Решено от ГЕРБ! Цветан Цветанов напуска парламента

26 март 2019 13:58   15 коментара   25085 прочита


Цветан Цветанов напуска парламента, остава само зам. председател на партията, който да отговаря за структурите. До това решение е стигнала Изпълнителната комисия на ГЕРБ, която е била свикана днес от лидера на партията и министър-председател Бойко Борисов.

Цветанов обаче щял да остане зам. -председател на партията. Ще продължи да отговаря и за структурите на ГЕРБ в страната. До решението се стигнало трудно, след дълго и трудно обсъждане., съобщава пик

Като най-голям защитник на Цветанов се изявил Пламен Нунев, който е човек от най-близкия му кръг. Йорданка Фандъкова, Томислав Дончев, Димитър Николов, Даниела Дариткова и др. обаче били единодушни, че това е единственият начин да се запази доверието на симпатизантите преди изборите през май. Ако остане в парламента, както предлагат някои активисти, това означава всеки ден да бъдем атакувани заради скандала с апартаментите.

Цецка Цачева и Ваня Колева подадоха оставки, ако Цветанов остане, ще е демонстрация на двоен аршин, коментирали депутати, пожелали анонимност. Според тях след връщането на Цветанов в България той ще активира своите вътрешно-партийни лобита и може да се очакват изненади.

Не било изключено да контраатакува опонентите си в партията, за да им докаже, че контролира голяма част от съпартийците си. Борисов бил единственият, който можел да му повлияе да не тръгва да воюва и отмъщава.

Борисов имал и последната дума при обсъждане на ситуацията.

Вариантът е одобрен, но Изпълнителната комисия ще се събере, когато се върне Цветанов от САЩ.

Ще проведат разговор с него и ще оповестят публично решението. Главната цел на ръководството на партията била да се ограничат щетите в навечерието на изборите за европарламент.

Цветан Цветанов е уведомен за варианта, одобрен от Изпълнителната комисия. Обяснено му било, че по този начин ще са по-малки и щетите за самия него.

15 коментара
26 Март 2019 14:10 | в изгнание
Оценка:
54
 (
62
 гласа)

Колекционирането на скъпи апартаменти е ярък симптом на акутно душевно (психично) разстройство и невротизъм, и е хиперкомпенсация на комплекси за малоценност при умствено изостанал наследствено обременен питомец на помощно училище за ретарданти със селски произход, осъзнал случайно в някаква малка степен компресираните и изтласканите в подсъзнанието му личностна незначителност, неграмотност, простотия и генеалогична дефектация на потомствен малоумен бедняк, свързан пряко с престъпната БКП, със зловещите структури на ДС и с умиращата крадлива разбойническа партия ГЕРБ.


26 Март 2019 14:29 | Бай Данчо
Оценка:
28
 (
34
 гласа)

До: в изгнание;
ЕВАЛЛЛААААА!!!


26 Март 2019 14:31 | Ники
Оценка:
-42
 (
66
 гласа)

Обе кумонисти вие открадохте всички заводи земи гори банки а един политик неможе да си купи апартамент то всеки ден се копуват хиляди апартаменти ами страх ви е ог него умее да печели


26 Март 2019 14:34 | до горния
Оценка:
45
 (
53
 гласа)

Е много сложно се изразяваш! Достатъчно е да кажеш, че е тесногръд, дребен сметкаджия, изполващ не за първи път поста си за лично облагодетелстване! За съжаление в парламента процента на такива тесногръди тарикати е много голям... и то от всички налични там партии, не само от ГЕРБ. Нямат мярка за съжаление такива дребни душици, превърнали политиката в свой бизнес


26 Март 2019 15:47 | съпартийка
Оценка:
31
 (
43
 гласа)

Е, нали няма вече да гледаме тази мазна физиономия от екрана. Наистина голям мазник беше! Сега ще се втурне от паланка на паланка да купува гласове милия.


26 Март 2019 16:00 | Хм
Оценка:
18
 (
26
 гласа)

Герб Кресна събраха ли се на извънредно събрание да обсъдят решението?


26 Март 2019 16:17 | Бай Данчо
Оценка:
29
 (
35
 гласа)

Ники, тури некоя точка, запетайка... Остави ме без въздух! Въпреки това, считам, че съм схванал замисъла! Говориш за комунисти, откраднали заводи и гори и хиляди апартаменти, които се купуват дневно. Първ
, о, тези на които се кланяш са с лилави гъ*ове т. е. нашляпали са синичко върху комунистическото червеното. Факт! И партийните книжки им се подават от джобовете. Безспорно е, че са по-лъжливи и по-крадливи от оригиналните комунисти! Прозира! Иначе си прав, че в държавата се купуват и продават хиляди апартаменти дневно, но са единици тези, който са купени след лобистки поправки на ЗУТ и заплашителни писма за проверки! Ако е вярно, че финансорвият министър е опростил дълг от 20 мил. лева, вонята е до небесата!


26 Март 2019 16:45 | 1234
Оценка:
35
 (
41
 гласа)

Народа е казал, че " Рибата замирисва от главата ". Къде е морала ??? Или морала и честността са само за нас " електората ", или простия, обикновен народ, който в провинцията работи за по 500 -600 лева . Не са прости, а сред нас има и с дипломи със специалност, но назначаването на работа става само с благословията на местния вожд.


26 Март 2019 17:39 | Мт
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

По казаното от "в изгнание". Ами ако се окаже, че агента иска да прецака резидента? Ами ако политическото решение /у нас/ влезе в противоречие с решението/оттатък океана/? Ами ако онези оттатък океана и онези, отдето изгрява слънцето са се разбрали/подобно на Ялта/? И накрая в контекста на една максима ще кажа, че алчността разрушава, а абсолютната алчност разрушава абсолютно.


26 Март 2019 19:28 | Ерд
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Зле режисиран сценарий е това.
От този на Доган е по добър все пак.


26 Март 2019 20:49 | Я
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

Чаоо на Цецо от там на Стойчевата крава Енчев Гъджата Липевия и Чаминия.


26 Март 2019 21:18 | Жоро
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Това ли е цената на апартамента? Напусни парламента!!!!


27 Март 2019 05:55 | edin
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

цвък цвък па ке мине по мекото.. кат го маанат от парламенто шо? ки има да си ги клати от левио в деснио джоб.


27 Март 2019 07:50 | новогражданин-Дупничанин
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН И ОСЪДЕН НА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР А ИМУЩЕСТВОТО ТРЯБВА ДА МУ БЪДЕ КОНФИСКУВАНО В ПОЛЗА НА БОЛНИЦИТЕ, ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ, ПЕНСИОНЕРИТЕ, ОБРАЗОВАНИЕТО, ЗА ИНВАЛИДИТЕ, СЪЩАТА ПРИСЪДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАЛОЖЕНА И НА ПРЕСТЪПНИКА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, БОЙКО БОРИСОВ И ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ КОИТО НЕ СА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ А НАРОДНИ УБИИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ. № ПЪРВИ КОЙТО Е ПИСАЛ ПОСТА ТУК Е ОПИСАЛ С АБСОЛЮТНА ТОЧНОСТ СИТУАЦИЯТА И ДЖЕНДЪРА ЦВЕТАНОВ И ПРЕСТЪПНАТА ПАРТИЯ ГЕРБ.


27 Март 2019 09:25 | старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

КГБ-Дупница поздравява КГБ-Петрич ..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар