Разследват инцидент с посинена възрастна жена в Дома за пълнолетни лица с деменция в с. Падеш

16 ноември 2020 18:49   3 коментара   5096 прочита


Oбщина Благоевград започна проверка по случая за насилие над възрастната жена в  Дома за възрастни хора с деменция в благоевградското село Падеш. Установяват се фактите и обстоятелствата за случилия се инцидент, след който Йорданка Кьосева е в синини и отоци, заяви Христина Попова.

Възрастната жената е със сериозни придружаващи  заболявания, има и деменция, съобщиха на брифинг от община Благоевград.

Едно от тези заболявания на Кьосева е, че тя доста често губи равновесие и пада на земята. В момента тече проверка по случая, охранителни камери са заснели паданията на възрастната жена.

Йорданка в момента е настанена в болница с травми, хематом на главата и синини по ръцете. Според близките ѝ тя е била пребита. От социалното заведение твърдят, че жената на няколко пъти е падала от леглото си и така е получила контузиите. Проверката ще установи имало ли е насилие над възрастната жена, или не.

С. Стоянов


Още за: инцидент   жена   дом   село Падеш   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
16 Ноември 2020 20:28 | препатил
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

тия там у дома в Падеш бият яко, знаем им похватите... спрете тепането.


16 Ноември 2020 20:48 | От близо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А на Вас ако много ви дреме за близките, си ги гледайте у дома! Щом сте ги завели там ясни сте ми! Чакате 15 да им вземете остатъците от пенсиите и да Ви препишат имуществото до тогава са ви мили много! Ходете на едно дежурство да видите каква трагедия е, търсят си дома, дъщеря, син плачат не искат да се хранят, а после били Ви виновни служителите! Ако много Ви е грижа ще си поемете отговорността и ще си ги гледате у дома! Сиктър от разбирачи


16 Ноември 2020 23:42 | Куку
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Брей за пръв път чуваме за такова заболяване... сега ще пиша на сзо може да е нов вирус българопитек19
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар