Разтърсващи кадри! Милост за живите! Благоевград се надига в защита на 5-имата полицаи, натикани в затвора, 14 години след смъртта на Чората!

25 април 2019 09:14   113 коментара   61135 прочита
Янко Граховски на летището се разделя с децата си
Янко Граховски на летището се разделя с децата си


Янко Граховски на летището се разделя с децата си

Последният бивш полицаи от РЗБОП Янко Граховски се прибра, прегърна децата си на летището, разплакан! За да се раздели с тях час по-късно и влезе в затвора в Бобов дол..... при истинските престъпници

Шок, сълзи, разтърсващи думи за раздяла! И Янко Граховски, последният от 5-имата благоевградски полицаи, осъдени за смъртта на Ангел Димитров-Чората се прибра от Германия, за да се предаде и влезе в затвора за 7 години. Той бе посрещнат на летището от семейството си, а кадрите от посрещането му са разтърсващи.

Един баща прегръща децата си, преди да влезе в затвора в Бобов дол, където го очакват 4-мата му колеги от групата по задържането на Ангел Чората. Един български полицай плаче.. неистово, стискайки децата си преди дългата раздяла. Ще ги вижда през решетките, където попадна 14 години след инцидент по време на задържане на криминалнопроявено лице. И последният от петимата български полицаи, Мирослав Писов, Георги Калинков, Иво Иванов, Борис Механджийски влиза в затвора, за да плати висока цена години по-късно.

Цената, определена от системата и сбърканата политика в една малка България, където законите се тълкуват и прилагат безпощадно, диктувани от силните на деня. Деца останаха без бащите си, заклеймени, че са рожби на убийци.... "Българските полицаи не са убийци", така в социалната мрежата стотици българи от всички краища на страната и света се надигнаха да бранят благоевградските момчета, останали шокирани от сензационния им, изненадващ, нощен арест.

Преди седмица, след работно време със съдебно решение един по един бяха призовавани да се явят в полицията, тъй като ВКС е произнесъл присъда - 7 години затвор, заради смъртта на Ангел Чората. 5 семейства онемяха, десетки бяха като попарени. Няколко съдилища се произнесоха, че благоевградските полицаи са невинни, а изведнъж един съд промени всичко това. Обърка съдбите на хора, които вече бяха подредили живота си, убедени в невинността си и минали през ада, докато се борят да докажат, че Ангел Димитров - Чората не е издъхнал след побой, а увреден от употребата на наркотици и начина му на живот..

Не успяха да докажат правотата си и съдът постановил присъдата заключи, че петимата полицаи са виновни, тъй като нанесли побой над арестанта. Ръководителят на групата по ареста на Чората, през злополучната нощ на 2005 година, Мирослав Писов часове, преди да се предаде в полицията заяви, че съдебното решение е политическо. Политика в присъдата откриха и другите момчета, прибирани един по един от съдебната охрана, за да бъдат конвоирани до затвора.

Политиката и политическите битки по върховете на властта дадоха курбан 5-има български полицаи, станали престъпници по време на изпълнение на служебния си дълг. Злополучната акция "Респект", влязла в учебниците и аналите на българското правосъдие, както и в доклад на европейския съд в Страсбург, бе разпоредена от министъра на МВР през 2005 година, Румен Петков. Разпоредена на тогавашния директор на РДВР Благоевград ген. Богомил Янев и заместника му, шеф на РЗБОП Александър Костов.

Хората, отговорни за инструктажа на групите, тръгнали да респектират кримиконкингента в Благоевград. Петимата имат за задача да задържат Ангел Димитров - Чората. Посрещнат го на една от улиците в Благоевград и го задържат. Двама от полицаите участват в пряко ареста, двама са в патрулния автомобил, а един от тях стои от страни, за да ограничава достъпа на хора, по време на полицейската операция. Всеки със своите функции. И докато задържали Чората, той издъхнал. Градът настръхна, Чората бил пребит до смърт от полицаите. Фаталната за живота на служителите на РЗБОП нощ бе зловеща.

Близките на Чората се заканваха с линч, дворът на Спешно отделение, където в една от линейките бе трупът на Ангел, бе почернял от маскирани полицаи, а около тях фамилията на загиналия крещеше неистово. Не бе лесно да гледаш и тяхната мъка, все пак независимо от това, което Благоевград знаеше за Чората, той е нечии син, брат, баща и съпруг.

Смъртта му бе шокираща и за тях. И до днес семейството обвинява полицаите, наричайки ги убийци. Не вярват на лекарските заключения, че Ангел е имал заболявания, че е използвал наркотици, които са направили сърцето му слабо и затова аортата му е гръмнала.. Не са доволни и от 7-годишната присъда.. малка е за възмездието, което те очаквали.... След тази нощ обаче за 5-имата полицаи започна истинския ад.

Делото срещу тях бе емблематично, полицаите минаха пред всички нива на съдебната система, бяха осъдени, после оправдани и накрая делото бе прекратено до миналия петък, когато дойде неочакваната присъда, разплакала всички и шокирала България. 14-години по-късно! ВКС реши бивши полицаи да търкат наровете в Бобовдол, редом с убийци, крадци, изнасилвачи и наркодилъри, с тези срещу които са се борили. И скоростно ги сложиха от другата страна на бариерата при истинските престъпници. Затова сълзите на бившите служители на МВР - Борис Механдийски-директор на банка Янко Граховски - гастарбайтер в Германия, отишъл, за да изкарва прехраната на децата си зад граница, Георги Калинков, служител в благоевградско предприятие и Мирослав Писов, напуснал областния център малко след случая и Иво Иванов - потомствен полицаи от ОД на МВР - Благоевград, разтърсиха България! Народът се надига в тяхна защита.. Зовът за помощ и справедливост! Искат "Милост за живите"! Милост от президент и премиер!

Българските полицаи не са убийци - крещят в мрежата стотици хора! Въпросът, който ние задаваме: Къде бяха досега институциите?! Защо ни накарахте да повярваме в невинността на момчетата, а после ни шокирахте 14 години по-късно с този арест - след работно време, тайно и посред нощ! Спешен арест, в момент, в който държавата се тресе от политически скандали по върховете на властта! "Курбан" на нечии политически интереси ли станаха 5-имата благоевградски полицаи?! Въпроси, на които ще търсим отговорите..., защото 14 години след операция "Респект" обществото все още не знае как точно загина Ангел Чората! Объркахте ни с вашите разнозначни лекарски заключения, експертизи и решения! Объркахте съдбите на много хора и ги превърнахте в жертва на обърканата ни правосъдна система...!

П. Костадинова

Янко Граховски на летището се разделя с децата си

 

Иво Иванов се сбогува прегърнал двете си деца

113 коментара
25 Април 2019 09:45 | Ювенал
Оценка:
24
 (
78
 гласа)

Нали е изтекла абсолютна давност, какъв е този шибан съд и тези закони, които се менят според това накъде духа вятърът?!


25 Април 2019 09:46 | минаващ
Оценка:
3
 (
81
 гласа)

Какво различава от... истинските престъпници същество, дори не мога да го нарека човешко, което бидейки облечено във власт, отнема човешки живот? Какъвто и бандит да е бил.


25 Април 2019 09:49 | Йорданова
Оценка:
13
 (
65
 гласа)

Как ли ще се оправи този Вавилон (за непосветените- Вавилон, означава бъркотия), която властта сътвори? Как ли ще се компенсира гаврата с тези български полицаи, които сега трябва да платят нечия вида и нечие объркано доказателство, за не знам какво, че има държава и, че тя работи. Ами, хайде стига сме мълчали. Да направим подписка в защита на тези полицаи, да ги подкрепим. Утре и с нас и с нашите деца може да се случи това. Хайде да поискаме отговорност от институциите, защо е тази закъсняла "справедливост" и кому е нужна.


25 Април 2019 09:52 | минаващ
Оценка:
8
 (
56
 гласа)

И не намесвайте политиката. Всички те, с ясното съзнание, че е сбъркана, са служили доброволно на същата тази политика. Добре, че има Европейски съд. Че току виж сме станали Северна Корея.


25 Април 2019 09:54 | до минаващ
Оценка:
25
 (
77
 гласа)

А какво същество трябва да си за да разплачеш толкова майки! Във всеки случай не човешко! Не съжалявайте престъпниците съжалявайте петимата достойни момчета които помогнаха един изрод по малко да има на този свят!!!!!


25 Април 2019 10:06 | Илия Димитров
Оценка:
29
 (
37
 гласа)

Баба Ванга казваше никой не остава борчлия на този свят всичко тук се плаща


25 Април 2019 10:07 | минаващ
Оценка:
8
 (
40
 гласа)

Разбирате ли, те са били инструктирани и не са се справили. Ами ако при задържане на някого използват стрелба на оживено място? И двете хипотези са груби нарушения на инструкциите, водещи до смъртта на невинни. Ако Чората е бандит, да лежи, ако трябва и доживот. Ако не е била тази акция, е щял да бъде жив. Айде сега кучкарите са на ход. Дето вдигат врява за всяко убито куче.


25 Април 2019 10:09 | гражданин
Оценка:
4
 (
68
 гласа)

Не ги ли е срам да реват, големи мъже а ревлиовци, докато биеха хората по колите и стаичките не ревеха така, лесно е да биеш един докато те са 5, ураааа много се радвам, хаиде сега при мангасарите кекс малко да има


25 Април 2019 10:10 | Струма-смях и музика
Оценка:
5
 (
43
 гласа)

Всичко е политика!
Единственото решение е помилване от президента, което ще е поредният удар по прогнилата ни от корупция съдебна система!
Сбогом Винету, да живее Президента!


25 Април 2019 10:15 | минаващ
Оценка:
45
 (
45
 гласа)

По-добре протестирайте за това, че Българофобът Местан ще отърве кожата за убийство на бебе. А Стависки?


25 Април 2019 10:16 | от де на де бье
Оценка:
-1
 (
29
 гласа)

Лежат заради тъпотата на един измислен доц. д-р Златко Колев, вече пенсионер, който си почива и гледа сеир


25 Април 2019 10:17 | хан аспарух хахаха
Оценка:
18
 (
50
 гласа)

убийството е убийство, няма зна4ение кой го е направил .всеки си плаща. а йорданова ако убият твоето дете, пак ли подписки ще събираш? Пак добре са минали .на нормален човек на 17 щяха да го осъдят


25 Април 2019 10:25 | хан аспарух хахаха
Оценка:
12
 (
30
 гласа)

ювенал не е минала давност това е убийство не е леко престъпление .по номалните държави полицията арестува не бие и не убива


25 Април 2019 10:26 | минаващ
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

Евентуалното им оправдаване би създало прецедент за други убайства при задържане, спомнете си акцията, наредена от тогавашния секретар на МВР и сегашен премиер. Нали това е целта на наказанието- да въздейства възпиращо.


25 Април 2019 10:36 | Потарпевш
Оценка:
26
 (
46
 гласа)

Тия петимата са за там на мен лично Калинков ме е удрял за оспорване на Акт, но тогава бях дете нега сега дойде тая гнас, правят се на мъже като са много или са в Полицията. Нека ревът да видят какво е


25 Април 2019 10:42 | Той
Оценка:
11
 (
19
 гласа)

След като се пенсионират, защо никой от тях не излиза наван, да им се порадваме, пумиии


25 Април 2019 11:00 | Захари
Оценка:
22
 (
36
 гласа)

Струма, отново взимате страна, оставете читателите сами да си извадят поуките. Присъдата била политическа, да такава е, Боко от Банкя, който тогава беше главен секретар на МВР под натиск от Брюксел жертва тези мишлета, да се готвят котарсците на Цв Цв - кмета, кучката, Савеклиева, Манолчо, Котев и други.


25 Април 2019 11:04 | RiotOfViolence
Оценка:
14
 (
22
 гласа)

Докато траете и гледате как се крадат Европари, как наркодилъри си мандат мандалата наглееки и т. н. и т. н .... така ще е.....


25 Април 2019 11:19 | Божидар
Оценка:
36
 (
46
 гласа)

Боби и Иво не са го били и убили, но 14 години слушаха и говориха пред съда лъжите на Писов, бяха им обещали протекция срещу това са работят за герб около изборите. Е сега взеха солидарна присъда и съжаляват, че не са казали истината, че Писов и Калинката са го убили. Струма, вие манипулират хората.


25 Април 2019 11:26 | Плаж махала
Оценка:
5
 (
63
 гласа)

И защо пишете, че Благоевград е против тези присъди, повечето ги одобряваме.


25 Април 2019 11:28 | Анализатор
Оценка:
26
 (
42
 гласа)

Чората бил такъв, бил еди какъв си, целия град знаеше с какво се занимава, само МВР не знаеха или умишлено го закриляше. Никой няма право да отнема човешки живот, още повече в момента на ареста той е бил невинен.


25 Април 2019 11:32 | Роднина
Оценка:
13
 (
51
 гласа)

Този от Германия пристигнал и прегърнал децата си, другия се снимал с децата си, да попитам Ангел Димитров може ли да прегърне жена си и децата си????? Тези след 4-5 години ще са навън, пак ще са със семействата си, но Ангел няма тази възможност.


25 Април 2019 11:47 | виновни са си
Оценка:
30
 (
48
 гласа)

що не сложите снимка на трупа на Чората от погребението!? та той е пребит от бой. ВИДИМО. така ли се задържа човек, било то и виновен!? всеки от благоевград знае какви са тия полицаи специално и с какво са се занимавали. не е сериозно да ни баламосвате така. Присъдите реално са им дори малки за подобно убийство. А който не го е бил да си казва и го пускат.


25 Април 2019 11:51 | Скептик
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

А каква е присъдата на МОСКОВСКИ, а?


25 Април 2019 11:55 | Радко
Оценка:
-2
 (
22
 гласа)

Чиста политическа поръчка. Създават недоволство сред народа, няколко дни шумят и после се изтипосва някой да ги помилва и да обере лаврите. За да ги набутат зад решетките по тоя начин или някой си отмащава щото е бработил с чората, или някой ги бута там за да ги извади публично. В предвид че идват избори залагам на второто.


25 Април 2019 11:56 | Истината
Оценка:
24
 (
32
 гласа)

Струма, демек да утепам некой, да се разрева пред камерата и всичко е точно?


25 Април 2019 12:08 | Чистота
Оценка:
19
 (
29
 гласа)

Като са невинни осъдени хайде да върнем лентата назад защо, защо!!! още в рани зори спешно бе измита улицата с водоноска!!! Бяха много загрижени за чистотата на квартала.


25 Април 2019 12:08 | Йорданова
Оценка:
-2
 (
50
 гласа)

Тези полицаи са горди момчета, а не ревльовци. Че досега не съм прочела или видяла някои от тях да хленчи. Напротив-предават се доброволно. Аз не ги познавам тези момчета, но им свалям шапка. Да, майка съм и като майка съм успяла да не пропусна първите 7 години от живота на моите деца, времето когато съм ги учила да разпознават кое е добро и кое лошо, и къде е границата.


25 Април 2019 12:27 | Хитър Петър
Оценка:
6
 (
24
 гласа)

Не са ревльовци а, я виж първата снимка.


25 Април 2019 12:36 | хахаахахах
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

мижитурките ще си полежат, полежат, дано и малко любов да видят в панделата, същите са и те са тарторите на чората, сега да издадат и всички останали, за да има зрелища преди изборите!!! :)


25 Април 2019 12:46 | Велизар
Оценка:
-1
 (
47
 гласа)

Не само, че не са убийци, а са и достойни хора, които гордо и отговорно отидоха и се предадоха. Да легнат в затвор за нещо, което не са направили. Прибраха се от чужбина дори и не се скриха. Я да видим кой от наркодилърите и убийците прави така? Никой!!!


25 Април 2019 12:51 | Stefi
Оценка:
-2
 (
44
 гласа)

Ако бяха престъпници щяха да избягат. А този човек последният се прибра от Германия, за да си изтърпи наказанието. И не е вярно, че Благоевград не ги подкрепя, напротив, всеки, с който съм говорила е против тези безумни присъди.


25 Април 2019 12:53 | 1979
Оценка:
-3
 (
47
 гласа)

Тъп съд, тъп народ, тъпа държава! Тези хора трябва да ги поздравим, а не да ги съдим и плюем.


25 Април 2019 12:56 | Белчев
Оценка:
0
 (
50
 гласа)

Не само Благоевград, а и България ги подкрепя и трябва да ги подкрепя. Долу тая глупашка и некомпетентна, поръчкова присъда.


25 Април 2019 13:10 | Petya
Оценка:
7
 (
41
 гласа)

Как Чората щял да прегърне децата си....? Кои деца, бе, тези от насилственото забременяване ли? Коя би му родила иначе на тоя надрусан помияр..


25 Април 2019 13:13 | Popov
Оценка:
6
 (
30
 гласа)

Мнението ми е, че тази присъда тихомълком е уредена за отмъщение и на всички е ясно кой стои зад нея. Една противобългарска партия.


25 Април 2019 13:19 | Региона
Оценка:
5
 (
43
 гласа)

Полицайте са изпълнили служебния си дълг, а тези които защитават Чората ги съветвам да помислят за децата си.


25 Април 2019 13:22 | До Роднина
Оценка:
14
 (
42
 гласа)

Ангелчо вашия да си го бяхте възпитавали. Продаваше хероин, тровеше деца, биеше и насилваше, заплашваше, изнудваше... с две думи гнусно човече. Токива не преживяват. По един или друг начин си отиват повечето преждевременно. Та така и Чорко, сам си го избра. Помните ли колко пари имаше и харчеше, а? А помните ли накъде да е работел? Нито един работен ден нямаше.


25 Април 2019 13:22 | Мнение
Оценка:
3
 (
37
 гласа)

Пропаднала държава сме, такива случаи, в САЩ има всеки ден. На такива като Чората, само така, колко часа трудов стаж има, колко данаци плати, та продажното правосъдие да получат заплатите си от неговите пари. Трябва да е така, не работиш, не плащаш данаци, да нямаш право на административни услуги, да имаш лична карта, но специална в която да е вписано вреден за Обществото, да няма право на глас .Но това не е в интерес на политиците, така 100 процента от Циганите няма да имат право на глас и няма да се купуват гласове, елементарно и лесно. Момчета с Вас сме, поклон пред действията Ви, знаем че сте силни.


25 Април 2019 13:25 | Fotev
Оценка:
-3
 (
31
 гласа)

Някои реват от шамарчета в полицията. Ами вие какво искате, бе, да ви дундуркат ли?


25 Април 2019 13:27 | Vesko
Оценка:
11
 (
33
 гласа)

Чората си беше урод. Добре му се получиха нещата. Направи много хора щастливи.


25 Април 2019 13:37 | до роднина
Оценка:
8
 (
24
 гласа)

Разбирам те, но децата ти да бъдат зависими от такива като Ангелчо, да потърсиш помощ от полицията и да получиш отговор, а виж какво стана с колегите, ние не искаме в затвора. Тогава ти от отчаяние убиваш Ангелчо и хоп в затвора. Сега ти си направи изводите и коментирай пак. Бъди роднина но справедлив.


25 Април 2019 13:38 | Novi Han
Оценка:
-6
 (
44
 гласа)

Познавам Писов от много години. Беше много действен полицай, устремен, но не груб, фин. Дори не допускам да пребие някого, камо ли да го убие. Затова си висля, при ареста явно оня е боиствал и е пречел на полицаите да си извършат задълженията по служба и се е наложило да го озаптят със сила и белезници. Нещо му е станало в тоя момент, я от стреса, я от веществата, което довело до смъртта му. От това не е застрахован никой полицай и може да се случи навсякъде. Жалко за колегите! Дъболезнования за роднините на Ангел! Полицаите трябва да бъдат оневинени


25 Април 2019 14:00 | Иван
Оценка:
12
 (
38
 гласа)

Че Чората беше боклук беше, ама и тия 5 са същата измет, даже по толяма. Дерибеи, така ли се бие човек бе изроди долни


25 Април 2019 14:05 | Джумия
Оценка:
0
 (
30
 гласа)

Защитете полицаите от бащата на чората които ние погреба ме ношите деца .Нека господ да накаже баща'син и брат за това.


25 Април 2019 14:05 | Пепи
Оценка:
3
 (
23
 гласа)

Там мама им гадна закона е един за вс ички там тези ако ги пуснат тези да освобождават наред от затвора


25 Април 2019 14:13 | до Нови хан
Оценка:
18
 (
24
 гласа)

А познаваш ли го като контрабанджия на цигари и дървесина, като рекетиращ лица настъпващи закона. А знавш ли, че му дадоха възможност сам да напусне з да не го уволнят дисциплинарно и след това А. Праматарски като седеср го върна на бял кон, а после с ГЕРВ на още по бял кон. Ами, че бъркаше неправоперно в базата данни на БОП използвайки половичната тъпост на началника си и като го засякоха.... проблем. А кой пръв тичаше в хотела когато убиха Васко К. за да не напипат нещо за него, а после кой се сближи с жена му и ходеше да прибира лихвите му на раздадените пари и..... и..... Ех Нови хан, а ако знаеш и други работи, които не са за пред хората, но ше им дойде скоро времето.


25 Април 2019 14:14 | ...
Оценка:
10
 (
20
 гласа)

Европейски съд!!!!
Браво!!!
Сега очакваме и Европейска Прокуратура!!!
Дано възтържествува истинската демокрация и справедливостта!!!


25 Април 2019 14:20 | kurdokulenko
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

Истината е че те продаваха наркотици затова го убиха и то на улицата .Бог гледа малко са 7


25 Април 2019 14:38 | Запознат
Оценка:
21
 (
27
 гласа)

Калинката е страхлив помияр, ходеше като пуяк из града, хвалеше се, че е доверен човек на кмета, нека сега да звънне на Камбитов или на кучката да го измъкнат. Писов им казваше да пишат и казват всички едно и също, уж Цв Цв ще ги пази, накрая и невинни и виновни по равно, да бяха казали истината Боби и Иво. Писов има много поздрави от Иво Комитов.


25 Април 2019 14:44 | Маниии
Оценка:
19
 (
21
 гласа)

Чората си беше за затвор . Само полицията не знаеше ? Сега е същото. Чората го няма, други заеха мястото му. Полицаите се държат ужасно с по слабите от тях. И стига с тоя Бойко. Не вярвам, че полицията в скоро ще е в състояние да защитава населението. И полицаите го знаят. Ма седат на работа. Извън темата е, но е актуално.


25 Април 2019 14:44 | Никола
Оценка:
19
 (
25
 гласа)

Тези, които пишат за политическа поръчка от дпс или Лозан Панов са в грешка. Герб използва тези момчета, Цветанов им обещаваше подкрепа и закрила, а те са работят за герб около избори, Цветанов е в изгнание, сега цар тиква е натиснат от господарите си от запад, че съдебната система не функционира, че в Страсбург съда призна вината на полицаите и присъди кръвнина на роднините на чората, сега Бойко реше опашката на гушера, жертва ги, той се лиши от депутати и министри за да не изпусне кокала та тези ли няма да изгорят.


25 Април 2019 14:45 | Струмчанин
Оценка:
-4
 (
28
 гласа)

Другия път не ревете на полицаите да ви помагат. Пръста си да не мърдат. Това заслужават тези дето злорадстват.


25 Април 2019 14:48 | Петрич
Оценка:
9
 (
27
 гласа)

И ако дойдат по сигнал за силна музика да убият собственика на жилището ли? Като е бил престъпник, защо не е бил в затвора, именно полицаи са го закриляли. повечето полицаи са корумпета.


25 Април 2019 15:08 | Чичо Тошо
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

Нямам думи, АБСУРДИСТАН


25 Април 2019 15:19 | Боже
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Не виждам някой да злорадства. Ма не става и така, ще рева щом съм полицай. Да бяха набутали Чората на ттопло, там му беше мястото. Ай стига българите са кротък ннарод, не създават мног о работа на полицията. Ма и така не става, убих човек, 7 години. Иначе най искреено желая сила на семействата им.


25 Април 2019 15:24 | XviD
Оценка:
-1
 (
25
 гласа)

Всички които са против полицаите, като ви набият, изнасилят, оберат. Идете се жалвайте на арменския поп.


25 Април 2019 15:28 | Щепсел
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Това дава ли. им право да убиват? Не, че ако имаш нужда от полиция някой разкрива нещо.


25 Април 2019 15:28 | ПЕТРИЧ.
Оценка:
4
 (
26
 гласа)

ТОВЕ НАРКОМАН, И НАРКО ПЛАСЬОР-ЧОРАТА СИ БЕШЕ ЗА ТРЕПАНЕ.


25 Април 2019 15:31 | Реалност
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

В България има най много полицаи на глава на населението в цяла Европа, сега всеки са прецени нивото на корупция, разкривамост на престъпления, превишаване на права, компетентност на работещите, физическата форма на редовите полицаи, опазване на хората по селата. Излишно натоварване на бюджета са хиляди неработещи ченгета.


25 Април 2019 15:33 | Структура льже
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Хора това е от Германия а не от София кадри Струма са индианци


25 Април 2019 15:38 | Novi Han
Оценка:
-7
 (
25
 гласа)

Пишат се глупости за Писов. До последно човекът си работеше на заплата и не съм виждал да разполага с големи средства. Останалите не ги познавам, но като гледам нито един не е седнал да си щлати краката, а работят. Т. е. нормални хора, а не нагли дилъри, които нямат нито ден трудов стаж.


25 Април 2019 15:45 | Sandev
Оценка:
5
 (
23
 гласа)

Малей, като гледам как се защитава паметта на един истински престъпник -боклук, направо ми се доревава. Умрял сополанкото наркоман и сега ще седнем да плачем. Нито един дилър не заслужава уважение, дори след смърта му. Това са най свирепите хора. За тях само смазване. Държавата трябва да ги отстранява.


25 Април 2019 15:45 | Ъъ
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

ДО Нови хан. Ама от всичко разбират тия полицаи бре. Глей всички на какви служби се уредиха.


25 Април 2019 15:47 | Katya
Оценка:
2
 (
16
 гласа)

Чи кой го защитава пък тоя? Само брат му сигурно, майка му и мичо му. Но на тях им е простено, нормално е. Това, че тук се крият под различни имена не ни заблуждава.


25 Април 2019 15:51 | Свинско със зеле
Оценка:
13
 (
15
 гласа)

Едни са били, а други само са осигурявали операцията. Обаче биячите "дърпат" със себе си и другите. Лоялните неприложили сила при задържането ще операт пешкира, а другите ще викат с цяло гърло, че са невинни, за да се измъкнат за пореден път.


25 Април 2019 15:56 | Ромео
Оценка:
17
 (
17
 гласа)

Целия град знае биячите и убийците, всички знаят, че Иво и Боби са невинни, но защо 14 години прикриваха другите и слушаха Писов?


25 Април 2019 16:40 | Гошко
Оценка:
-5
 (
25
 гласа)

Ако някой от тези дето пишат наистина е познавал Чората, Ще знае че беше добър човек. Това че е гравитирал около някои други личности с тъмно минало не го прави бандит. Никога не е бил конфликтен или проблемен човек.. даже напротив.. учудвам се че го изкарват някакъв ганкстер.. какъвто не е бил никога.


25 Април 2019 17:19 | Яд ме е Струма
Оценка:
6
 (
22
 гласа)

Другари от в-к Струма . Покажете снимките за да видят хората как изглеждаше Чората след ареста . Вярвам, че много хора няма да заспят като видят кадрите


25 Април 2019 17:23 | Яд ме е Струма
Оценка:
3
 (
19
 гласа)

Eй журналя от Струма . Покажете снимките как изглеждаше Чората след ареста . Вярвам че много хора няма да заспят като видят снимките


25 Април 2019 17:46 | Жеката
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Всяка професия си има риск, тея петимата са отишли доброволно да работят тази работа, поели са си риска, да си носят отговорността те също знаят че при арест може пък някой престъпник да им извади оръжие и да ги застреля, така че те са си избрали професията да си носят кръста. В ТОЯ ЖИВОТ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ВСЕКИ СИ ПЛАЩА РАНО ИЛИ КЪСНО!!


25 Април 2019 18:45 | kas
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

толкова се говореше че детето не е на ангел а на баща му това е истината


25 Април 2019 18:53 | Mitko
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

Тук не може да имаме черна и бяла истина. Полицаите е трябвало при разследването да признаят кой е нанесъл побоя и съответно да отговарят пред закона. Самия факт, че всички са осъдени под един знаменател е доколкото знам незаконен, поне в Европа. Няма такова нещо, като групова вина. Няма значение, че полицаите не са признали кой го е пребил, прокуратурата е задължена сама да проведе разследване и да осъди виновните. Целия град знае какво е станало, само прокуратурата не. Тук може да има прецедент и невинните полицаи могат да осъдят държавата и да получат голямо обещетение.


25 Април 2019 19:27 | Петрова
Оценка:
12
 (
20
 гласа)

А братът на Чората кога ще бъде осъден за двете убийства на улицата? Или Чоровица отново е пуснала торбите с пари. Ех, не свършиха ли тези пари, не можем да си представим колко е крала, докато работеше в златарското ателие.


25 Април 2019 20:05 | РЕАЛИСТ
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

КАК ПЪК ТОЧНО ПО ВРЕМЕ НА АРЕСТА Е ПОЧИНАЛ ЧОРАТА КАТО Е ПОЧИНАЛ ОТ НАРКОТИЦИ ЗАЩО НЕ Е ПОЧИНАЛ. ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ. А ТОЧНО СЪЩАТА ВЕЧЕР. ТОВА Е РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕДКИ. ЗАЩОТО АНГЕЛ Е СПРЯЛ КРАНЧЕТО. ТЕ СА ИСКАЛИ ДА ГО НАБИЯТ. ЗДРАВО ЗА ДА ПРОТЕЧЕ КРАНЧЕТО .НО СА ПРЕКАЛИЛИ. И СА ГО УБИЛИ..... ПРИСЪДАТА Е НЕСПРАВЕДЛИВА МАЛКА Е.. А КОИ Е ПРАВ И КОИ Е КРИВ ДА СА КАЗАЛИ НА ВРЕМЕ. ЗА.. 14Г. ЧАДЪРИТЕ .СА СЕ СКАПАЛИ.


25 Април 2019 20:23 | Зашева
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

Писов и Калинков са го убили. А другите трима са мълчали и продължават да мълчат. Ами да говорят, така може и да се спасят. Няма и да си мръсна малкият пръст на крака за да протестирам или да събирам подписи за тях!
Няма значение кой какъв е те нямат право да отнемат човешки живот, било то и да са полицаи...
Няма какво да ги защитавате! Тримата сами могат да се защитят, ако проговорят, другите двама да лежат, тези 7 г даже са им малко...


25 Април 2019 20:32 | Азотчо
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Една фамилия плачеше, сега плачат седем по 7 години.....


25 Април 2019 23:07 | Фок оф
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

Някой смешник написал, че Чората, повтарям Чората, бил добър и кротък човек!!!! Така казва за сина си майката на Митьо Очите. Чората беше долен и брутален дилър. За такива трябват тежки и строги мерки.


25 Април 2019 23:13 | Rilko
Оценка:
4
 (
14
 гласа)

Хах, сега пък Чората станал добряк. Идиоти! Тоя беше престъпник и в червата. Добряк.... ще ме разплачете.


26 Април 2019 00:34 | xeno
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Ювенал, за убийство давност няма!


26 Април 2019 00:36 | xeno
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Освен всичко друго е направо абсурдно с подписка да искате да промените окончателно съдебно решение. И добре, че не е възможно, защото помислете си колко цигани биха подписали една такава петиция за по 20лв. на човек...


26 Април 2019 01:04 | Мирчо
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Като чета коментарите в полза на полицаите и ме хваща жесток яд. Разбира се че бг полицаите не са убийци, но това не означава че когато полицай убие някого сме длъжни да го оневиним! Никой от пишещите тука не е чел материалите по делото обаче пише, защитава, ругае съда, институциите! Мислите ли че някой просто ей така ще ги осъди, та помислете като родители вие бихте ли били съгласни по отношение на вашето дете да се проведе подобна операция, и да ви върнат детето, дори и престъпник мъртво, без съд и присъда? Просто си пишете ей така


26 Април 2019 06:15 | x111
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Щом е наркоман да се трепе. Ей срам ме не да чета. Да ви питам защо градае пълен с наркотици, защо полицаите работят попринцип избирателно. Вие в петък до 11часа ли работите, наясно ли сте че МВР не може да ви защити. Това че обикйовениячовек не може да осъди е кофти, за Страсбург трябват пари. Имали добри трудови характеристики, ми може ама не всичките . Утре може да е друг на мястото на Чората. Колко хора се разболяват от контактите си с пилицията умират


26 Април 2019 06:18 | Ох
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Струма елате смене като ходя до полицията . И отразете как родната милиция ме пази.


26 Април 2019 07:48 | Кирчев
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Ехаа, контингентът се е стегнал яко и вика срещу полицаите. Плачат и от полицейски произвол. Мъжаги, всички с татуси, страшни, гледат лошо, палят коли тайно, наркотици продават, патлаци носят, а плачат ... от полицейски произвол.


26 Април 2019 08:17 | катето
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Ама сега да се види че има и Видовден. Не само да се накачолят и да те обиняват в какво ли не, когато за техните приятели, деца, роднини и темподобни не обръщат внимание на същите простъпки, пълни расисти и с двойни стандарти. За децата и приятелите едно - а за хората дето нямат "гръб" - друго: бой, убийства, замазване на нещата, назначаване не високи места, рокади, фукни, посещения в затвора, ЛИБОВ, ВЗЕМАНЕ НА ЗАЕМИ И ПОДПОМАГАНЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ. и нищо. Либов, за другите - БОЙ ТО ПОСИНЯВАНЕ И ЕВЕНТУАЛНА СМЪРТ.


26 Април 2019 08:25 | Фуенте Овехуна
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Всички за един... а той се гуши като пуйче... и дава интервюта... От 18 на 7 години за него си е успех. А за другите?


26 Април 2019 09:23 | До Велизар
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Ами като се толкова достойни, да кажат по чия заповед са пребили Чората, защото на всички е ясно че те са само маши в ръчичките на накой много вископоставен... като например един физкултурник завършил право в ЮЗУ по втория начин...


26 Април 2019 10:02 | Zapoznat
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Преди има няма 14 15 години имаше едно момче (ЧОРАТА ) което беше от \"\"\"Елита\"\" на Благоевград и областта . Всички коментират че бил дилър и незнам си какво а не беше така .Просто след Смърта на Горчев и Г. Илиев той трябваше да поеме бизнеса . Но някой го достраша и решиха да му видят сметката . Тука в тези форуми освен да плюете друго неможете. Тежък шок е за семействата на полицайте но не забравяйте че едно друго семейство 14 години чака някакво възмездие . Едно дете което беше на 4, 5 години, което надали ще помни нещо от баща си чете и слуша какви ли не глупости . Продължавайте да защитавате който си пойсате но недейте да забравяте : БОГ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ


26 Април 2019 12:00 | Иван
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Има и полицай нужници kоито коментират. До това дали носим патлаци или имаме тотаировки, дали има полицеиски произвол-има. Ако пак са толкова големи мъже полицаите нама да влизат по 5-6 в стаята и да рипкат


26 Април 2019 14:41 | Гецата
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

А бе аз да те хвана с пакетчета в джобчето, пък никой не ми трябва в стаята. Сам си им натрошавам тиквите прости на дилърчетата. Гнусни кретенчета, на вас само акции Респект. А Чората беше точно такъв-дилър. Е да, по едно време съвсем си повярва, че е фактор и може да управлява голям бизнес и нарко-канали, но беше в грешка. !2-13 години стаж имам в МВР само по наркотиците и доста отворковци са минали през мен. как тичкате при адвокатчетата като ви припарят задвратниците, а!! ПРав е колегата Кирчев- много се жалите за големци, на каквито се правите. Посерковци! Много ни са слаби управниците, иначе в бирено кенче ще ви направя да пишкате..


26 Април 2019 14:43 | Tошев
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Геца, пиши и мен, колега. Прав си напълно за всичко.


26 Април 2019 19:36 | Майка
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

А кой ще снима майките на наркозависимите, или тяхните сълзи и че живи са мъртви няма. значение. Странно как живота разделя . Направете опит да снимате жертвите на наркотиците. Към полицаите, дано се. справите, аз не мога.


27 Април 2019 13:36 | GT
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Айде стига!! Те са осъдени за неправилно извършената работа Убийци по непредпазливост сега ревете. Аз лично съм пребиван от тях единствения който мога да кажа и почти съм сигорен че не го е докоснал е Янко Граховски и с мен беше така но аз когато пуснах жалба във Военна прокоратура бяха пред уволнение и ми си молеха да си отегля жалбата. Да аз го направих но заради точно този човек Янко той беше последния който дойде при мен и ме помоли защото имал две деца. Сега считам че той сам си е виновен защото можеше да бъде искрен и да си каже цялата история. След като ги прикрива нещата е нормално да си понесе вината малко ме е яд за него. Но те си бяха ОПГ с цел респектиране на кримиконтингента и по точно, Рекетьори" търсеха си данака точно от такива криминалнопроявени. Този Писов този ПОМЯР и тази табуретка КАЛИНКОВ тази пародия на ЧОВЕКОПОДОБНО те са главните виновници и си го заслужават за съжаление другите трябваше да си кажат истинта защото прикриваш и сега понасяш. СПРАВЕДЛИВО Е!!!


27 Април 2019 13:53 | GT
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

A г-н Писов вие защо взимате заеми от криминалнопроявени?? А защо търсехте това прословуто тефтерче?? Вие фигорирахте ли в него като длъжник??? После опитахте ли се да съберете малко от борчовете на кьоравия?? Отидохте по София да живеете А случайно да имахте участие в една фабрика която бе финансирана от кьоравия?? г-нПИСОВ вие заслужавате ДО ЖИВОТ да сте в затвора сега мога да кажа че има господ и не забравя и НЕ РЕВИ МНОГО. Що се отнася за Чората да той беше такъв какъвто го претставяте но да попитам тези които мн пишат ВИЕ защо не си опражнявате родителските задължения КЪДЕ бяхте вие когато той продаваше на децата ви? Какви родители сте вие ТОГАВА лесно е да вземеш една страна и да плюеш другата но истината е една ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО е виновно за това в което се намираме.. Има закони които трябва да се спазват който ги наруши си плаща за опита ТОЧКА...


27 Април 2019 13:53 | Иван
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Не само Благоевград, а всички нормални граждани трябва да протестираме срещу присъдите на служителите на РДВР - Благоевград. С тези политически присъди се унищожават не само 5 семейства, а и една цяла система за опазване на реда се ликвидира. Престъпните политици изпращат сигнал: - " Работите ли чака ви затвор"...


27 Април 2019 14:12 | GT
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

До майка... Аз също съм родител и мога да ви кажа че наркотици е имало, ИМА и ЩЕ ИМА и след нас и те винаги са се управлявали от властимащите по целия свят не само в този град и тази държава. След като искате вашето дете да не употребява наркотици ще му обръщате по голямо внимание ще им говорите ще ги следите дори ще ги тествате един тест струва 20 лв не е нужно някой друг да следи вашето дете.. Безоотговорността води до тези неща които сега пишете, не вярвам някой да е продал наркотик на друг на сила. Аз лично моето дете го тествам и съм спокоен не чакам някой да дойде да ми казва. То като се обърне каруцата пътища много нали.. Те си убиха този човек това е самата истина лошото е че не участваха всички а осъдиха всички.. Лакомо дупе кръв сере..


27 Април 2019 14:30 | Gt
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

До гецата.. Вие г-н колко дилърчета сте хванали лично?? Защото в почерка ви виждам че нито един.. нещо злоба изпитвате за недобре свършена работа. Вие точно кой сте за да ги карате да пикат в БИРЕНИ кенчета. Напуснали сте системата защото явно сте некадърен. Хващаш го арестуваш го и в съда ще решат къде да пика. Затова и тези бяха осъдени на затвор твои колеги защото карат да пикат в кенчета. Има ред и закони как и по какъв начин трябва да се извърши ареста Но вие днес ставате полицаи точно след 8 седмично обучение затова сме и на това положение. Опит трябва приятелю Опит и малко в главата ДЕ!!..


27 Април 2019 15:13 | GT
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Геца ти и като гражданин можеш да вършиш същата работа има граждански арест ако си много добър в тази насока какво чакаш, защо не помогнеш на това население да се отърве от тези дилърчета които споменаваш или в стаята бой до припадак и той че си каже лесно е като те пази пагона нали и можеш да упражниш сила не наказана след това точно това трябва да се промени в тази държава иначе не вярвам сега да си толко смел както говориш., А знаеш ли коклко дилърчета си казват за неща които не са направили само и само да оцелеят ти незнам дали знаеш ама аз знам. Лесно е така просто са ни много некадърни полицаите ама много и разчират на силата това е истината. Колко акцийй не исписахте в информационите сайтове когато удрихте на кухо колко хора лежаха по земята без повод а после даже не се извинявахте.... Ееееее ама като хванехте някой със седмици пишете. Полицията е институция която трябва да си върши работата пак по определени закони А не как намери за добре... ЯСНО!!


27 Април 2019 18:38 | Гецата
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

GT, ти не схващаш, приятелю. Шамарки са хапвали дилърчета, не за да признаят, че са дилъри. Това си го знаем от пакетчетат, които има в колите им, в дрехите им, в апартаментите им, в чантите и сутиените на гаджетата им, та дори и в дупетата им /и това се случва/. Шамарките и палките са да кажат къде е другата част от отровата, кой я доставя, как се превозва, тайници и т. н. Нека не се заблуждаваме, в дилъра няма достойнство, няма морал и няма мъжество. Като си го хванал да разкрие всичко, да си понесе отговорността, да разбере, че върши не просто престъпление, а убива хора - бавно и болезнено. Затова скъпи, GT и вие, останалите наркоразпространители, трябва или да спрете, да се осъзнаете, или ще има счупени глави на Чори, Мори и др. Не живеем във филм, в които стои полицаят и убеждава боклука с думи и оня в един момент, хоп, и си признава. Винаги така почваме с разпита, но рядко се получава. Затова - кютек. Ама як. Просто е!


27 Април 2019 22:16 | GT
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Геца пътя на дрогата не минава през Струмско, Еленово, Плажа или Центъра ти си много малък за да пресечеш този път. Истината е приятелю друга ДРОГА е имало, има и ще я има аз и ти няма да е спрем и много други твои колеги няма да е спрат. Много добре ме разбираш какво искам да ти кажа че когато се проваляте използвате сила безсилни сте защото сте некадърни. И неми говори все едно съм дилър или пък ме познаваш говоряти от обективна гледна точка. Нямате право да биете и убивате защото монетата има две страни не я гледай само от твойта и не ми говори за филми вие сте във филм. Обиколил съм полвината свят ама там не действат точно така както ти ми обясняваш. Вие знаете от къде тръгва отивайте там и я пресичайте какви ми ги говориш.


27 Април 2019 22:57 | GT
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

А и друго знаеш ли колко кокаин е хванат през миналата година в България от дилърите за цяла България толкова колкото се използва за една седмица в благоевград. П риятелю загубите не ги иска никой това ли ви е потенцияла затова ли държавата отделя толкова средства за МВР приятелю тука си цари още комунизма този го оставете този го подкарайте приятелю много сте корумпирани това е истината ама много затова сме на този хал... Не е имало един шеф до сега в този град на полицита който да не е коруюпиран ама един. Не ми обяснявай защо ги биете..


28 Април 2019 08:04 | Гецата
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

GT, звучиш ми точно като дилър, не казвам, че си, но на такъв приличаш. А дари имам право да поучупя мутрата на дупе с мерцедес, дето няма и един ден трудов стаж, а парите си ги изкарва от продажба на хероин, а? Ти как мислиш? Ще ме трогнеш като ми говориш за правата на отпадаците дилъри, така ли? А правата на останалите хора, майки и бащи на тровещи се деца? Много си чувствителен на тема полицейско насилие.... я кажи по какъв повод си посещавал МВР?


28 Април 2019 15:49 | GT УИ
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Не бе приятелю не искам да те трогвам разликата между мен и теб е че аз мога да оцелея във всякакви опстоятелстеа а ти не !!!Разбираш ли СЕЛЧО... 20 год искате да ме вкарате и неуспявате защото сте некадърни СЕЛСКИ.. И да ти кажа ли няма да успеете щото сте прости..


28 Април 2019 16:08 | GT
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

А друго приятелю за хероиновите дилари съм съгласен даже и доживотна да се дава... Бъркаш ме с друг говоря изцяло за работата на МВР-то. Аз също имам дете което бих го предпазил от тези боклуци и бих убил даже такъв дилър с цената на всичко.


28 Април 2019 19:29 | Гецата
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

GT, що не ни кажеш кой си направо, да проверим с какво се занимаваш, пък ще видим колко години ще ни трябват да те турим на мястото ти. Ако се занимаваш с престъпления, де. Да не пробутваш треволяци, а?


28 Април 2019 22:47 | GT
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Е женати как е контролираш ли я??? Аааа СЕЛЧО ???Контролирай първо дома ти после мен ИНДИЕЦ!!! 😭 😭 😭 😭 😭


29 Април 2019 00:06 | GT
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Aaaa Четеш и незнаеш какво да пишеш хахахаха ..Виж каква си мишка бе селчо говоряти за правата на човека а не за лични работи ти бъркаш а не аз приятелю говоряти за хуманост а не за корупция говоряти за начин по който се стига до успех а знаеш ли какво е УСПЕХ??? Знам че не знаеш защото го виждам в писанията УСПЕХ приятелю е когато накараш отсрещния да повярва в твойте думи и те разбере какво му казваш просто го подчиняваш на твойте убеждения където сега четеш и се чудиш защо ли ги четеш ТЪПАК..... Е това е УСПЕХ!!!!


29 Април 2019 00:28 | R
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Този GT нещо май яко се е смахнал! Няма ли кой да го изключи? Сам си пише и сам си отговаря.


29 Април 2019 00:43 | GT
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

И друго приятелю правата на другите хора е като тези на диларите. Всеки РОДИТЕЛ трябва да контролира своето дете проятелю затова е родител не да иска само права, детски добавни и пр.. Трябва и е задъшжен като родител да следи своето дете това не е ЗООПАРК да го надблюдават другите това е общество в което можеш да очакваш всичко ОТ.... ДО!!! Говоряти за обща борба срещу този порок ДРОГА а ти ми говориш лични работи говоряти че цялото общество трябва да се бори че РОДИТЕЛИТЕ имат най- голяма вина за всичко а ти прияъелю искаш пак да ме въведеш в комунизма че вие се борите вие не се борите как да ти обясна че ти ме вкарваш в твойте ФИЛМИ а аз знам как е РАЗБИРАШ ЛИ ПРИЯТЕЛЮ??? 😭 Те това искам да раьбереш приятелю, не вярвам ти да мислиш за моето дете АЗ съм този който трябва да се бори ПРИЯТЕЛЮ!!!!


29 Април 2019 01:14 | GT
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

А ти R защо го следиш GT какво пише и какво отговаря ако имаш да казваш нещо го казвай не казвай кой какво да прави ако имаш мнение го казвай !!!Стари статийй четат само заитересованите да знаеш!!!


29 Април 2019 10:06 | Гецата
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

GT, виждам, че постепенно ще стигнем до консенсус теб. Израстваш с всеки следващ пост. Това за общата отговорност на обществото срещу дрогата много съвпада с моето мнение. Това за родителите и възпитанието на децата- също. Ако мислие наистина така, то поздравления. Дано и повече хора да мислят така. Тогава Чорите няма да имат място в обществото ни. А що се отнася до психологическите магически способности на полицаите -ами това го забрави. Защо? Защото не сме Хорейшио от Местопрестъплението. НА дебели наркомански глави морал не можеш им внуши, не можеш да ги убедиш в каквото и да било. Те отстъпват само пред реален страх от дълъг затвор или як кютек. Тогава стават по - словоохотливи и кооперативни. В обобщение да завършим: петимата полицаи не са виновни, а Чората беше закоравял престъпник, който тровеше деца и трупаше от това богатство!!!


30 Април 2019 21:02 | Общество
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Струма, публикувайте и други гледни точки. На жертвите на наркотиците.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар