Ранени ангели: Продължава битката за 33 г. Таня, съпругата на петричкия отец Никола! Две деца очакват МАМА у дома!

11 септември 2021 06:49   1 коментар   17241 прочита


Продължава биката за Таня, съпругата на петричкия отец Николай  Чопаков. Две малки деца очакват любимата мама да се прибере у дома . Мили хора,една млада жена има нужда от спешна помощ .Нека подадем ръка, обединени да спасим един млад живот . В момента върви кампания за набирне на средства  в помощ на 33 -годишната жена ,а  сега  Таня има нужда от кръв . 

Тя  е настанена в НСБАЛХЗ - Национална специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания, отеление- хематология. СПЕШНО има нужда от нашата помощ. Налага се да й се влива тромбоцитна маса (афереза), за което са необходими десетки кръводарители. 
Може да се дари в Националния кръвен център в София, кръвната група е без е значение. 

 
 Припомняме, че  свещеник Никола Чопаков от гр. Петрич, Неврокопска епархия, отправи молба за помощ за неговата съпруга, която е диагностицирана с тежко заболяване и спешно трябва да замине за лечение в чужбина. В апела на младия духовник, разпространен в неговата фейсбук-страница, се казва:

„Скъпи братя и сестри!

 Прося вашата помощ: моята съпруга Таня – млад човек, майка на две дечица, ревностна християнка, се нуждае спешно от финансова помощ.

Тя беше диагностицирана с остра миелоидна левкимия. В България лекарите не дават голям процент, за да може тя да живее, затова е нужно лечение в чужбина: Германия или Турция.

Нека не бъдем безразлични, когато някой от нас се нуждае от помощ.

Да ви укрепи Господ във вашите ежедневни трудове и да ви дарува крепко здраве на вас и вашите близки.

Моля всеки, който може да дари от сърце и душа каквато и да е сума, да ги преведе на дарителската сметка на моята съпруга.

Нека да спасим живота на една млада майка, нуждаеща се от вашата подкрепа“.

IBAN: BG46STSA93000026524397

Получател: Таня Пантева Чопакова

 Отец  Никола Чопаков обгрижва черквите  в селата Ключ и Яворница „Св. пророк Илия“ и „Св. св. Кирил и Методий“, служи и в храм „Св. Георги“ в Петрич. Възстановява гробищния храм „Св. Екатерина“ в с. Ключ. Той е завършил Софийската духовна семинария „Св. Йоан Рилски“ през 2011 г.

Петя Иванова 


 

 
 

 


Още за: тня битка   помощ кръв   пари   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
13 Септември 2021 14:59 | ELI
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Успех в борбата с болестта, бог да е с теб и да те излекува.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар