Разследват мистериозна смърт на жена от симитлийското с. Полена, постъпила в реанимация на МБАЛ Благоевград с множество разкъсвания по ръцете, краката и скалпа

17 май 2024 09:28   3 коментара   22089 прочита


Възрастна жена от симитлийското село Полена издъхна в реанимация на МБАЛ Благоевград с множество травми, разкъсвания по ръцете и краката. Постъпила в отделението на Гергьовден, след като е намерена в безпомощно състояние в дере край селото. Семейство овчари я открили и извикали близките и. Транспортирана е в МБАЛ Благоевград. Прегледът установил множества разкъсвания по тялото, както и по скалпа и.

" Жената е настанена при нас с разкъсвания на предмишници, подбедрици и рана на скалпа, раните бяха обработени, зашити от екипи на хирургично отделение, след което постъпи в реанимация, каза завеждащият на отделението д-р Стойчев. Полицията започна разследване на смъртта на жената, предполага се, че бабата е била нападната от животни в гората и разкъсните рани са от това.

Била е безпомощна в дерето и все още не е ясно колко време е била там. В село Полена се прокрадва и версията, че възрастната жена е бита, но травмите и не говорят за нанесен побой. Предстои аутопсия, поискана от близките на починалата Ружа Ш., която да установи причините за смъртоносното и нараняване. Очаквайте резултатите от аутопсията. 
П. Петров 


Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
17 Май 2024 11:40 | ланката
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

това са озвери кучета глутница


17 Май 2024 13:05 | Човекомразци
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кучкарите могат да бъдат доволни.


17 Май 2024 13:06 | Еленово
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Гадните овчари дето пускат по 20 огромни кучета
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар