Ремонтират Спортен комплекс „Пирин“ в Благоевград, Общината възложи изпълнението на ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД ООД

23 август 2019 15:15   2 коментара   7886 прочита


Предстои ремонт на Спортен комплекс „Пирин“ в Благоевград. Поръчката за изпълнението се възлага на фирма ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД ООД с управител Николай Стоилов. Днес Комисия, начело с началник-отдел „Обществени поръчки“ Ива Цветанова, отвори подадената документация от фирмата по двете позиции - „Ремонт на канализация за отвеждане на отпадъчни води в СК „Пирин“ и „Цялостен ремонт на съществуващ терен с изкуствена трева в СК „Пирин“.

До директно възлагане на изпълнението на обществената поръчка се стигна, след като при обявената обществена поръчка не са били подадени оферти, дори след удължаване на срока. Строително-монтажните дейности на Спортен комплекс „Пирин“ включват изрязване и отстраняване на спортна настилка, демонтаж на съществуваща канализационна тръба, доставка и полагане на пясъчна подложка, полагане на канализационна тръба, включване към съществуваща шахта, възстановяване на тротоарна и спортна настилка.

Предстоят и дейности по укрепване- разрушаване на преградни стени между съблекални, душове и тоалетна, ще се изградят и нови преградни стени. Ремонт ще бъде извършен и на съблекалните за мъже и жени. Водопроводът и канализацията също ще бъдат подменени. Втората позиция включва демонтаж на съществуваща метална ограда, демонтаж на съществуващи стълбове за осветление. Ще бъде облагороден и спортният терен.

Прогнозната стойност за ремонт на канализация за отвеждане на отпадъчни води в СК „Пирин“ е 50 хиляди лв. с ДДС, а за цялостен ремонт на съществуващ терен с изкуствена трева в СК „Пирин“ 166 080 лв. с ДДС. След отваряне на офертата на поканената фирма - ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД ООД стана ясно, че тя е подала цена от 49 938 лв. с ДДС за първата позиция, а за втората- 166 019, 15 с ДДС.

Цвети Иванова


Още за: ремонт   комплекс   Пирин   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
23 Август 2019 19:30 | НАРОДЕЕЕ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

...4-ремонт за 15 г. Малко са ви пенсиите и заплатите, нали? Наздраве, трудолюбиви, гостоприемни-мърши. И да не забравите да тропнете, хорце пред санираната панелка, на патриотични песни. Жената, ако имате и искате-може да я пребиете.


24 Август 2019 06:59 | сс,
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

МИКОВ ЦЯЛА ГОДИНА РЕМОНТИРА СЪБЛЕКАЛНИТЕ, СЕГА ПАК ЛИ, ТОЯ ГО ПРИЗНАВАМ, МАЗЕН КРАДЕЦ, НО ЗАЩО ЛОТОСА НЕ РЕМОНТИРА, ЯВНО НЕ СЕ Е ОТЧЕЛ КАКТО ТРЯБВА.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар