Разследват: Има ли връзка кражбата на над 200 бона от дома на благоевградския търговец на дрехи с кражбата на 700 000 лв. от дупнишки бизнесмен?

27 октомври 2021 09:33   1 коментар   15866 прочита


Кое съвпадение тласна разследването в тази посока

Има ли връзка кражбата на над 200 бона от апартамента на благоевградския търговец на дрехи, с кражбата на над 500 000 лева от дупнишкия бизнесмен Ивайло Павлов, който се занимава със същата дейност. , това проверяват в момента криминалистите от Благоевград и колегите им от столицата, дошли на помощ за разкриването на тежкото криминално престъпление, за което подробно Strumа. com съобщи вчера.

Връзката между двата случая е съвпадението, че едно от лицата ,   заподозрени  за кражбата в Дупница е много близък съсед на обрания благоевградски бизнесмен.,разбра Struma.com. Дупнишките полицаи, съвместно с криминалистите от Благоевград правиха претърсване и обиски в апартамента на заподозрения, но не откриха нищо, което да го свързва в обира в дома на Ивайло Павлов и разследването и търсенето на извършителите продължава.

Трудно за разкриване престъпление, тъй като изглежда, че крадците са изключително опитни. СОТ-ът е бил заглушен, за да могат спокойно да проникнат в апартамента на благоевградчанина. Парите, както вече съобщихме, са били в стенна каса, монтирана в шкаф в гардероб и надхвърлят 200 000 лева. Слуховете ,че бизнесменът имал дългове, заради които са го ограбили са несъстоятелни, коментираха полицаи, както и разни версии,отричащи кражбата. 

П. Попов 


Още за: кражба   обир   разследва е   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
27 Октомври 2021 11:03 | Инспектор Стрезов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

200000 бона ????? Това с колко нули се пише ;)))))