Ранени ангели! Трогателна изповед на една дъщеря, която се бори за живота на майка си! Да спасим Мария от Петрич, която страда от злокачествено заболяване и има надежда за лек

20 юни 2024 21:33   3 коментара   12723 прочита
Мария /в дясно на снимката/ с дъщеря си
Мария /в дясно на снимката/ с дъщеря си


Мария /в дясно на снимката/ с дъщеря си

Със зов за помощ се обърна към Struma.com една млада жена, чиято майка  страда от злокачествено забояване. Тя е от Петрич и вече няколко години ходи по мъките в търсене на спасение на жената, която е посветила живота си на децата си, загърбвайки собствените си неволи и страдания. С трогателно обръщение, дъщерята на Мария Шилигарова, призовава всички добри хора да отворят сърцата си и да помогнат на майка и да събере нужните средства за животоспасяващо лечение в Турция, от където е дошла и надеждата за живот. Публикуваме обръщението на дъщерята на Мария без намеса: 

Мили хора, от сърце Ви моля, помогнете да съберем средства за нашата скъпа майка-вдовица и млада баба на 6-годишно внуче, за да успеем да я заведем в Турция за лечение на прогресивен вторичен рак на гърдата. Открит първоначално през 2021г, тя претърпя  смятана за тогава успешна операция, минавайки през изключително  тежки моменти почти сама, без да споделя с нас деца и, за да не ни тревожи - особено на мен - дъщеря й, с тогава малко дете, и живееща извън  граница. За съжаление, неадекватно след-оперативно лечение води до фатални последствия - ракът  се завърна в още по-лоша форма, само след 2 години - 2023г - от IIB хормонален положителен в IV тройно негативен. 

Любимата ни майка Мария цял живот се е раздавала и помагала на всички наоколо, без да иска нищо в замяна…и дори сега, когато тя самата има нужда от помощ, само мисли как да не натоварва и да не е в тежест на другите…но за огромно съжаление, за нас е непосилно сами да поемем разходите по пътуването и лечението в Истанбул-Турция, където намерихме най-успешната болница за интегрирано лечение на онкоболни, особено в напреднал стадий на болестта (ChemoThermia Oncology clinic). 

 Дълги години аз и майка ми нямахме възможност да се виждаме и сега, когато най-накрая сме заедно, съдбата ни поднесе това тежко изпитание…но ние вярваме, че с правилното лечение и подкрепа, наред с безбройните окуражителни думи и молитви, тя ще се изцели и физически, и духовно…за да се радва на още много моменти с любимите си хора, а и да изпълни обещанието си да посети внучето си отвъд океана. Благодарим  на всички от все сърце за помощта. Бъдете благословени и най-вече - ЗДРАВИ!"

За пореден път Struma.com разказва историята на един ранен ангел. Мария, жена в разцвета на силите си, отдала живота си да отгледа и възпита децата си, е лишена от възможността да изпита удоволствието  от това да вижда как растат внуците и. Злата болест помрачава миговете на  щастие с любимите и хора.

Един ранен ангел има нужда от помощ. В тези тежки времена на стрес от забързаното ни и напрегнато ежедневние никой не е застрахован от подобна участ. Затова, мили хора, нека подаден ръка на Мария от Петрич, нека върнем усмивката на една изстрадала жена и надеждата, че с доброта и съпричастност можем да направим чудеса .

Мария /в дясно на снимката/ с дъщеря си

Ето банковата сметка. Да помогнем на Мария!


Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
21 Юни 2024 09:49 | Патриоти Петрич
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Бог, Божията Майка и всички светии да даруват изцеление на Мария !!! Успех !


21 Юни 2024 11:33 | гр. Петрич
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

УСПЕХ МАРИЯ


21 Юни 2024 21:15 | Booker
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:---- https://use.my/arctik
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар