Ќовините на югозападна Ѕългари€
«авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018   
   –егистрац舫абравена парола

–емонт на Ќ” "—в. ѕаисий ’илендарски" в Ѕанско, кметът »кономов инспектира дейността!


22 август 2019 12:51  5 коментара   4176 прочита метът √еорги »кономов инспектира хода на ремонтните дейности в начално училище „—в. ѕаисий ’илендарски”. ѕо време на посещението на министъра на образованието и науката  расимир ¬ълчев, които бе в Ѕанско по покана на градоначалника през месец март тази година, бе запознат със състо€нието на началното училище и нуждата от ц€лостен ремонт на покрива и освежаване на фасадата.

ѕрез юли месец ќбщината об€ви обществена поръчка за нуждите на училището, а средствата б€ха осигурени от ћинистерството на образованието и науката.¬чера кметът »кономов констатира, че ремонтът се извършва качествено и ще бъде завършен в срок.

ѕ.  остадинов

ќще за: ремонт  училище  √. »кономов ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


5 коментара

22 август 2019 13:22 |  метът-строител:
ќценка:
0
 (
10
 гласа)

ѕостроих си къщичка със златни бидета и тоалетни, асфалтирам улици, обнов€вам училища... със собствени средства. Ќа есен пак ще гласувате за мен, нали?


24 август 2019 15:00 | истина
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ћ≈Ћ≈≈≈...  ј ¬ќ ѕ–ј¬» “јћ » “–≈Ќ„≈¬ј, ≈ƒЌќ ¬–≈ћ≈ Ѕ≈Ў≈ „Ћ≈Ќ Ќј Ѕ ѕ, —≈√ј —»√”–Ќќ ≈ √≈–Ѕ! ”ћ–≈ ƒј ≈ »«¬≈—“Ќј..... јћј —  ј ¬ќ Ћ»....


27 август 2019 22:55 | руарк
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

разбирам че н€кои хора са разстроени че икономов изкарва пари, но кой кмет в бг не изкарва по същи€ начин.  раваров лека му пръст също с неговите деца изкарваше пари.....
Ќќ икономов направи и прави нещо видимо за банско.
завърши водни€ цикъл. јко друг кмет беше на власт пак негови фирми или фирми близки до него ще взимат поръчки.
Ќаправи улица гоце делчев. 30 години улицата беше в първообитно общински€ строй.
почна да прави улица пирин, направи топови€т мост, асвалтира улици. речно корито,
направи детски площадки, над€ваме се да направи шосето стигащо до лифта през найден геров, направи пред църквата по хубава гледка като засадиха нови дръвчета, сега фасада на училището, ур€за жиците по стълбовете, направи поне н€къкъф фонтан в парка понеже 10 години там стърчеше тръба и асфалтира н€кои участъци.
по времето на краваров се направи в старо банско тенис кортове, чешма на долната черква, асфалт до шилигарника и тук таме козметични ремонти. асфалтираше се в ново банско и тнт.


27 август 2019 23:01 | руарк
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

и прите за зана€дчииската гоце делчев изчезнаха....
и това за десет години краваров, даже и водни€ цикъл не се завърши. преди него други€т кмет доктор тасев там пък нишо. ок тогава б€ха други времена.....
така че икономов си върши работата и изкарва пари. и друг да е и друг ще го прави.
така функционира в бг.
единствена забележка е че н€кои неща се прав€т много бавно защото повече се краде. но икономов не е единствени€т който надписва и взима поръчки. има и други лица чиито фирми слагат трето качество а изписват за първо.
ако икономов беше единствен то сега банско да беше направено въпреки печалбите му. но има идруги лапачи.....


28 август 2019 22:00 | ¬ега
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ќе ме интересува кой краде в Ѕанско и кой не. »нтересен ми е манталитета на банскалии. ƒали смен€т парти€та като мръсни чорапи? ƒали всички членове на ¬ћ–ќ, Ѕ—ѕ и √≈–Ѕ са посто€нни, или се смен€т като цвета на хамелеон, в зависимост от ситуаци€та? »мат ли чест и достойнство тези хора?
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.