Развръзката на опасен инцидент в парк Бачиново край Благоевград! Собственикът на понито ще плати 500 лева глоба за двата ритника в главата на 8г. Йоана

09 февруари 2021 15:55   8 коментара   11844 прочита


От Общината отказват да съобщят името му. Каква е цената на това мълчание?!

Така и не стана ясно кой е собственикът на понито, пуснато на свобода в парк Бачиново и изритало в главата 8 годишно момиченце, което в момента се лекува от травмата в Пирогов. Заместник-кметът по сигурността Любен Милев, два дни прави изявления по темата, без да съобщи имената на стопанина пуснал безпризорно животните си в парка, където играят деца и където случаят с Йоана, показа пълното безхаберие на общинска управа по отношение на парк Бачиново.

Каква е цената на мълчанието, защо общинарите крият собственика на понито -нападател.? Това е въпросът, на който отговорът е само един- страх ги е да съобщят имената на собственика или въобще не са разбрали кой е?! Кого  ще глобяват ще разберем. След дъжд качулка е тази глоба, тъй като от месеци благоевградчани пускат снимки в мрежата и алармират  за свободно разхождащи се понита, коне и прасета в парка, но общинска  управа нехае, докато не стана съботния инцидент.

Видно беше, че общинарите не са запознати със ситуацията и опасността, която представляват свободно пуснатите животни в парка и се оплетоха в собственото си незнание. Нямало видеонаблюдение, после имало, но покривало част от парка, нямало  животни, пък после има животни.

Истинска демонстрация на   непознаване на проблема. Това показаха изявите им тези дни.  А е факт, че с коне и каруци, които препускат стремглаво по улиците на областния център, е пълно. Случилото се с Йоана за пореден път показа, че трябва да се оправяме сами с проблемите си, и както казва виден общинар "Който си има деца да си ги гледа". 

Това е Благоевград, вместо да съобщаваме добри новини за нещо хубаво случило се в тоя град, ние ежедневно отразяваме безхаберието и гафовете на местната общинска управа.  

 П. Попов  

8 коментара
09 Февруари 2021 17:11 | Георги
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Известен затова крият името му но всички се досещате кой е


09 Февруари 2021 19:56 | Йован Сиктерс
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ясно е Кой крие името на джамбазина от Хърсово! Въпроса е защо? Тази фамилия загроби много деца на Благоевград с продажба на наркотици! Явно децата на Благоевград са по-евтини от децата в другите градове!


09 Февруари 2021 20:42 | До струнката
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Вие сте нищожества.


10 Февруари 2021 09:35 | Фифи перото
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

това доносника на ДС, най-известния циганин Райо Чората


10 Февруари 2021 12:50 | Борисова Ана
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Абе тая държава а имаме ли тъкава ? Един измамник не можете да накажете!


10 Февруари 2021 20:36 | ...
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Нормално щом смешника Милев е замесен в разследването


10 Февруари 2021 20:39 | Факт
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Родителите са виновни. Само пълен тъпак прави деца в бг и тези са поредното доказателство


10 Февруари 2021 21:22 | ...
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

По малоумен коментар скоро не бях чел.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар