гледат да я пазят нищо няма да роботи само ще пречи. И има ли застраховка живот, ако умре и остави три деца на произвола. Ако не тя децата може да зарази умират и млади дори бебета. Малко са циганки за санитарки да иде в циганската махала да направи репортаж не да се бута за 1000 лева някъде. В очите и има страх, а и не са ясни може би има скрито заболяване. За това няма държава заради тъпия изрод наречен българска майка.


01 Декември 2020 11:57 | Скаптопара
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Браво, човек със сърце, който не може да стои пасивно в тази ситуация!


01 Декември 2020 15:53 | Енженер
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Абсолютно тия хрантутовци от армията защо никъде не ги споменават.... да си дигат гащите и из поделенияна.... санитари могадпда бъдат.
А не да се спотайват като мишки, каквито сахси де но... БА на разпределение във всяко отделение, всяка помощ си е нужна


01 Декември 2020 20:47 | Антон Миленков 531
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ей, не се търпи вече омразата у тоз народ.
А за Бачкаторка: Нема да се стърпя, да ти кажа, че май ти си тъп изрод. Да ти имам аргументите и елегантния коментар. Страх в очите, дали па нема скрито заболяване... Ти имаш нескрита омраза и простотоя 9дано я различаваш от простота). За разлика от безименните, винаги си пиша името. Тъм ме е учила баба ми.
К'вото и да чиниш, твоя работа си е, ама ке си плакяш и за моабетите и за работата... Господ да ни пази от омразата!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар