Рехабилитацията на уличната мрежа в Банско е в ход

10 август 2020 16:40   3 коментара   2615 прочита


Стартралият през 2018 г. проект  за рехабилитация на улична мрежа в гр. Банско: ул. „Цар Симеон“ между кръстовищата с ул. „България“ и ул. „Патриарх Евтимий“ (път II-19), ул. „Глазне“ между кръстовища с ул. „Пирин“ до ул. „Патриарх Евтимий“ (път II-19) и ул. „България“ между кръстовища с ул. „Цар Симеон“ до ул. „Патриарх Евтимий“ (път II-19) е в процес на изпълнение.

Предстои подмяната на 15 дървета, поради изтеклия им жизнен цикъл, в който са безопасни за преминаващите хора и автомобили. На тяхно място ще бъдат засадени млади дръвчета от вида кълбовиден ясен, който е подходящ за градско озеленяване.

Според проекта, новата тротоарната настилка е от бетонни плочки. Извадените каменни плочи от тротоарите се складират и ще се използват в изпълнението на други общински обекти.
 


Още за: Банско   улици   ремонт   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
10 Август 2020 19:23 | 971
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Премахнете цеха за дървените къщи, по цел ден моторни резачки се чуват, не може човек да си почине, за то ва ли плащаме данъци... до жилищни сгради и до парк за отдих само трици и шум


10 Август 2020 21:51 | Запознат
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Така е щом в промишлената зона на Банско построиха жилищни блокове!!! И такива будали като вас си купихне апартаменти за без пари в промишлената зона ще има много вреве да слушате рева на резачките. Та ви са честити апартаментите в промишлената зона на Банско.


11 Август 2020 10:01 | лек ден
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Напротив ще сезираме всички възможни органи, както и 2-3 национални телевизии, както пред цеха, така и пред общината и ще видим кое е промишлена зона, кое жилищна и т. н., ...защо от бившия телефонния завод е завод, но нищо не се прави на открито нали... има някакви правила в тая държава и това, че до момента някой е оставил нещата така, това не означава, че ще продължава вечно, всяко нещо има начало и край...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар