Ректорът на ЮЗУ посрещна световната шампионка по борба Биляна Дудова

14 октомври 2021 13:33   11 коментара   4760 прочита


Ректорът на Югозападния университет „Неофит Рилски“ проф. д-р Борислав Юруков посрещна днес в кабинета си световната шампионка по борба Биляна Дудова, която е студентка в ЮЗУ „Неофит Рилски“. На срещата присъстваха деканатът на Факултета „Обществено здраве, здравни грижи и спорт“ доц. д-р Миглена Симонска и заместник-деканът на Факултета по педагогика доц. д-р Даниела Томова. 

Ректорът поздрави световната шампионка за великия успех и отбеляза, че личното й постижение е гордост за Югозападния университет „Неофит Рилски“. Проф. Юруков подчерта, че успехът е 99% труд и 1% талант, затова е важно човек да бъде упорит и постоянен в усилията, които полага.

„Ти си най-добрата в този спорт и го доказа. Ще се радваме след завършването ти да продължиш с кариера като преподавател в Югозападния университет. Университетът има нужда от хора като теб“, каза проф. Юруков. 

Биляна Дудова от своя страна благодари на ръководството за подкрепата, която й оказва. Тя сподели, че борбата е мисия за нея и, че е родена да се бори. Успехът й е плод на много усилия и ежедневни тренировки в залата. 

 „Ще се радваме да бъдем полезни както в личната ти кариера, така и в обучението ти като студент в нашия университет. Вратите на Югозападния университет винаги ще бъдат отворени за теб. Продължавай да полагаш усилия както в подготовката си за състезания, така и в обучението си. Знанията и уменията, които ще получиш тук ще ти помогнат да бъдеш още по-голям професионалист“, каза проф. Юруков в края на срещата и пожела на Биляна Дудова още нови успехи. 

 


Още за: шампионка   ЮЗУ   ректор   Още от: Общество

Принтирай статия
11 коментара
14 Октомври 2021 16:05 | Ушко Стефан
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Тоя не е ли в затвора вече


14 Октомври 2021 16:10 | Пепи тъпото
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Сини му ке го наследи


14 Октомври 2021 19:41 | ????????
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Още е на власт и продължава да краде от заплатите на хората.


14 Октомври 2021 21:15 | Стойка
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Тази Томова вече на я държат краката. Преяли като прасета. Какъв спорт, какви студенти, какво обучение?


14 Октомври 2021 21:18 | Стойка
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Това недоразумение Симонска е срам за академичната общност. Такова ниско ниво, такава посредственост. Да е жива и здрава Добринка Георгиева която я направи доцент. Сега и проф. Георгиева трябва да се срамува от резултатите.


14 Октомври 2021 21:20 | Траян
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Юруков ще си го получи. КПКОМПИ се зае сериозно с него. Сега ще получи още един акт и за предния мандат. Безсрамник и крадец, наричащ се ректор. Срам за академизма, за университета и за всички, подкрепящи го.


14 Октомври 2021 21:24 | Станислав
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Защо се снимат със студентка, която не е стъпила в университета. Никои не я е видял никога не лекции. Очевидно и тя е същата измамничка като преподавателите. Само измислени часове и рушвети после.


14 Октомври 2021 21:35 | !!!!!!!!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Вървят ли нещата с КПКОМПИ или е платил яко да се отърве? Пак. От университетските пари, разбира се. То затова заплатите станаха най-ниски в града, спрял и бонуси. ЮЗУ удари под дъното от това некадърно управление на Боре. Докога?


15 Октомври 2021 05:20 | ГОЛ И БОС
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

СТАНИСЛАВЕ А ШИШИ И ГЕШЕВ И ВСИ1КИ ДЕБИЛИ ФУТБОЛИСТИ ОЩЕ И ОЩЕ ДА НЕ СА БИЛИ НЕКОГА В ТВА ПРОПАДНАЛО НЕЩО ДЕТО МУ ВИКАТ УНИВЕРСИТЕТ А???? МОМИЧЕТО УЧИ СПОРТ И ТОВА И' РАБОТИ'.... ПЕЧЕЛИ МЕДАЛ СЛЕД МЕДАЛ ТИ ТЪП ЛИ СИ КЪВ СИ ....ТЯ СИ ИЗГЛЕЖДА ПИЧ-Е КАТО Е С ДЪНКИ ТЕЯ ДВЕТЕ ОТСТРАНИ СА КАТО БОРКИНИ ТЕЖКА КАТЕГОРИЯ БАТИ МАТОРИЦИТЕ


15 Октомври 2021 10:31 | Гошо Оригинал
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А къде е Ангел-Караваната на Кончето, защо не е на Снимката?!!


16 Октомври 2021 09:10 | Запознат
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Това на снимката не е Даниела Томова! Вероятно е друга преподавателка, така че не не пишете глупости за жената!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар