Ремонт на НУ "Св. Паисий Хилендарски" в Банско, кметът Икономов инспектира дейността!

22 август 2019 12:51   5 коментара   4813 прочита


Кметът Георги Икономов инспектира хода на ремонтните дейности в начално училище „Св. Паисий Хилендарски”. По време на посещението на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев, които бе в Банско по покана на градоначалника през месец март тази година, бе запознат със състоянието на началното училище и нуждата от цялостен ремонт на покрива и освежаване на фасадата.

През юли месец Общината обяви обществена поръчка за нуждите на училището, а средствата бяха осигурени от Министерството на образованието и науката.Вчера кметът Икономов констатира, че ремонтът се извършва качествено и ще бъде завършен в срок.

П. Костадинов

5 коментара
22 Август 2019 13:22 | Кметът-строител:
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Построих си къщичка със златни бидета и тоалетни, асфалтирам улици, обновявам училища... със собствени средства. На есен пак ще гласувате за мен, нали?


24 Август 2019 15:00 | истина
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ЛЕЛЕЕЕ... КАКВО ПРАВИ ТАМ И ТРЕНЧЕВА, ЕДНО ВРЕМЕ БЕШЕ ЧЛЕН НА БКП, СЕГА СИГУРНО Е ГЕРБ! УМРЕ ДА Е ИЗВЕСТНА..... АМА С КАКВО ЛИ....


27 Август 2019 22:55 | руарк
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

разбирам че някои хора са разстроени че икономов изкарва пари, но кой кмет в бг не изкарва по същия начин. Краваров лека му пръст също с неговите деца изкарваше пари.....
НО икономов направи и прави нещо видимо за банско.
завърши водния цикъл. Ако друг кмет беше на власт пак негови фирми или фирми близки до него ще взимат поръчки.
Направи улица гоце делчев. 30 години улицата беше в първообитно общинския строй.
почна да прави улица пирин, направи топовият мост, асвалтира улици. речно корито,
направи детски площадки, надяваме се да направи шосето стигащо до лифта през найден геров, направи пред църквата по хубава гледка като засадиха нови дръвчета, сега фасада на училището, уряза жиците по стълбовете, направи поне някъкъф фонтан в парка понеже 10 години там стърчеше тръба и асфалтира някои участъци.
по времето на краваров се направи в старо банско тенис кортове, чешма на долната черква, асфалт до шилигарника и тук таме козметични ремонти. асфалтираше се в ново банско и тнт.


27 Август 2019 23:01 | руарк
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

и прите за занаядчииската гоце делчев изчезнаха....
и това за десет години краваров, даже и водния цикъл не се завърши. преди него другият кмет доктор тасев там пък нишо. ок тогава бяха други времена.....
така че икономов си върши работата и изкарва пари. и друг да е и друг ще го прави.
така функционира в бг.
единствена забележка е че някои неща се правят много бавно защото повече се краде. но икономов не е единственият който надписва и взима поръчки. има и други лица чиито фирми слагат трето качество а изписват за първо.
ако икономов беше единствен то сега банско да беше направено въпреки печалбите му. но има идруги лапачи.....


28 Август 2019 22:00 | Вега
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Не ме интересува кой краде в Банско и кой не. Интересен ми е манталитета на банскалии. Дали сменят партията като мръсни чорапи? Дали всички членове на ВМРО, БСП и ГЕРБ са постоянни, или се сменят като цвета на хамелеон, в зависимост от ситуацията? Имат ли чест и достойнство тези хора?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар