Река Градевска отнесе джип, тръгнал да пресича придошлите води край Симитли

11 януари 2021 14:21   6 коментара   17052 прочита


Придошлите води на река Градевска край Симитли отнесе джип “Опел Фронтера”, тръгнал да я пресича днес по обед. Веднага щом нагазил в придошлата река, джипът е понесен от нея. Закачил се на дървен пешеходен мост, на 10 метра от мястото, където тръгнал да я преминава. Шофьорът на автомобила е излязъл, невредим е.

Инцидентът се случи около 12.30 часа. В 13.00 часа напорът на водата събори и понесе моста, както и заседналия джип. Тепърва предстои изваждането му. Повикан е товарен автомобил.

На място пристигна патрулка, линейка, пожарна и Районна пътна служба. /БГНЕС


Още за: река   градевска   кола   Симитли   Още от: Общество

Принтирай статия
6 коментара
11 Януари 2021 15:44 | Комисар Петров
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Кольо Кольо посъдете повече ниви да може да станат милионери тая есен везенката и мишката тарикати от Петрич дошли тук земеделци да стават


11 Януари 2021 16:53 | Важно!
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Сега този с жипката да плати построяването на нов мост!


11 Януари 2021 19:07 | ЕДИН ДРУГ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Преди много години да кажем 30 и повеке получих инфо от Кметство, северно от Самкреп бедства джип УАЗ на Енергото. Беше вялял пороен дъжд и Стрмкешница от снешна река беше сранала Страшна. Заповядах на Ком на рота БРДМ да отиде на място и да помогне. В последния момент и аз се акчииш на машината да не стане някпй ингел. Изрично наредих на КомРот да завие кингстоните на машината. Заварихме потънал джип във водата стърачщ 5 см над ужасната вода с 5 млади мъже стъпнали на брезенета треперещи от страх в 30 м широк и дълбок вир. Скачането във вода -сигурна смърт. Опитах да се доближим до УАЗ и изведнъж машина се напулни с вода. течението не позволяваше. лейт беше затворил само 3 от 7 дънни отвора. Щехме да се удавим!! Бързо извадих БРДМ н абрега. Източихме водата от борда. В това време джипът потъна ощее. Не се виждаше. Спуснчхме се от по-горе с риск да се преобърнем и да се издавим С канджата заакчихме потъващите от Енергото. Изтеглихме ги ТРЕПЕРЕЩИ на борда. . НИкой не поче


11 Януари 2021 19:25 | ЕДИН ДРУГ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

.....За малко и ние щяхме да се удавим поради грешка на ротния. Ако аз не бпх се качил - 5 души ФИНИТО!!! Никой НИКОГА не ми каза една добра дума за благидарност. Напротив един се опита да стане лъжесвидетел срщ'у мен без основание 20 год по-късно. Ей БОГУ! Ей БОГУ! Днес ме е ЯД. Трябваше да ги оставя да се издавят . Това е българинът. Без извинения!!!


11 Януари 2021 19:49 | Блг
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

1


11 Януари 2021 20:05 | ЕДИН ДРУГ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Господата другари бяха от Самуилово 3. Беласица 1 и петрич 1. Ама как бледи кат платно трепереха като ги издърпвахме с канджата тях . Животецът им свършваше. Зад тях имаше 2 метра до брега но водата се движеше с бясна скорост- както изпусната от язовир: а скочи, а смърт. Справка бент Кокаляне отнесъл те е. Наблизо имаше трактористи и и други селски стопани, ама 1 час яко се ослушваха и нищо не им помогнаха. Нищо не става от българина.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар