Реконструираха улица „Прилеп“ в Благоевград, по разпореждане на кмета д-р Атанас Камбитов започват обстойни проверки на уличната мрежа в града

02 юни 2017 18:18   2 коментара   12422 прочита


Приключи реконструкцията на част от улица „Прилеп“ в Благоевград. Тя е ремонтирана в участъка от улиците „Ел-тепе“ до „Кукуш“. На място е подменена ВиК инфраструктурата и е изградена газификация. Положен и 213 тона нов асфалт по участъка, който е с дължина около 381 метра.

По разпореждане на кмета на кмета д-р Атанас Камбитов предстои специалисти да извършат обстойни проверки на състоянието на уличната мрежа в града, като е предвидено изкърпване там, където е необходимо.

Ремонтиране на уличните настилки в Благоевград се извършва при предварително изготвен график. Всяка следваща година в Инвестиционната програма на Общината се залагат улици в града и в селата, които биват ремонтирани.

М. Иванов

2 коментара
03 Юни 2017 17:09 | @
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Кмете, органинизирайте и еднопосочно движение по ул. "Прилеп".


06 Юни 2017 14:10 | потърпевша
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Доживяхме!!!! 8 месеца ремонти, прах, камъни, пясък, плюс необозначени опасни изкопи по тротоарите, които бяха предпоставка за нещастни случаи. След дъждовния период и снега, положението беше още по-тежко – улицата и тротоарите бяха кални, разбити, трудно проходими и с дупки. Мазетата бяха пълни с вода, в резултат на разбитите тротоари. Несъбрани земни маси и непочистени работни участъци от строителни материали и други отпадъци. Живущите, не можеха изобщо да изкарват колите си от собствените си гаражи. а тези, а тези които успяваха с помощта на някакви приспособления, ги изпотрошваха по това подобие на тротоар и улица. Колите на „Биострой“ рядко минаваха да събират боклуците от контейнерите, защото улицата е трудно проходима. Да не говорим, че жалбите до Общината и до отговорните дружества по изпълнение на Проекта изобщо не ги трогнаха. Наглост до безкрай. Нямам думи да изразя възмущението си от създаденото неудобство. Нейсе приключи тегобата. Изобщо Благоевградска селска идилия...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар